arabasını almadım tabİki cnm ama yaz için bir tane baston araba alıcam onunla binübüsede arabayada çok rahat binilir hafif oluyo çünkü sonra ver elini istanbulll....
nohutlu canım ama çok ağır oluyo öbür türlü taşı taşı kolum ağrıyo valla benim
batcım kısmet canım, sağlıklı olsun da, önemli değil gerisi, bakalım bizimkiler ne kadar emecek ki.
kızlar dışarı çıkma konusunda doktorla konuşun madem, eşiniz falan varken. evde temiz hava nasıl alcak hem kuzucuklar ya, doktor dışarı çıkın deyince eşiniz de ikna olur belki. (doktor da çıkmayın dermiş)
ha ev yolunu tarif edenler, çok güldüm ben de size yaa :) matrak karılar siziii
gül canım gül napcan bıktım artık dırdırcı kadın olmaktan bende dalgaya vurdum işte kendimi
siir biz chicco lite way kullanıyoruz cnm çok memnunum..hem hafif hem pratik..sürüşü de çok güzel.
topiğin en alem annesisin valla ecrinece çok güldürdün beni
siir biz chicco lite way kullanıyoruz cnm çok memnunum..hem hafif hem pratik..sürüşü de çok güzel.
dur bi bakim netten canım yaza pahalı oluyomuş hem alıp koymak lazım çok saol bi bakimmm
bak cnm..korunaklı olduğu için biz şu anda bile çıkıyoruz..içi polarlı sıcacık duruyo bebiş..yazın zati çok rahat kullanıcaz baston olduğu için..
kızlar bişey sorcam ya..ben hala regl olmadım..bu şekilde hamile kalınırmı ki,yumurtalar çatlamadan felan yani..imkansız değilmi bu?
hehe öleizdirdün seni dinliim adamın ihtiyacını görüverim dedim bu seferde kız uyumadı dioki ben yatim sen kız uyuyunca uyandır beni hahah
aynen ya napçan trip atsan özür dileyeceğimi var gezmiodukya çalışıoduk dicek.
hehehhe bensiz bu topik bi hiçhatta hiç bile değil hahah
kızlar bişey sorcam ya..ben hala regl olmadım..bu şekilde hamile kalınırmı ki,yumurtalar çatlamadan felan yani..imkansız değilmi bu?
hehe öleizdirdün seni dinliim adamın ihtiyacını görüverim dedim bu seferde kız uyumadı dioki ben yatim sen kız uyuyunca uyandır beni hahah
aynen ya napçan trip atsan özür dileyeceğimi var gezmiodukya çalışıoduk dicek.
hehehhe bensiz bu topik bi hiçhatta hiç bile değil hahah
ecrrriiiiiiiiiiiiin sen yıktın benii bugün ya adamın ihtiyacını görüveriyim demiş töbe töbe
bak cnm..korunaklı olduğu için biz şu anda bile çıkıyoruz..içi polarlı sıcacık duruyo bebiş..yazın zati çok rahat kullanıcaz baston olduğu için..
valla şıkta bişiye benziyo fiyatta uygun düşüneceğim bunu canım sen kaça aldın
ben artık hiç bişeye güvenemıyorum cnm korunma konusunda...dikkatli ol derim.....
canım benim de lohusalığımdan sonra bi damla kan bile gelmedi, hala regl olmadım yani. hem de korunmuyoruz da. ben de şeyden korkuyorum, ilk üretilen yumurta ile şap diye hamile kalırmışım, regl falan başlayamadan
bizde korunmuyoruz ondan sordum..adet olunmadan hamile kalınmaz çünkü , umarım öyledir yani
bende olmadım süt korur derler ama inanma muhakkak korun kalabilirsin çünkü.
valla şıkta bişiye benziyo fiyatta uygun düşüneceğim bunu canım sen kaça aldın
sanırım 330 a almıştık chicco mağazasından..ben çok beğenerek almıştım..çok zor karar vermek kolay gelsin sana
aman Allah korusun..yine de dikkatli olmak lazım demekki pufffff
sanırım 330 a almıştık chicco mağazasından..ben çok beğenerek almıştım..çok zor karar vermek kolay gelsin sana
internette 250 lerde falan ama netten almam gidip görmem gerek ben hiç güvenmiyom bu net alış verişine bi ayakkabı aldım ucuz diye elli kere geri gönderdim dar dye aha dışardan alsam daha ucuza gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?