ben kızıma bugün çorba yapıp verdim yedirmeye gelince içine bi tane bebe bisküvüsü attım tat olsun diye yedi kızım hepsini benim kızım sütten mahrum kaldığı için ek gıdaya başladım ben kaşık maması meyve suyu taze sıkılmış sizin bana önerebileceğiniz bişey varmı kızlar..
evet aynen benim kocişimde 11 den önce gelmio az daha büyüseler tam yoldaş olcekler. meyve yeriz çay içeriz kızımlaedrin hepimiz aynısını yapıyoz valla bilg hep açık işte kız ağladı kalk uyut yemek ye yıka topla bidaha gel bi iki yaz tekrar bebek ağlasın işte kısır döngüüü ama katılıyorum artık benimde canım eskisi gibi sıkılmıyo babamız da olmuyo çogu zaman öle çalışıyo eşim hep şehir dısı artık kusumla sarılıyoz yatıyoz can yoldaşım o benim o var diye daha güçlü hissediyom artık kendimi
moralm çok bozuldu şimdi...eşim dışarı çıkasım var..bunaldım biraz hava almak istiyorum dedi..bende istiyorum dedim.sen artık hava alamazsın zeynep var anca camdan balkondan alırsın hava dedi...çok gücüme gitti başladım ağlamaya...ne duygusuz ne vicsdansız oldun dedim sen.sanki ben zeynrbi bırakıp çıkıcam dedim..önceden bölemiydi..çok gücüme gitti..bide ne dedim ben diyo
selam tüm kizlar
ece benimkisi öyle bir emzige alistigi agzinda yokken bile agzinda emzik varmis gibi cekyior agzini cok komik görünüyor.
onurlu esinin söyledikelri icin eminim cok üzülmüssündür ama kendini yipratma yarin olunca inanki kendini cok yipratigini anlayacaksin erkekler bazen bir sey söyledikelrinde nereye vardigini bilmiyor lafin
bu arada kizlar 3 cocuklu bir bayanla konustum arkadasi gida üstüne dr cocuklara erkenden herseyi yedirmenin yanlis oldugunu söyledi cocuk büyüdügünde yanlis beslenme cocukta karin agrilari yapiyormus midede sorun olusuyormus 5 aydan sonra basla bana dedi ondan hangi yemeklerden baslayayim diye sorucam birde patlican kesin verme hazir siselerin icinde olsa bile kofeyin varmis patlicanda sadece paylasayim dedim cünkü bana anlatiklari aklima yati
bu arada kızlar siz dışarı çıkmıyor musunuz ki?
biz devamlı dışarı çıkıyoruz, hiç sakınmadık. nereye gitmek istiyorsak bebek de bizimle geliyor. allahıma çok şükür hasta falan da olmadı. dün dışarda dolaştık hatta yanakları falan üşüyor buz gibi oluyor ama hasta olacağı anlamına gelmez ki bu.
evde patlarsınız, yavaş yavaş çocuğu da dışarıya alıştırın bence, sonra her çıktığında afallamasın. artık çocuklarla yaşamaya adapte olma zamanı geldi
biz devamlı dışarı çıkıyoruz, hiç sakınmadık. nereye gitmek istiyorsak bebek de bizimle geliyor. allahıma çok şükür hasta falan da olmadı. dün dışarda dolaştık hatta yanakları falan üşüyor buz gibi oluyor ama hasta olacağı anlamına gelmez ki bu.
evde patlarsınız, yavaş yavaş çocuğu da dışarıya alıştırın bence, sonra her çıktığında afallamasın. artık çocuklarla yaşamaya adapte olma zamanı geldi
ek gıda ıcın erken degılmı dktrunz ne dedı
erken değil mi canım daha ekim başı doğduysa belki benim oğlum ay sonu doğdu.topiğin küçük oğluşu sayılır.
doktorumuz yavaş yavaş verebilirsiniz dedi 4.aydan sonra bende öyle çok vermiyorum bugün ilk defa çorba verdim ilk meyve suyuyla başladım sütüm olmadığı için mamada çok az içiyo kaşık maması veriyorum doktor erken dedi evet ama verebilirsiniz dedi..
canım benim kızım eylül 21 doğumlu bugün 4 ayı bitti ..
keşke bende bunu kocama anlatabilsem annelere elti görümce ev oturmalarına gidiyoruz ama gezmek için hiç çıkamadım daha...neymiş hasta olurmuş
doktorumuz yavaş yavaş verebilirsiniz dedi 4.aydan sonra bende öyle çok vermiyorum bugün ilk defa çorba verdim ilk meyve suyuyla başladım sütüm olmadığı için mamada çok az içiyo kaşık maması veriyorum doktor erken dedi evet ama verebilirsiniz dedi..
canım benim kızım eylül 21 doğumlu bugün 4 ayı bitti ..
siir tayinin oldu mu?
bana 5. ayda geçicez dedi doktor.daha zaten 3 ayımızın bile dolmasına bir hafta var.ben bir hafta sonra yalatarak tattırmaya başlıyacağım beşinci ayda da doktorun dediklerini yaparım gari
batcım senin sütün vardı güzelim, sağıyordun diye hatırlıyorum, bitti mi sonra, yoksa sen sağmayı mı bıraktın.
çocuk emmeyince sadece sağarak devam edebilir miyiz diye merak ediyorum da
size ek gıda için erken de sayılmaz zaten, 4 aylık oldunuz maşallah :)
canım kocana anlatmanın yolu, yavaş yavaş dışarı çıkmaktan geçer :)
bir kere ikna et, inşallah hasta olmadan döneceksiniz. sonra bir hafta sonra falan bi daha ikna et, yavaş yavaş gir kanına
çocuk da alışır hem, yavaştan başlayın gezmelere, hem pratiklik kazanıyosunuz çıka çıka.
ecrinece de bakın, atıyo kızı arabaya hop yollara :) kaldırımlara bile sinirlenir hale geldi çıka çıka :) di mi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?