2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kizlar nasilsiniz?
hersey yolundami?
biz ek gida ile devam ediyoruz
patates ve havuc püresi verdim.az tz kattik tad olsun diye güze l yedi masalahh
eksileri sevmiyor.elme muz üpresi verdim ilkinde güzel yedi.ikincide ilk vermemde kustu
donone yogurtlarida seftali.muz,kayisi güzel yiyor.cilegi.bögürtleni sevmiyor
kasiga masallah alistik artik.görünce tabagi ve kasigi heyecan yapiyor

slm canım ohhh maşallah bebeklerin yemeklerine tuz konulmaması gerekiyor ama az da olsa.bence hazır meyvalı yoğurtlardan kullanma yoğurdunu kendin yap mevsim mesvesinide içine rendele daha iyi olur öyle bu benim fikrim tabi

canım eşim uyutma diyor belki uyumak istemiyodur ...:26: hayır diyorum ben biliyorum onun uyku zamanı saati hareketleridende belli ediyorlar zaten...benim oğlanında uyku düzenini öğrendim sabah 9 bucuk mutlaka uyur sonra öglende uykusu sonra 3 -5 arası aksamda cok erken gece uykusuna gecıyor 7 gibi ayağımda sallamıcam diyodum sanırım benım oglanda artık sallanmak ıstıyorr.. peki gece diyelim uyandı yada sabaha karşı beslenmek ıcın kalktı tekrar uyuycak ayagındamı sallıyorsunn.. benim yatagın yanında beşik ordan agzına emzigi zor götürüyorum uyku sersemi kalkp ayagımda sallamak zor gelır dıye çekiyorum kendimi... zaten yatagımda emzıremıyorum gece vaktı kalkıyorum cocugun odasına gidiyorum kanepeye sonra gaz cıkarmak ıcın dolaşıyorum odadan odaya ..

h.g feyza :) maşallahh ek gıda için drunmu geçmeni söyledi merak ettimde..

balsurat canım ben de sana bişey sorcam ya

kan damlasına yeni başladık biz, bir haftadır. sen de çok şikayetçiydin ilaçtan kabız yapıyo falan diye, nasıl kakası, kaç günde bir yapıyor?

biz ilacı verdikten sonra yapmadı hiç gibi bişey, bi kere azcık yaptı, normalde hergün bi posta bezi doldururdu. şimdi günlerdir bekliyorum, gözüm çocuğun kıçında hep :)

doktor kabız olursa bi hafta ara ver, sonra tekrar başla dedi, ben de vermiyorum işte şimdi. hiç vermesem olmaz mı dedim, beyin gelişimi için çok önemli olduğunu ayrıntılı bi şekilde anlattı. vercez mecbur gibi bişey

anlamıyorum ya, neden anne sütü yetersiz olsun ki bu konuda?? rabbim ona göre vermiyor mu bu sütü, çok saçma geliyor dışarıdan takviyenin gerekmesi, sütte tüm besinler yeteri kadar olmalı aslında

Evet canım hala çok şikayetciyim lanet olası damla yüzünden oğlum huzursuz başladıktan sonra şikayetlerimiz başladııı..kaka rengimiz değişti koyulaştı .kaka 2yada 3 günde bir yapıyor yaptımı taşırır şekilde yapıyor..Önceden hergün günde 2-3kez kaka yapardı ne zaman bu ılaca başladık kabızlık yaptı.dr söylemiştimm yan etkileri normal dedi gaz sancısı yapar ve kaka yapamasıda ilaçtan dedi.çünkü demir vücutta en zor sindirilen dedi sanırım unuttum zor atılıyormus ondan etkiliyor kakaydıa sanırım.merak etme yapar senınkıde :) çok kötü kokabilir birikiyor ya içinde ben geçen kusucaktım vala artık badimi burnuma çekiyorum o derece aslında kanı normal olan cocuklara neden verılıyorlarkı dogru dıyosun anne sütünün içinde bebeğe yararlı gelişimi için herşey var rabbim öyle yaratmış ... ben mecbur veriyorum 1.aydan beri günde 12 damla bizim arttırdı kilo arttıkca artıryormus damla sayısıda ..uf bide lekeleride cıkmıyor

Pikecim bizim doktorumuz da çok ısrarlı demir konusunda
biz 2.ayda başladık birde
Lara 4. demirde rahat etti diğerlerinde hep kustu ve kabız oldu
biz kabızlığı hiçbir yan etkisi olmayan duphalac ile çözdük günde 1 çay kaşığı alıyoruz
gaz problemi falan da bu ilaçla bitti

yandık desene..

zeka gelişimi konusuna takık bizim doktor diyodun, kan ilacı için diyodun di mi sen onu, doğru, şimdi hatırladım yazdıklarını.

bizimki de kustu aslında, pembe pembe, kabızlık da var, ben de doktorumla görüşebilirim, ilaç değişimi nasıl olur diye o zaman. ara verdim, tekrar denicez, sonrasındaki duruma göre bakalım napcaz. mecbur kullancaz o zaman bu ilacı

bu arada kızın memelerini sordum, çok normal bişey yok dedi.

Selam kızlar..

Bebişlerine ıhlamur kullananlar nasıl ve ne kadar verdiniz acaba doktorunuz bişey söyledimi bide bu bizim içtiğimiz ıhlamurlardanmı demlediniz.

Oğlum yarım saatte 3-4 kez öksürdü bu akşam devam ederse vereyim diyorum ilerlemeden..

off ben bugun gene sağdım yaa ama bende saklama poşeti yok biberonla dolaba koydum sonra kız uyanınca verdim göğsümü daha rahat emdi. ağzına fışkırınca sinirlenio hanfendi. arkadaşlarım geldi bugun hocalar okudular sağolsunlar mışıl mışıl uyudu kızım. çok nazar var dedi ark. oku dedi çatlar bile çocuk nazardan dedi. walla kızın okuması daha etkili oldu

aman iyi sevindim birşey olmamasına insan söz konusu şey bebeği olunca çok tedirgin oluyor
en ufak birşeyi bile araştırıyor
biz şimdi ferrum şurup kullanıyoruz canım bize bu iyi geldi
duphalac ı geçen kestim baktım onsuz da kaka yapıyor
ama bu kez gazdan mahvoldu çocuğum bende devam ediyorum zaten zararsız

ya bunu bende merak ediyorum

kızlar face e foto koycem bakın

hadi koy bakalım

benim de bugün misafir gelecekti hazırlandım temizlik pastalar falan hazırladım hepsini işimi bitirdim iptal oldu diye haber yolladılar off şimdi bi daha aynı seromoni olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…