ya cesurluktan ziyade martta 32 yaşında olacağım beklemeye zamanım yok 35 olmadan yapmam lazım hayat kardeşsiz olmaz ben çok düşkünüm kardeşime çünkü
bi fizik tedaviye yada ortapediye gitcem bu arada senin doğum normalmiydi ecrin normalde oluyomuş şimdi netten baktımda bel ağrısı oluyomuş daha çok
ya ben istemiyom daha allah verdiyse yapcak bişi yokda aman kardeşsiz olsun nolcak ya
evet benimki çok fazla normaldiha dağda doğurmuşum ha hastanede
evet benimki çok fazla normaldiha dağda doğurmuşum ha hastanede
hanımlar size doyum olmaz ama kocişin istekleri bitmiyor şimdide sıcak çikolata istiyor ben kaçar iyi geceler
gene güldüm valla çok fazla normal doğum nasıl oldu anlatsana ben okumadım senin hikayen varmı ekim anneleri doğum hikayelerinde
yazdın mı topiğe hikayeni
[bilmem yazmadım galibaekim annelerine yazmıştım oda baya geride kaldı sanıırm şşimdi brownie yapıom sana özelden yazarım sona hikayemi
iyi geceler kızlar ayyy ben bir türlü nasıl bir araba alacağıma karar veremedim ya
iyi geceler kızlar ayyy ben bir türlü nasıl bir araba alacağıma karar veremedim ya
kızlar size doyum olmaz ben kaçar herkese iyi bir hafta sonu dilerim kuzucuklarınızla ..
biz yarın doktor amcamıza gidicez bakalım kilo durumumuz nasıl ona göre bi beslenme programı yapıcak galiba inşallah kızım kilo almıştır güzel bu iki hafta içinde dua edin olurmu iyi geceler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?