yokuz canım, ist'a gidiyoruz inş, hemde 15 gün
bayramdan sonra beklerim canım..
hadi yaa, bilmiyodum valla saol, bende bazen yatarak emziriyodum :26:
ooy maşallah canım kızına.. benim kızım henüz sesli gülmedi ama, cok güzel sesler cıkarıyo bazen.. özellikle sabahları keyfi yerinde oluyo, gülücükler saçıyo
ya artık göz renkleri belli olsa
ela olma şansı yüzde kaç acaba hala lacivert 32 günlük oldu bugün
ben yeşil kocam yeşile yakın ela adını ela koydum gözleri büyük ihtimal ela olacak diye
göz rengi meçhul ama bakışlar çok fena ya acaip sert bakıyo bu çocuk oyoy
ayy çok sevindim adınageziciniz demek kızınla dikkat et havalar soğuk. bayramdan sona gelirük artık.
kızlar bugun hastaneye götürdüm benım yawruyu vücudu isilik gbi olmuştu göbeğinin yarası düşmemişdi ve 2 iki gündür çok kırmızı diye
doktor alerji olmuş deterjanı ve sampuanı yapmıştır hassas narın dedi.göbeği içide eve gidince yıka 1 hafta içinde kanama olursa acile götür ama olmazsa bekle sorun dğil dedi.
vücudu ve suratı cok kızarıyo hafıf sarılıkdan olabılır dedı ama 1 hafta içinde gecmezse haftaya getir test yapalılm dedi.bi tuaf kırmızı çünküişallah gecerde hiç gerek kalmaz testlere...rezene verme çok gerekmedıkce dedı ılacda önermıyorum anne sütü bi ilac zaten dedi bende rezene vermıcem artıkk kendım ıcerım bol bol
bugittiğim hastane devlet hastnesi ve özel gibi tek tek ilgilendi ne sorduysam cevabladı hiç böle bişey beklemıyodum cok sasırdım kızlar kendı doğum yaptığım hastanedekı doktor cevab vermekten acizdi:98::97:
hem soguk hemde kayınvalidem hasta ya, sanmıyorum pek biyere gitmeyiz, ama gelen giden cok olur..
bi de görümcemin 2 tane şer oğlu var, 5 ve 3 yaşlarında, şimdiden kıskanıyolar zeynebimi, ilk kız torun ya, kamerada görüsüyoz bakmıyolar bile :)
paylaşmak istemiyolar babanneyi- dedeyi :) onlardan korkuyorum bişey yaparlar diye, malum 15 gün aynı evde olcaz, hic gözümü ayırmamam lazım, Allah esirgesin..
ama istanbulu cok özledim yaa, kalabalık görmek istiyorum, birileri gelsin gitsin cok sıkıldık yalnızlıktan...
bekle bizi istanbuuuuuuuullllll
gecmiş olsun canım, bol bol emzir, hemen gecer inş..
yavrum ismiyle yaşasın kuzucuk...karar veremiyodunuz da onun için sordum canım...
uykusuz ve yorgunumgözlerım ruh gibi bkıo
amanın dikkat et kuzu. benim amcamın oğlu kardeşim olduğunda baya bi kıskanmıştı kesçem onu diodu. o kdr yani. sakın ayrılma bebeğin yanından. şimdi benim kardeşim bazen sevio bazen çok kıskanıo belli olmuo. çocuk bu ne yapaçağı belli olmaz allah korusun. gez kafanı dağıt biz tıkılcaz buraya
uykusuz ve yorgunumgözlerım ruh gibi bkıo
ay Allah korusun, cok tedirginim zaten.. şimdiden babasına tembihleyip duruyom.. ben sürekli yanında duramam gelinim sonucta, yemek temizlik falan, ama aklım onda kalır.. onlarda cocuk sonucta naptıklarını bilmiyolar dimi
sanırım bünyem alıştı benim
evet sıkı tembihle :) ben napçam yaa tekim musafir gelirse kuzumun başında kim durcak. bana daha gelen giden olmadı bayramdan sonayı bekliyorlar galiba. bizim hemşerilerin hepsinde çocuk var artı hepsi çok yaramaz yandım bendee walla bazen inşllh gelmezler diominsanlar düşünmüo öpüveriolar falan gıcık oluom. öp oğlum öp kızım bebeği falan varya bide öle tipler :) yandık :)
yarican normalde sen çok uyumuodun bide beni düşün12 13 hatta 14 saat kesintisiz uyuduğum oluyodu dengem şaştı walla
:)) maşallh cnm darısı başımıza o zamanay Allah korusun, cok tedirginim zaten.. şimdiden babasına tembihleyip duruyom.. ben sürekli yanında duramam gelinim sonucta, yemek temizlik falan, ama aklım onda kalır.. onlarda cocuk sonucta naptıklarını bilmiyolar dimi
sanırım bünyem alıştı benim
ah ah bende aynı durumdayım bide bana musafir gelcek yandım ben
bebeklerin göz rengi 6. ayda kesinleşiyomuş...mavi gri ise renkli, kahverengi gri ise koyu renk oluyomuş...
kızım uyanmadan kalkıyımda yemek koyuyum ocaga bari, çamaşırlarda asılcak ufff.. :83:
cok tembelim ya, hiç kalkasım yok
kendi evinde o kadar problem olmaz ya, yatırırsın beşiğine gidere gelir bakarsın..ama o öpme sorununu napcaz ya, bende cok gıcık olurum herkesin öpmesine
depodan harcarsın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?