ya bende çıkmak istiyorum şöle yürüyüşe ama maalesef daha araba almadık ay muhtemelen konuşmuşsunuzdur ama ben kaçırdım hangi arabalar hafif ve pratik oluyo
sütüm olsaydı bende bekleyecektim biraz daha ama sütüm kesilince mecbur başladım çünkü kızım artık mamayla ikna olmuyor doymaya yavaş yavaş başladık bizde veriyorum azar azar yiyebileceği şeylerden..
unutmadan pikecim emmiyorsa bebeğin sağarak devam edebilirsin senin açından iyi olur aman ateşlenirsin falan ben hep öyle verdim kızıma emmedi biliyosunuz..
pikecim evet azda olsa sütüm vardı ama önce göğsüm yumuşacık oldu sonra birden kesildi sütüm bir ay oluyor keşke sütüm olsaydıda 6 aya kadar sadece anne sütüyle besleyebilseydim ama nasip değilmiş..
bu arada bende kızımı çok çıkarmak istiyorum ama kaynanam pek istemiyo hasta olur diye eşimde aynı oda hastalanır diye gittiğimiz yerlere onu götürmüyor..
adama msj attım evin yolunu bulamadıysan tarif edim die
benimki kraftın cnm ama hafif degil sadece konforlu...chicco lıte wayt onlar hafifmiş sanırım....ya bende çıkmak istiyorum şöle yürüyüşe ama maalesef daha araba almadık ay muhtemelen konuşmuşsunuzdur ama ben kaçırdım hangi arabalar hafif ve pratik oluyo
alemsin ya
bende geçen yaptım aynısını 5 saat olmuştu evden çıkalı beyefendi bende aradım dedim hemen birine soruver ne soruyum diyo evin yolunu kipa alt geçidinin yanı desen herkes tarif eder dedim
alemsin ya
bende geçen yaptım aynısını 5 saat olmuştu evden çıkalı beyefendi bende aradım dedim hemen birine soruver ne soruyum diyo evin yolunu kipa alt geçidinin yanı desen herkes tarif eder dedim
benimki kraftın cnm ama hafif degil sadece konforlu...chicco lıte wayt onlar hafifmiş sanırım....
ay sen beni çok güldürüyon ecrin yaa:))
yok biliom yolu şimdi çıktım diohahah test alcak dertlendi adam hamileim die adet olmayınca
hemen yapicim testi
kızda debelendi debelendi kucağımda sızdı kaldı
arabasını almadım tabİki cnm ama yaz için bir tane baston araba alıcam onunla binübüsede arabayada çok rahat binilir hafif oluyo çünkü sonra ver elini istanbulll....minibüse nasıl bindin bebek arabasıylamı yaaaa bana çok zor geliyo nasıl bincem araba bi yandan bebek bi yandan kendim biyandan
evet bu ara benım kzıımda çok boğuşuyo sinirlensemde direnıyorum...kizlar 3 ayda bebekler emmeyi redetmeye calisiyormus sakin pes etmeyin benim kiz simdi acikiyor memeyi veriyorum agzina agliyor sonra cekip tekrar aglyior sonra güzel güzel emiyor aman aman pes etmeyin
gaza geldim pazar gezmeye çıkacağım
hehe buda iyiymişalemsin ya
alemsiniz kızlar yaaa akşam akşam güldürdünüz beni
batcım kısmet canım, sağlıklı olsun da, önemli değil gerisi, bakalım bizimkiler ne kadar emecek ki.
kızlar dışarı çıkma konusunda doktorla konuşun madem, eşiniz falan varken. evde temiz hava nasıl alcak hem kuzucuklar ya, doktor dışarı çıkın deyince eşiniz de ikna olur belki. (doktor da çıkmayın dermiş)
ha ev yolunu tarif edenler, çok güldüm ben de size yaa :) matrak karılar siziii
ya bende çıkmak istiyorum şöle yürüyüşe ama maalesef daha araba almadık ay muhtemelen konuşmuşsunuzdur ama ben kaçırdım hangi arabalar hafif ve pratik oluyo
ya ecrin sendemi
siir biz chicco lite way kullanıyoruz cnm çok memnunum..hem hafif hem pratik..sürüşü de çok güzel.
dur bi bakim netten canım yaza pahalı oluyomuş hem alıp koymak lazım çok saol bi bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?