bende kızımla uğraşıyodum yaaaa kız benim kucağımdan inmek istemiyo kucağımda uyuyacak kucağımda sallanacak gezecek bak yeni yatırdım gene gözünü açtııııııı kolum ağrıdı heee sabahtan beriii
tuvalete gitsem kıyameti koparıyo yaa hiç şöle kendi kendine oynamazmı bi çocuk ya
kızlar face e foto koycem bakın
benim kızımda ablasının odasında çadırı var oraya koydum ablası oynuyor kızımda onu izliyor yarım saat oldu
oo bide onla oynayacak ablasımı var sende maşallah maşallah
selam kızlar..
Bebişlerine ıhlamur kullananlar nasıl ve ne kadar verdiniz acaba doktorunuz bişey söyledimi bide bu bizim içtiğimiz ıhlamurlardanmı demlediniz.
Oğlum yarım saatte 3-4 kez öksürdü bu akşam devam ederse vereyim diyorum ilerlemeden..
neler aldın bakayım
senin face bircenurmu ecrin benim ki yonis okutan eşimin face bende kullanıyom :)
arkadaş mini etek amış fotoda gördünü
onu değiştirdim. bir ay sonra giyemicek bedende kalmamış t-shirt aldım.
iveetttt 6 yaşında ablası var eee 21 yaşında anne olunca ayyy çok iyi oluyor he bayağı oyalıyor kardeşini bende işlerimi yapıyom
bende 27 yaşında 2.kez anne oldummm :))
evet ya zaten etek daha yakışmıoki minicik olduklarından şöyle yürüselergördüm canım e giyemiyecekse iyi yapmışsın güle güle giysin
canım valla ben iki kere yıkıyom uç durumlar yoksa bazen kakayla batırıyoz da
evet cnm zaten seni hep karıştırıom yazdığım notlara bakma gereği duyuyomçağrışım yapmıo faceteki isminle nickin
evet ya zaten etek daha yakışmıoki minicik olduklarından şöyle yürüseler
bizim çıkıp kakayla batırıp tekrar girdiğimiz oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?