2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kizlar ben yurt disinda yasadigim icin sizlerden kefirin cok süt yaptigini duymustum gecenlerde bir markete girdigimde kücük bir kutuda yogurt kivaminda kefir yaziyordu üstünde sizin dediginiz kefirdemi öyle bir sey

evet canım tadı da öyle biraz daha ekşi koyu ayran gibi birşey
Laranın kakası gibi kokuyor ama çok faydalıymış

kızlar ben aranıza yeni katıldım. bende ekim annesiyim.(6 ekim) kızım beni sadece uyurken ya da uyanır uyanmaz emiyordu şu son bi kaç gündür bundanda vazgeçmeye başladı. saatlerce emmese sesi çıkmıyor. biberonuda istemediği için kaşıkla beslemeye çalışıyorum.kilo alımı fena değil ama ben beni istekli bişekilde emmesini istiyorum. benim gibi olan arkadaşlar varmı aranızda yardımcı olursanız çook sevinirim değişik yöntemler belki iyi gelir?? bu gidişle sütümde azalacak zaten pekte çok değil

canım dok ne diyo bu duruma bari sütünü sağıp kaşıkla ver kaşıkla belki bu şekilde besliyosundur da bitek şey aklıma geldi bari kendin çeşitli aralıklarla sağda sütünü sıksık kesilmesin

elinden geldigi kadar pes etme emdirmek icin bu ayda birakmak istiyormus bebisleirmiz 3 ayi gecirirsek biz kazaniriz

ya ben kefir yazan hafif yogurt seklinde aldim öyle hic kötü kokmuyordu hata her sabah iciyorum kokmuyor tadi bana güzel gelyiorsizin dediginiz gibi degil ynai

selam kızlar nasılsınız yatmadan bir selam veriim dedim
hem platine baktım online degil anlaşılan.
Bugun bastan sona temizlik yaptım yoruldm ben yatar hadi ii geceler

kendinize ii bakın

iyi geceler herkese..

aperpil geldim ama seni kaçırmışım.. neyse face'den yazdım sana bol bol, okursun artık :))

nasılsınız fıstık ekim anneleri :))

canım sakın vazgeçme,hepimizin bebkleri bu dönemlerde az emmeye meyilli....başka birşey verme,acıksın mecbur kalacaktır,benim büyük kızım 5,6 aylıkken 1 hafta hiç almak istemedi,inat ettim oturtarak emzirdim ,sonra tekrar eski haline döndü...1 yıl verdim...anne sütü büyük kolaylık...

benimde göğüslerim dolu ama kız alıo ama kusuo hemen tok galiba.

canım sen bunu sabahta demiştin sen üşütmüşsün sütü bence çocuk ondan kusuyo kendini koru biara benim kızda yaptı aynını şimdi yatarken bile kalın kalın giyip yatıyorum özellikle üstümü şimdi iyi maşallah biara kavga ediyoduk resmen akla karayı seçiyodum emzirmek için çünkü midesine dokunuyodu sanırım kusuyodu gaz yapıyodu uyumuyodu bu yüzden resmen memeye yaklaşınca ağlıyodu çocuk düzelttim ama akla karayı seçtim resmen dikkat et kendine sende soğuk su soğuk içecek içme mesela beni bunlar çok etkilio bi dene istersen

evet galiba yaa yrn daha doğrusu bugun musafir gelcek ortalıkla uğraşıodum. kimse kalmadı galiba.

vazgeçmeye niyetim yok, hayatımda yaşadığım en güzel şey emzirmek ama umudum azalıyor hep düzelir diye bekliyorum bir değişiklik göstermiyor.umuyorum bende senin gibi 1 yıl kadar verebilirim. uyurken bile emzirmeye razıyım, yeter ki emsin bebişim[/QUOTE]

inşallah seninkide emer canım,umudunu hiç kesme,bu bir dönem sadece,günleri günlerini tutmuyor bu bebişlerin..

çokmu sık veriyorsun ki ecrinece....mideleri henüz küçük ya,ilerleyen aylarda bebekler çok emeceği için ,bu sıkıntı yaşanmaz pek,bak artık kimse taşıyor diye göğüs pedi kullanmıyor...

bende kaçtım ızlar benimkide erken kalkmayı adet edindi son üç dört gündür,oysa ben sabah uykularına bayılırım ya...

[/QUOTE]
aman ya benimki uyuyo öğlene kdr uykusu iyi her ne kdr sabahları birer saat araylada kalksa 2 ye kdr uyuyabiliyor yanından kalkmasam. emmediğinden birikti benimde taşmıodu sütüm. pedi bırkamıştım bende. sağsammı yaa :S poşetim falanda yokki atsam dolaba.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…