2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aynen beninkide kapkara. kuru. bayramda burdamısınız yarican el öpmeye gelem :)

gebeliğim boyunca boyundan ipli eski model şapkalardan aradım dantelli tam aradığım modeli doğumdan 1gün önce buldum ama kızım şapka takınca basıyo çığlığı verdiğim parayamı acıyım okadar heveslendiğim halde sevmemesinemi yanayım napayım duruyo öle hiç takmadı şapka yıkadıktan sora bile taktırmıyo
eldiven takıyorum hep takımların içinden çıkanlardan hariç bisürü aldım dayanmıyo ağzına sokuyo ellerini hep ıslak eldivenleri

biz kullanıyoruz canım yer cevizini. rendeliyosun onu,ya gögsünün ucuna sürüyorsun az bişi emmeden önce öyle veriyosun yada emzik emiyorsa onunla birlikte.

biz hastanedeyken bir kere cıakrdık kontrol eden cocuk doktoru dedi bir ay cıkarmıcaksınız sapkayı e k.valide öle uygun gördü takamadık. Kızlar amannnn sende valide derse desin yapsaydın demeyin yapıom kırk kere sölüo aynı seyi artık sinirlerim bozulyor sussun diye yapıom yada istemediklerini yapmıom

ufff cok seviom iyi biri güleç tatlı nineler olurya ondan ama cocuk büyütmede cakısıyoruz olmuyor utanıom demeye ama gitsinde bebeme içim rahat bakam diye bekliom napim böle gercek bu

evet canım bende şimdi nette okudum 2.3 günde yapsada sorun değilmiş :)) eşimde hemen tlf açıyor takip et kaka yaptımı diye dr gidip söylücekmiş :))
:))) aynen benimde o incecik bel kocaman oldu allahıma şükürler olsun hiç çatlamadı buruşmadıda :)) ameliaythanede batikon sürerken hemşire maşallahh hiç çatlamamış ne güzel dedi

benim salak eltim ben sezeryandayken benim için karnımın buruş buurş olacagını göbegımın kalacagını söylemiş..salak şeyy kendi kızınınki öyle ninemm gibi buruş buruşş böyle boş boş konusanlara sinir oluyorummm...geçen bana geldi elti göbeğin kalmış diyo bana yarabbim ya rasullahh :) tınlamadım bilee salak boş boş konuşuyorr halbuki göbek azıcık kaldııı o kadarda olsun 17 gün bugun dogum yapalı

ne egzersizi kızlar bunlar? hiç demionuz

sağlık ocağına gittiğimde egzersiz yaptırmıştı aile hekimim :))) ellerini öne dogru çaprak kavuşturdu .ayaklarını dümdüz tuttu öne dgru ittirdi 2 ayagını tabi bizimkinin bacaklar hep yumuk duruyo zor düzeltiyorum egzersizde..

ne güzel yaaaa sana gülüoooooo

Aynen kac saat uykuyla durdugum günler oldu bıkkın bezgin sinirli ama onun bakısına adranalinmi salgılıoz ne enerji gelio unutuom

az önce neden anlamadım hani yataga bıraktım bişi almaya gittim tam hatırlamom geldim alt dudaklar bir inio bir nazlı bakıslar saga sola Allahımmm yüreğim parcalandı hani anlamıoda neden yaptı bilmiom uykuluydu rüyasında mı yaptı yoksa artık ufaktan anlıolarmı kucandan bıraktı beni diyemi yapıo bilmem :)

Ama cok içerlemiş gördüm :) cok tatlılar yaaa ben bunu nasıl bırakcam ya işi mi bıraksam :26:

cocukta yan duruyor dimi? sırtüstü bebek emzirmek orta kulak iltihabına neden oluyormus

kızlar benim kızım sesli gülüyo sizde de oluyomu...?o kadar tatlı ki..kahkaha atıyo nerdeyse dönüp sese bakıyorum...ama bilinçli değildır refleks olarak yapıyo büyük ihtimal....

olmaz mıııı birde göbek deliğim kopkoyu bende gecmesini bekliom ama aylar alıcak heralde
gecer diolar

kızlar benim kızım sesli gülüyo sizde de oluyomu...?o kadar tatlı ki..kahkaha atıyo nerdeyse dönüp sese bakıyorum...ama bilinçli değildır refleks olarak yapıyo büyük ihtimal....

Maşallah kuzuyaaaaaa

bizimki okadar değilde altını temizleyince karnıda toksa gazda yoksa yani tüm bu olasılıklar asılmıssa aguuuuuu ve benzeri yumusak sesler cıkarıo cok az ama oda yetio

:97::96::95::94::93::92::90::89::87::86::84::83::82::81::80::79::78::76: yeni yüzler hayırlı olsun
bunlara bittim :89::92:

simdi sarma sarcaz valideyle aksamada tavuk yapcaz kırık pirinc yok gidip alam bariiiiii

görüşmek üzere kızlar epey kalabalıksınız cok laflamayın okuması zor olyor eskisi gibi basımız boş diil

aynen beninkide kapkara. kuru. bayramda burdamısınız yarican el öpmeye gelem :)

yokuz canım, ist'a gidiyoruz inş, hemde 15 gün
bayramdan sonra beklerim canım..

cocukta yan duruyor dimi? sırtüstü bebek emzirmek orta kulak iltihabına neden oluyormus

hadi yaa, bilmiyodum valla saol, bende bazen yatarak emziriyodum :26:

ooy maşallah canım kızına.. benim kızım henüz sesli gülmedi ama, cok güzel sesler cıkarıyo bazen.. özellikle sabahları keyfi yerinde oluyo, gülücükler saçıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…