2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

:
güzelmiş yav

valla kapıyı açamıyom ki atacak die valla klavye tuşlarına dahi hızlı basmıyom o kadar yani öfff daha yeni ne oldu biliyomusunuz bu kızın kulakları fazla duyuyo heralde yaaaa elma alıp yiyim dedim acıktım az diye o da ağlamasın diye birlikte gittik eğildim bu kucağımda sebzeli çektim iterken azcık ses çıktı ama öle çaaatt paaat falan değil sürtünme sesi anaaaaamm korktu bi attı ve uğundu çocuk sesi çıkmıyo ağlarken gözlerinden yaş geldi zor sakinledi şimdi ay içim bi tuhaf oldu yemedim elmayıda bende ağlayacaktım

kızlar o konu oglum dogunca daha aklıma geldi bak büyüt kıyama ama el nasıl kıyar hiç gözünün yaşına bakmadan allah hepimizi dogru kişilerle karşılaştırsın

canım benim kızda da oldu bu, bir kaç gün devamlı kalktı gece, sonra yine uzun uykulara başladı.

sağol canım :) hepimizin yavrularına maşallah, allah nazarlardan saklasın

canım çok teşekkür ederim ya :) sağol :) duaların pek bi faydası oldu bana :)

kızlar dışarıda hava berbat ama biz sabah dışardaydık, fıstık uyansın yine çıkacağız. gezmeye iyice alıştı yavrum.

ay içim bi tuhaf oldu bak şimdi..:2: mecbur vercez el kızına :)))

korkmuştur yavru benimki bugün bir türlü uyuyamıyo üst katta temizlik var deli oldum tam sallıyorum pat güm kapı sese az kaldı çıkıcam yani

yaaaa niye uykuya dalamıyo bu bebişler..yaklaşık 40 dakikadır ayağımda sallıyorum tam uyudu diyorum yerine götürüyorrum uyanıyooooooo

slm bu saat oldu daha iş dolu ama bir sorunum var uyuyamıyor oglum bir türlü sürekli aglıyarak kalkıyor acaba bir yerimi agrıyo durmadan emmek istermiş gibi yapıyo ama meme verince de almıyo bu ne anlayamadım
slm dapse sancısı olabilir belki bir yeri agrıdıgı için ağlayarak uyanıyodur:26:
malesef :S 2 makine .çamaşır atmıştım 2 gün önce hala katlancaklar :S
:))) kolay gelsin cnm bir ara ktlarsın boşver

benim oğlanda yanlız kalmıyor illa beni izliycek bende odadan odaya taşıyorum anakucagıya başlıyor ağlamaya müziği açıyorum anında susuyor :)bende işlere devam

slm kızlar. bebekleriniz basıyorlar mı kucağınızdayken yada hoppala yapıyormusunuz. ben hiç bastırmıyordum ve hoppala yapmıyordum. annem geldi 2 gün önce ve neden basmıyor bu çocuk diyor. doktora gitmemize de 10gün var daha. sizinkiler nasıl

oğlanı beşiğe koymuşum bende içerdeydim bir ağlama sesi koştum baktım ses cıkmıyor baktım kızarmış katıldııııı yavrumm kaldı öyle aldım kucagıma hemen içini çeke çeke bir hal olduu yavrum iç çekti okşa okşada öyle kendine geldi yeni dogdugunda katılmıstı en son ya gaz sanıcı yada tırnakları ile yine agzını yoldu benim oğlanın eller hep agız içinde parmaklarını sokuyor canını atıyor yaa ..tükürükten yanaklarının cildi pütürleşi...B]

yaaaa niye uykuya dalamıyo bu bebişler..yaklaşık 40 dakikadır ayağımda sallıyorum tam uyudu diyorum yerine götürüyorrum uyanıyooooooo

ay sorma ya bazan bir uyur 3 saat bazende gelgit beter eder çok acıktım yemek yemege gidemiyorum tam dalamıyo ki uyumadımı aglıyo tam olarak ne kadar uyanık kalıyo bebişleriniz okudugum bir yazıda 1buçuk saat durup tekrar uyuyolarmış bu ayda gündüz 3 kısa uyku gecede 11 saat uyurlarmış

kucağımdayken basıyor cnm ya hatta yere koyuncabaşlıyor adım atmaya.hergün dik tut bastırmaya çalış bakalım alışır yavaş yavaş

benimki bir ay öncesi zıplıyordu şimdi zıplamıyo ama basıyo sen kalça muayenesi yaptırtmadın mı ki

kızlar komik olcak ama bişey sorcam..kızım uyurken kulağı katlanıyo kafasını çevirince acaba kepçe olurmu..sürekli düzeltiyorum...kafasını yana çevirince kulak kepçeside katylanıyo..bende sürekli düzeltme halindeyim..:)

selammmm kızlarrrr benim kızımda arada uluyo resmen bende uğultudan çok korkarım allah hayırlara çıkarsın inşallahhh

slm gonul ben bastırmıyorum ama benim oğlan kendi basmaya çalışıyor kucagımda gazını cıkarıyorum mesela ayaklarıyla bacagımı itikliyorr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…