2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydıııınnn herkes uyuyo mu ya :) öğleden sonra misafirim var ama hala hiçbişey yapmadım bi toz aldım amaaan nasıl yetiştiricem hii:18::18::18:

günaydın kızlar..

benim kızımda uyutmadı.. hergece 9-10 gibi uyurdu 2gündür 12den önce uyumuyoya ya saatlerce ugrastırıyo beni. sabahta erkenden kalkıyo 7den beri ugrasıyorum uyusun diye uyumadı, en son sinirlendim kalktım kahvaltı hazırlıyım bari diye, 10dk sonra baktım babasıyla uyumus kalmıs kızım yaa garezi annelere bu cocukların.. cok uykusuzum, karnımda agrıyo adet olcam olamadım 2 gündür sinirlerim cok gergin ya uuff...

slm kızlar benim oğlanda dün beni çok yorduuu kudurdu diyebilirim gaz sancımıydı anlamadım vala bir derdi olsa 2 gün önce dr muayne etti kudurdu derken uykuya dalma problemi yaşıyoruz hafta 1-2 defa.. ne oluyorsa bimem bazen kuzu gibi kendi kendine uyur emzikle bazende beşiği salla inandı tuttumu uyumuyor aglıyor kaldırıyorum uyumucanmı dıyorum gözlerındne uyku akıyor zaten 2 satt yoruluyor uyucak uyumadı 2 saat agladı karşı komşu duydu seslerimizi :)) kaka yapamıyo desem onuda yaptı yıne susmadı cıldırdım artık komsu geldı uyutamadım yıne kırılıor yaa dr söylucektım bu durumu unuttum :'(

wlla bebekler bizim gibi değil. doktorlarda izledim bi bayan doktor demişti çok mantıklı onlar bizim gibi değil yaptıkları bizden çok farklı. bazen gazı var sanıyo ilaç veriyoz öyle ağlıyo ki bi bakmışın çok uykusu gelmiş ondanmış. ne olduğunu Allah biliyo artık biz tüm seçenekleri uyguluyorz

1 aydır uyutma saat gelınce geriliyorum nasıl uyuycak dalabılıcekmı dıe ..bazen kuzu gıbı uyuyorrr odadan cıkıyorum bazen bas ucunda durdugum halde satlerce uyumuyo dönuyo duruyo bir yere gıtmek ıstemıyorum nasıluyutucam dıe

dün gece benımkıde uyumadım mızırdandı durdu ve ben uykusuzum şu an işteyim bide bakalım nasıl dayanacam sımdılık bi sıkıntı yok akşam eve gıdınce yatağa serilirim sanırım

dakikaları dakikalarını tutmuoki bi bakıosun kuzu gibler bi bakıosun sanki bi yerini ağrıtmışın gibi narayı basıo bizimki ama bi baksan ortada bişey yok ve ben doğdugundan belli ilk defa bugun uykusuzum hiç uyumadım ne hikmetse gözlerimde şiş değil yüzüme baksalar kımse ınanmaaz uyumadığıma

bende hiç olmadım. ama ben işi şansa bırakamam. korunuyoruz...
bu arada bu işten tek zevk alan biziz galiba aman bende iş dedim iyi mi?

hehehehh
kızlar benim hiçbir arkadaşım korunmuyor neredeyse
galiba hepimizi Allah koruyor
aman ben korunuyom :S çünkü korkuyom :S
slm kızlaaaarrrayyy cumartesi çalışmak ne feci yaaaaaaaaaa

allah yardımcınız olsun

slm kızlar uykudan açmışınız günleri günlerine tutmuoki bu yaramazların. bi gün uyumuolar bi gün bakmışın emziksiz falan sızıp kalmışlar. bu gece benim kızda babasıyla uyudu basmış bağrına kızı vermiş emzini uyumuşlar. dalga geçio benle olay bu uyumuo deyip duruon die hehehe

slm kızlar.bende kısmetse haziranda doğum yapıcam.size tavsiyede bulunmak istiyorum.özellikle yerinizden gidemiyosanız dışarı çıkıp alışveriş yaoamıyosanız ve almanız gereken ürünler piyasada pahalı mı.bana öle geldi ve ne yalan söliyim ucuza hiç birşey alamıyacağımı düşünüyodum.ancak ablamın tavsiyesi üzerine internet alışverişine yöneldim.
size naçizane tavsiyedir.avantajliurunler.com bu siteyi şiddetle tavsiye ederim.ücretsiz kargo 10 taksit,en iyi fiyat,koşulsuz müşteri memnuniyeti herşey var.çok ciddi köklü ve kurumsal bir firma.bursa da da 6 katlı mağazaları var.
şimdiden herekese keyifli günler.bebeğinizle beraber mutluluklar

selam hnmlar bn nezamn braya grsem bnm bılgısayar kapanıyo vırus var ne anlamadım gttı agu bugu basladı ızleyın hnmlar dun kayınvalıdeye bıraktım yarımsaat esımın yanına gttım bı geldımkı aglıyo bnı grnce kucagıma gelmk ıstedı kuzum ya sımdıden böle olursa ılerde nasıl bırakıp gtcem işe yaw dun kımsnın kucagına gtmedı alışmıs bana cok fecı 3 saatde 1 beslıyomusunuz bn le yapıyom nerdeyse 3 haftadır bgzn 2 saatde 1 oluyo 2 gunde 1 kaka yapıo sızde nasıl

benim kızım bilmiomu daha yaa
herkese gidio gülücükler atıo arkadaşımda yabancı seçen çocuk hiç iyi olmuo dio dedim bölede beni bilmio gibi gelio deidm. o bilir seni merak etme dio.

canım bnm kesın uykusundan huysuzolmuştur bnm kızı uyutma hıc hem huysuz oluyo hmde aglıyo asla kndı kndın uyumaz ayagımda kolllarını sarıcam gözunu kapatıcam öle sallıcam uyuyo ama dalması en az 1 saatı buluyo gunduz 3 satde 1 2 saatde 1 1 saat uyuyo artıkögrndım kuzumu :)sende onu takıp et bı duzen oluştur hep ayn saatde uyumya alıştır bn artık nereye gdrsem gıdıyım saatı glınce hmn uyutuyorum katınvalıde uytma dedı yok dedım uyumazsa hep aglar uyutmadım bıgun hıc sevdrmedı kndını sımdı onlarda bna ınandı

benim kızım bilmiomu daha yaa
herkese gidio gülücükler atıo arkadaşımda yabancı seçen çocuk hiç iyi olmuo dio dedim bölede beni bilmio gibi gelio deidm. o bilir seni merak etme dio.

kız bılmez olurmu senı ayy o senın herseyını bılıyor bagı bebekler hem cok guler yuzlu oluyo hmde herkesde duruyo bnm kız yabancı oldugunu bılıyo 3 halası var sadece en cok grdugu halasına guluyo bnm kız asla yabncılara gulmuyo hmn aglıyo hoşuma gıdıyo bnm gtmesın daha ıyı sacların dokuluyosa artık tanıyo demektır bnm tutam tutam gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…