2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cocukta yan duruyor dimi? sırtüstü bebek emzirmek orta kulak iltihabına neden oluyormus

yan duruyor kizlar o kadar ki sersemdimki uykusuzluktan mahvolmustum bugun yanima aldim memeyi agzina aldi ben bir ara dalmisim kalktim kizim hala cekyior komik olan tarafi emzik niyetine durup durup cekyiormus ama siz siz olun uykunuz varken yapmayin ben bir cahilik etim ama cok rahat emzirme pozisyonu

yarican işin zor valla
anneme ilk kalmaya gittiğimde çok kötüydü bana aşırı düşkün 2 yeğenim var 5.5 ve 3 yaşlarında büyüğü neseki akıllı seviyo öpüyo halacım 2dk dur kardeşin bişe yapmasın elife dediğimde duruyo amaaaa küçük olan emzirirken kucağımdayken yani onunla ilgilenirken hep yanımda oda emmeye çalışıyo pusete koyuyorum gelip gidip puseti tokatlıyo odanın içinde 3gün delirmiştim annemede rahat vermiyoki kucağındayken alışana kadar napcam bilmem

cnm sırt üstü yatarken değil yüzüstü yatarken yaptı korktum koluna bacana bişi olcek die. yoksa bende egzersiz yaptırıom kuzuma. en çokta karnına doğru çekme hareketini. çok işe yarı gazda.

anaaa kız yüzüstü yapılır mı

verme kız çocuğu ellerine töbe töbe

canım o çizginin geçmesi lazım ama benimki de hala duruyor, benim hamilelikte çıkmıştı.

sanırım uzun sürecek o çizginin geçmesi

kızlarr maaşallahh ne kalabalığızz bizde kuzumla bıcırk yaptıkk geldikk şimdi uyuyo gibi yıkadıktan sonra emzirdim öncede emzirdiğim için azcık emip uyuya kaldı göğsümden çok süt aktı heryere bende aldım biberonu elimle sağdım bi sürü koydum dolaba ben uyurken kocişe sölicem versin :)))

ayy o göbek deliği çatlaklar bende de öle yaa göbeğim hiç kalmadı şimdi ama görüntü çok kötü bi an önce spora başlamam lazım hatta şart bacaklarımda heryerim sallanıo resmen yaa sıkılık falan kalmadı zayıfladım ama fitlik yok ((((

karnım hergecen gun ufalıyo 6.haftanın sonunda işallah eski halıne döner nerde o halıme dönermıyım acaba kızlar midem düz ama altda bi göbek var yumusak ve fazladan
hamilelik çok güzel bişeymiş ya bi 3,4 yıl sonra tekrar hamile kalmak isterim ..doğunca baslıyomuş asıl olan

kızlar benim kızım sesli gülüyo sizde de oluyomu...?o kadar tatlı ki..kahkaha atıyo nerdeyse dönüp sese bakıyorum...ama bilinçli değildır refleks olarak yapıyo büyük ihtimal....

bizimki uykusunda ehe ehe ehe diye sesli gülüyor, kahkaha gibi :)

prima kullanıyorum normalde bitmişti eşim huggies almıştı ıslak mendil hediyeli
bir kaç tane kullandık baktım ne zaman silsem ağlıyor bir baktım oğlumun bezini çevreleyen her yeri pişik olmuştu hemen bıraktım zeytin yağı ile geçti
ben de kullanıyorum ama kırkı dolsun çıkarıcam tırnaklarını kesmedim daha
şapka takmıyorum banyo da ve yatarken takıyorum kırkından sonra sadece banyodan sonra
evet ya ne biçimsiz hele göbek deliği ki içinde gibi yıkıyorum yok değişmiyor
dışarı fırlayan göbek deliğimde eskisinden dahada derin oldu
aynnenn
sibel bendede var o çizgiden dediğin gibi doğumdan sonra daha bi koyulaştı hele göbek deliğim çok fena karardı kir gibi bastırarak yıkıyorum ama geçmiyo vucudumda kararmıştı hamileyken ama o geçti ..

ben ılık su ve zeytinyAğı kullanıyorum dışarı da ise pişik kremi ve uninin mendilini

oğlumda bazen çıkarıyor yeni yeni bize gülmeye başladı oy kuzuma maşallahhh

alt değiştirme mahvediyor beni katıla katıla aglıyor yenı bezı takıcagım zaman hiç hoşlanmıyor giydirilmekten bide üst baş işedimi cıplak giydirene kadar canım cıkıo ya (( neden aglıon keyifle degıstıremıyorum

şu 6.haftayı bi atlatsaydım bende spora baslicam yediğimi kesmem ama tatlıyı ve hamuru bırakıcm sonra eski halime dönerim artık göbeğime bakınca içim kararıyo

ilk zamanlar benım kızda cok fenaydı emzırıyom az bısey öle yada uykusunda değişiyom allah yardımcın olsun ya keyif almalrı gerekırken nedn böle yapılarsa hiç sevmiyo altını değiştirmeyi galiba beyfendi

kızlar bu arada bugün bizim 40ımız çıktıııı :) çok şükür

dün 14 saat boyunca sadece 3 saat uyudu kızım, geri kalan zamanda hep uyanıktı, geberdim yorgunluktan, belim, dizlerim, kollarım uyuştu taşımaktan. kanırttı resmen.

ama bugün uyanında bir güldü ki sormayın, art arda çok güzel güldü annesine kızım :) kırkımızı kutladı herhalde, inşallah hep gülsün yavrum

darısı başınıza :)

amin işallah hep güler annesi ayy bizde bi 40 ı cıkarsaydık hamileykende ah bi doğursak diyoduk ne tuaf ya hıc sabredemıyoruz :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…