2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bizde yok canım o dediklerinden.çok sıkı giydiriyorsan isilik olabilir oda boyunda yüzde çıkar genelde.yeni aşı felan oldumu .belki o etkilemiştir.pişik kremini her alt değiştirmede kullanıyorum.yağıda banyodan sonra.

canım minişine her açtıgımda pişik önleyici kullanıyorumda kollarındaki bogum yerlerinde ve üst kısmında olmuş yakın zamanda aşı yaptırmadım daha var aşısına ..kıyafette bi uzun kollu çıtçıtlı iki tanede penye üst giydiriyorum çok mu oluyo acaba

canım kızarıklar bızdede oluıyor doktor tenı cok hassas krem sur bol bol dedi

ya adetten bahsetmişinizde ben hala olmadım geçen gün komşularıma gittim orda adet olmadan da hamile kalabilirsin dediler acaip tırstım korunmadan birlikte oluyoduk daaa:)

yani 3 uzun kollumu giydiriyorsun.çok gibi sankii.ben oda sıcaklığını sabit tutuyorum .yarım kollu yada askılı çıtçıtlı badi,üstüne penye.uyanınca bazen yelek giydiriyorum.bu kadar.

selam kızlar bugün hava bahar gibi burda oğlaşamla çıkıcaz yeme saatini bekliyorum...

bu arada sizden fikir alimmm sizce hangisi karar veremiyorum iki gündür

Eklentiler

• $180111_3148-_50381.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $240910_Panda_924.webp
    8 KB · Görüntüleme: 57
yani 3 uzun kollumu giydiriyorsun.çok gibi sankii.ben oda sıcaklığını sabit tutuyorum .yarım kollu yada askılı çıtçıtlı badi,üstüne penye.uyanınca bazen yelek giydiriyorum.bu kadar.

o zaman benimki bayagı çok oluyo yaa üçüde uzun kollu alttada iki tane giydiriyom içinede bi tane çorap evde kaloriferli bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…