bızımkı suyu sevıyor napıcak bakalım
benimkide çok seviyo gülüyor suya girince çok mutlu oluo ama sıcak suya bakalım denizde napar bilmiom
bizde yok canım o dediklerinden.çok sıkı giydiriyorsan isilik olabilir oda boyunda yüzde çıkar genelde.yeni aşı felan oldumu .belki o etkilemiştir.pişik kremini her alt değiştirmede kullanıyorum.yağıda banyodan sonra.kızlar dün kızımı yıkıyorduk kolunda bileginde böyle damga gibi kızarıklar gördümsanki soyulmuş gibi bide minişinde sanki sivilce patlamışta izi kalmış gibi olmuş 3 günde bir banyo yaptırıyorum banyodan sonra yag ve pişik kremi sürdüm sizde böyle oldumu nette baktım islik yada egzama olabilir dio çok üzüldüm yaa nie fark etmedim die
bizde yok canım o dediklerinden.çok sıkı giydiriyorsan isilik olabilir oda boyunda yüzde çıkar genelde.yeni aşı felan oldumu .belki o etkilemiştir.pişik kremini her alt değiştirmede kullanıyorum.yağıda banyodan sonra.
kızlar dün kızımı yıkıyorduk kolunda bileginde böyle damga gibi kızarıklar gördümsanki soyulmuş gibi bide minişinde sanki sivilce patlamışta izi kalmış gibi olmuş 3 günde bir banyo yaptırıyorum banyodan sonra yag ve pişik kremi sürdüm sizde böyle oldumu nette baktım islik yada egzama olabilir dio çok üzüldüm yaa nie fark etmedim die
canım kızarıklar bızdede oluıyor doktor tenı cok hassas krem sur bol bol dedi
canım nemlendirici mi yoksa pişik kremimi kullanıyosun vucudunda çıkıyo demi sadece alt kıısımda deil
canım minişine her açtıgımda pişik önleyici kullanıyorumda kollarındaki bogum yerlerinde ve üst kısmında olmuşyakın zamanda aşı yaptırmadım daha var aşısına ..kıyafette bi uzun kollu çıtçıtlı iki tanede penye üst giydiriyorum çok mu oluyo acaba
sagol meliscim :) inş kullanınca geçer ya
yani 3 uzun kollumu giydiriyorsun.çok gibi sankii.ben oda sıcaklığını sabit tutuyorum .yarım kollu yada askılı çıtçıtlı badi,üstüne penye.uyanınca bazen yelek giydiriyorum.bu kadar.
selam kızlar bugün hava bahar gibi burda oğlaşamla çıkıcaz yeme saatini bekliyorum...
bu arada sizden fikir alimmm sizce hangisi karar veremiyorum iki gündür
selam kızlar bugün hava bahar gibi burda oğlaşamla çıkıcaz yeme saatini bekliyorum...
bu arada sizden fikir alimmm sizce hangisi karar veremiyorum iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?