2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

alıştım ben sanırım cnm çok agır gelmiyo artık:)

kızlar bişey sorcam ya..ben hala regl olmadım..bu şekilde hamile kalınırmı ki,yumurtalar çatlamadan felan yani..imkansız değilmi bu?

hehe öleizdir dün seni dinliim adamın ihtiyacını görüverim dedim bu seferde kız uyumadı dioki ben yatim sen kız uyuyunca uyandır beni hahah
gül canım gül napcan bıktım artık dırdırcı kadın olmaktan bende dalgaya vurdum işte kendimi

aynen ya napçan trip atsan özür dileyeceğimi var gezmiodukya çalışıoduk dicek.

ecrrriiiiiiiiiiiiin sen yıktın benii bugün ya adamın ihtiyacını görüveriyim demiş töbe töbe

kızlar bişey sorcam ya..ben hala regl olmadım..bu şekilde hamile kalınırmı ki,yumurtalar çatlamadan felan yani..imkansız değilmi bu?

canım benim de lohusalığımdan sonra bi damla kan bile gelmedi, hala regl olmadım yani. hem de korunmuyoruz da. ben de şeyden korkuyorum, ilk üretilen yumurta ile şap diye hamile kalırmışım, regl falan başlayamadan

allah seni ne etmesin kız, hahaha senin de ihtiyacın o, desene adama benim ihtiyacımı gidersene diye :)

hehehhe bensiz bu topik bi hiç hatta hiç bile değil hahah

:) ne zmn girsem burdasın topik bekçisi seniii..senin kız çok uslu anlaşılan maşallah..ben girip geçmişi okuyorum çoğu zmn yazmaya pek fırsat olmuyo ilgi manyağı bi oğlum olduğu için..ama sıkı takipteyimmmm

ben artık hiç bişeye güvenemıyorum cnm korunma konusunda...dikkatli ol derim.....

:) o da güzel..

haha test geldi yaptım negatif eski günleri hatırladım ne beklerdim başında bütün paramızı testlere verdik he

tıbben kesin olarak hamile kalmazsın diye bastıra bastıra söyledi benim doktorum, iki şart var sadece:

1. sadece anne sütü ile besliyorsan (bu emzirme sıklığı için bir şart, emzirdikçe rahime uyarı gidiyor, burada bir bebek var zaten diye)

2. regl olmadıysan

ben kaçıyorum güzel anneler, hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…