işe yarıomu canım?
cocukta yan duruyor dimi? sırtüstü bebek emzirmek orta kulak iltihabına neden oluyormus
kizlar bir sey soracam nasil bir kac yorumu ayni anda yanitlaya biliyorsunuz ben tasiyamiyorum
cnm sırt üstü yatarken değil yüzüstü yatarken yaptı korktum koluna bacana bişi olcek die. yoksa bende egzersiz yaptırıom kuzuma. en çokta karnına doğru çekme hareketini. çok işe yarı gazda.
ya kızlar gebelikte göbekte oluşan çizgi varya hamileyken belli belirsiz bişedi doğumdan sora kopkoyu bi çizgi çıktı ortaya göbek deliğinden yukarı doğru olan hafif delikten aşağı doğru olan kopkoyu
aay çok kötü duruyo ya sizdede varmı geçermi
dışarı fırlayan göbek deliğimde eskisinden dahada derin oldu
kızlar benim kızım sesli gülüyo sizde de oluyomu...?o kadar tatlı ki..kahkaha atıyo nerdeyse dönüp sese bakıyorum...ama bilinçli değildır refleks olarak yapıyo büyük ihtimal....
prima kullanıyorum normalde bitmişti eşim huggies almıştı ıslak mendil hediyelikızlar hep yazam unutuom
ya benim bebeşn makatında pişiktir heralde kırmızı kırmızı sivilce gibi seyler var. Pişiktir yuksek ihtimal
ama gecmio yaaa 10 gundur var. Krem süryom sık sık alt degiştiryom yok. Napayım bir akıl verin. Krem sürünce cocugun surat nasıl rahatlıo sessizleşivverio yazık yavruma ya. bir kez mecbur kalmıstım chicconun ıslak mendilini kullanmıstım o zaman oldu. yoka pamuk ve sıcak su ile siliyorum. prima kullanıyoruz simdi molfix deniom gecermi diye.
bire bebe eldiveni kullnıomusunuz ben kullanıomda kırkı cıkınca cıkarsam mı? üşümez dimi? siz ne düşünyonuz?
şapka hiç kullnmıoz ilk bir hafta kullandık dogunca simdi yok kullanmıoz durmuo kafada zaten
evet ya ne biçimsiz hele göbek deliği ki içinde gibi yıkıyorum yok değişmiyorya kızlar gebelikte göbekte oluşan çizgi varya hamileyken belli belirsiz bişedi doğumdan sora kopkoyu bi çizgi çıktı ortaya göbek deliğinden yukarı doğru olan hafif delikten aşağı doğru olan kopkoyu
aay çok kötü duruyo ya sizdede varmı geçermi
aynnenndışarı fırlayan göbek deliğimde eskisinden dahada derin oldu
sibel bendede var o çizgiden dediğin gibi doğumdan sonra daha bi koyulaştı hele göbek deliğim çok fena karardı kir gibi bastırarak yıkıyorum ama geçmiyo vucudumda kararmıştı hamileyken ama o geçti ..
ben ılık su ve zeytinyAğı kullanıyorum dışarı da ise pişik kremi ve uninin mendilinicanım chıcconun ıslak mendilini çeşmenin altında ılık su ile yıkayıp arada kullandım kullanmaz olaydımmmm dediğin gibi 1.2 sivilce çıktıı.... saf su ve pamuk gibisi varmııı.. ufff yaaaa hiçbişe benzemıyor o ıslak mendillll eşim almış sanki ona ondan al dedimbebedorunkii çok güzeldi..
canım her alt açmada zeytinyağ sürmye calıs ben öyle yapıyorum
he aynen sanki kirli gibi :)) allahtan buruş buruş değil sönmüş balon gibi olacak demişlerdi çok korkmuştum zaten bu görüntüsü canımı sıkıyo bide buruş buruş olsaydısadece çok kuru gibi hissiz
evet aynen öyle sönmüş balon gibi bide hala his yok uyuşukluk var göbeğimde...
hissizlik ben de de var bi de böyle yanıkmış gibi bir his var ben de siz de de var mı
alt değiştirme mahvediyor benikatıla katıla aglıyor yenı bezı takıcagım zaman hiç hoşlanmıyor giydirilmekten bide üst baş işedimi cıplak giydirene kadar canım cıkıo ya (( neden aglıon keyifle degıstıremıyorum
kızlar bu arada bugün bizim 40ımız çıktıııı :) çok şükür
dün 14 saat boyunca sadece 3 saat uyudu kızım, geri kalan zamanda hep uyanıktı, geberdim yorgunluktan, belim, dizlerim, kollarım uyuştu taşımaktan. kanırttı resmen.
ama bugün uyanında bir güldü ki sormayın, art arda çok güzel güldü annesine kızım :) kırkımızı kutladı herhalde, inşallah hep gülsün yavrum
darısı başınıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?