2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ecrrriiiiiiiiiiiiin sen yıktın benii bugün ya adamın ihtiyacını görüveriyim demiş töbe töbe
DD
alemsin ece :))))
D

len canım istemioki benim blöf yapıom ben napim maksat ihtiyaç görülsün ay bunları silim okuyunda DD

heheh kızım uslu tabi benimkininde durmadığı zamanlar oluoda ben biraz pc manyağıyım tek elle bile yetişirim yani
bebeğin altını alır ya da emzirir gibi birşey
ikisi de çocuk işte

aynen ya ha birce ha kociş

bugun ne kadar kalabalik ecrin valla sen bizi güldürdün allah ta seni güldürsün

amin cnm hepimizi güldürsün allah

selam kızlar nasılsınız yatmadan bir selam veriim dedim
hem platine baktım online degil anlaşılan.
Bugun bastan sona temizlik yaptım yoruldm ben yatar hadi ii geceler

kendinize ii bakın

teşekkürler cnm iyi geceler..içim rahatladı şimdi..

yok ben riske atamam iyi geceler cnm güle güle uyu emi

ay ben bugun emme pozitifim böle

valla hepimizi Allah koruyor. aslında ben bir kaza olmadığı sürece bir daha hamile kalamam eşim istemiyor 2. çocuk çaktırmadan hamile kalmam lazım:)))

bu arada ben lohusalıktan sonra 1 kez hasta oldum 2. gelmesi gerekiyordu gelmedi ?
İlginç değil mi? öle bir kere olup sonra olmama durumu oluyormu acaba?
Bebek oldunu sanmıom bu arada :)

haha test geldi yaptım negatif eski günleri hatırladım ne beklerdim başında bütün paramızı testlere verdik he

gözün aydın valla bide ben emin olsam şu işten midem fena bulanıyooo

ya sizinde böle halsizlik falan oluyomu doğumdan beri benim böle bide sırtım çatlayacak gibi ağrıyo hele sabah

gözün aydın valla bide ben emin olsam şu işten midem fena bulanıyooo

ya sizinde böle halsizlik falan oluyomu doğumdan beri benim böle bide sırtım çatlayacak gibi ağrıyo hele sabah

benim belim ağrıoda çocuğu beşikten almaktan die tahmin ediom iyice ağırlaştı hele kucakta durdukça daha da ağırlaşıyor.

bu arada ben lohusalıktan sonra 1 kez hasta oldum 2. gelmesi gerekiyordu gelmedi ?
İlginç değil mi? öle bir kere olup sonra olmama durumu oluyormu acaba?
Bebek oldunu sanmıom bu arada :)
bende 1 kez oldum sonra olmadım ilk olduğumda ilişkimiz olmamıştı olduktan sonra yok daha bakalım

valla hepimizi Allah koruyor. aslında ben bir kaza olmadığı sürece bir daha hamile kalamam eşim istemiyor 2. çocuk çaktırmadan hamile kalmam lazım:)))

miniklerimizin hatırına koruyor herhalde :)
çok cesaretli gördüm seni furuzan daha erken ya,bunlara bi doyalım ondan sonra belki :)

benim belim ağrıoda çocuğu beşikten almaktan die tahmin ediom iyice ağırlaştı hele kucakta durdukça daha da ağırlaşıyor.

bi fizik tedaviye yada ortapediye gitcem bu arada senin doğum normalmiydi ecrin normalde oluyomuş şimdi netten baktımda bel ağrısı oluyomuş daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…