2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

minibüse nasıl bindin bebek arabasıylamı yaaaa bana çok zor geliyo nasıl bincem araba bi yandan bebek bi yandan kendim biyandan

kizlar 3 ayda bebekler emmeyi redetmeye calisiyormus sakin pes etmeyin benim kiz simdi acikiyor memeyi veriyorum agzina agliyor sonra cekip tekrar aglyior sonra güzel güzel emiyor aman aman pes etmeyin

ya bende çıkmak istiyorum şöle yürüyüşe ama maalesef daha araba almadık ay muhtemelen konuşmuşsunuzdur ama ben kaçırdım hangi arabalar hafif ve pratik oluyo

bende araba almadım daha nasıl olsa bahar çıkarız anca diye nisan gibi almayı düşünüyorum. görümcemin varmış gerçi ben vereyim dedi ama bir görmem lazım

işlerine gelince ya bişey olmaz yada çocuk bu elbet hastalancak ama işlerine gelmeyince hastalanır

adama msj attım evin yolunu bulamadıysan tarif edim die

alemsin ya
bende geçen yaptım aynısını 5 saat olmuştu evden çıkalı beyefendi bende aradım dedim hemen birine soruver ne soruyum diyo evin yolunu kipa alt geçidinin yanı desen herkes tarif eder dedim

ya bende çıkmak istiyorum şöle yürüyüşe ama maalesef daha araba almadık ay muhtemelen konuşmuşsunuzdur ama ben kaçırdım hangi arabalar hafif ve pratik oluyo
benimki kraftın cnm ama hafif degil sadece konforlu...chicco lıte wayt onlar hafifmiş sanırım....

ay sen beni çok güldürüyon ecrin yaa:))

alemsin ya
bende geçen yaptım aynısını 5 saat olmuştu evden çıkalı beyefendi bende aradım dedim hemen birine soruver ne soruyum diyo evin yolunu kipa alt geçidinin yanı desen herkes tarif eder dedim

alemsiniz kızlar yaaa akşam akşam güldürdünüz beni

alemsin ya

benimki kraftın cnm ama hafif degil sadece konforlu...chicco lıte wayt onlar hafifmiş sanırım....

ay sen beni çok güldürüyon ecrin yaa:))

yok biliom yolu şimdi çıktım dio hahah test alcak dertlendi adam hamileim die adet olmayınca
hemen yapicim testi
kızda debelendi debelendi kucağımda sızdı kaldı

minibüse nasıl bindin bebek arabasıylamı yaaaa bana çok zor geliyo nasıl bincem araba bi yandan bebek bi yandan kendim biyandan
arabasını almadım tabİki cnm ama yaz için bir tane baston araba alıcam onunla binübüsede arabayada çok rahat binilir hafif oluyo çünkü sonra ver elini istanbulll....
kizlar 3 ayda bebekler emmeyi redetmeye calisiyormus sakin pes etmeyin benim kiz simdi acikiyor memeyi veriyorum agzina agliyor sonra cekip tekrar aglyior sonra güzel güzel emiyor aman aman pes etmeyin
evet bu ara benım kzıımda çok boğuşuyo sinirlensemde direnıyorum...
gaza geldim pazar gezmeye çıkacağım

alemsin ya
hehe buda iyiymiş

batcım kısmet canım, sağlıklı olsun da, önemli değil gerisi, bakalım bizimkiler ne kadar emecek ki.

kızlar dışarı çıkma konusunda doktorla konuşun madem, eşiniz falan varken. evde temiz hava nasıl alcak hem kuzucuklar ya, doktor dışarı çıkın deyince eşiniz de ikna olur belki. (doktor da çıkmayın dermiş)

ha ev yolunu tarif edenler, çok güldüm ben de size yaa :) matrak karılar siziii

ya dr çıkmayın derse

arabasını almadım tabİki cnm ama yaz için bir tane baston araba alıcam onunla binübüsede arabayada çok rahat binilir hafif oluyo çünkü sonra ver elini istanbulll....

nohutlu canım ama çok ağır oluyo öbür türlü taşı taşı kolum ağrıyo valla benim

siir biz chicco lite way kullanıyoruz cnm çok memnunum..hem hafif hem pratik..sürüşü de çok güzel.

topiğin en alem annesisin valla ecrinece çok güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…