balı az bile olsa 1 yaşından önce kesinlikle önermiyolar canım, bebekler icin toksin içeren bişiler varmış içinde..
anladım canım ben anlayacagımı, öyle olsun
zar dediğin ne canım, kesesimi??
benim kızımda bilinçli gülücükler atmaya başladı, gözleriyle hep takip ediyo bizi :))
aynen canım yaa, gecer inş karnıma bakmak istemiyorum kapkara bişi olduo çizgi gider rengide acılır inş..
bütün bebekler ısıyı baştan kaybederler...ama bizim evimiz sıcak olduğu için ben sadece banyolardan sonra şapka takıyorum...eldivense zaten bi tane almıştım onuda sadece hastahanedeyken taktım dahada takmıyorum...çünkü bebekler dünyayı dokunarak öğreniyo..bırakın size dokunsun çevresine dokunsun...oğlumada hiç takmanıştım...yüzünü çizmesinide dert etmeyin oğlumun yüzü çizik içindeydi görenler herhalde bunun annesi psikopat demişlerdir...ve o çizikler 1-2 saat içinde kayboluyodu, bebeklerde hücre yenilenmesi çok hızlı oluyo çünkü...
biz kullanıyoruz canım yer cevizini. rendeliyosun onu,ya gögsünün ucuna sürüyorsun az bişi emmeden önce öyle veriyosun yada emzik emiyorsa onunla birlikte.
biz takıyoruz eldiven ve şapka. tırnaklarını kestik ama yine de çıkarttıgım zaman yüzünü çiziyo geçen gün çizmiş kociş bir sürü kızdı :)) şapkasını da takıyorum ki, erkek bebekler kafadan üşütürlermiş doktor öyle söylemişti hastanede o günden beri çıkartmıyorum hiç.
cnm sırt üstü yatarken değil yüzüstü yatarken yaptı korktum koluna bacana bişi olcek die. yoksa bende egzersiz yaptırıom kuzuma. en çokta karnına doğru çekme hareketini. çok işe yarı gazda.
evet canım bende şimdi nette okudum 2.3 günde yapsada sorun değilmiş :)) eşimde hemen tlf açıyor takip et kaka yaptımı diye dr gidip söylücekmiş :))canım benim bebeğim ilk iki haftadan sonra 2 veya 3 günen sonra kaka yapmaya başladı nette okudum bebekler 2 3günde bi kaka yapsada kabızlık anlamına gemiyomuş benim kız şimdi hergün yapmaya başaldı...
benimde hiç çatlağım yok çok şükür...
:))) aynen benimde o incecik bel kocaman oldu allahıma şükürler olsun hiç çatlamadı buruşmadıda :)) ameliaythanede batikon sürerken hemşire maşallahh hiç çatlamamış ne güzel dediaay iyiki yağ krem sürmüşüm üşenmeden gebelikte incecik belim okadar büyüyüp gerilmesine rağmen ne çatladı ne buruş buruş kaldı
çizgide geçiciyse kurban olayım yaf
bazen bakıyorum kızıma yav sen benim içime nereye sığıyodun diyorum :)) kocamda hep aynı şeyi sölüyo
ay hastanede ilk giydirdiğim takım çok komik oldu giydirdim dün hehe kızım büyümüş yarın aşımız var çok kötü oluyorum düşündükçe
ne egzersizi kızlar bunlar? hiç demionuz
slm kızlar nasılısınız bizim kırkımız çıkalı bi hafta olacak yarın kızımda farettiğim değişikler artık gündüzleri uyumuyor genelde hep uyanık doymak bilmiyor saat dolamdan acıkıyor ve geceleri 2 saatte bi kalkıyodu o aynı değişmedi sabahları benim yatmamı istemiyor kalkana kadar katıla katıla ağlıyor kalkınca öyle bi mutlu oluyorki anlatamam bi gülücükler saçıyoki bütün yorgunluğum gidiyo onun bana gülüşünü görünce sizde ne gibi değişikler oldu yazın sizde olurmu..
40 cikinalar hepsi ayni seyi söylüyor bebeklerimmiz bilincli gülüyorlar diyorlar ben sirf kirkinin cikmasini bu yüzden istiyorum oy oy anasi kurban olsun kuzusuna rita bende kambur oldum bizim kizi emdirirken simdi sabahlari uzaniyorum yanimda uzanmis sekilde emiyor cok rahat ediyorum.
balsurat bebişinin adı ne oldu...?
laracım öyle bi gülücük atıyorki kızım çok güzel bi duygu hele ben kalktığım zaman çok mutlu oluyor bi şımarıyorki görmeye değer...
ya kızlar gebelikte göbekte oluşan çizgi varya hamileyken belli belirsiz bişedi doğumdan sora kopkoyu bi çizgi çıktı ortaya göbek deliğinden yukarı doğru olan hafif delikten aşağı doğru olan kopkoyu
aay çok kötü duruyo ya sizdede varmı geçermi
kızlar benim kızım sesli gülüyo sizde de oluyomu...?o kadar tatlı ki..kahkaha atıyo nerdeyse dönüp sese bakıyorum...ama bilinçli değildır refleks olarak yapıyo büyük ihtimal....
Mahir koyduk crazy :87:
benimkide 3.4 defa yaptı muhteşem bi duygu bilinçsizde olsa nasıl bi ses yaaa
kızlar benim kızım sesli gülüyo sizde de oluyomu...?o kadar tatlı ki..kahkaha atıyo nerdeyse dönüp sese bakıyorum...ama bilinçli değildır refleks olarak yapıyo büyük ihtimal....
aynen beninkide kapkara. kuru. bayramda burdamısınız yarican el öpmeye gelem :)
cocukta yan duruyor dimi? sırtüstü bebek emzirmek orta kulak iltihabına neden oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?