aynen kıyamet kopuyor emziği reçele batırıyorum azıcık öyle duruyor bazen de ağlarken değiştiriyorum bugün tam değiştirdim bezini kapatıcam işedi badisi atleti ıslandı haydaaa bi daha soydurdum giydirdim değiştiriken uyuyakaldı kuzumalt değiştirme mahvediyor benikatıla katıla aglıyor yenı bezı takıcagım zaman hiç hoşlanmıyor giydirilmekten bide üst baş işedimi cıplak giydirene kadar canım cıkıo ya (( neden aglıon keyifle degıstıremıyorum
kızlar bu arada bugün bizim 40ımız çıktıııı :) çok şükür
dün 14 saat boyunca sadece 3 saat uyudu kızım, geri kalan zamanda hep uyanıktı, geberdim yorgunluktan, belim, dizlerim, kollarım uyuştu taşımaktan. kanırttı resmen.
ama bugün uyanında bir güldü ki sormayın, art arda çok güzel güldü annesine kızım :) kırkımızı kutladı herhalde, inşallah hep gülsün yavrum
darısı başınıza :)
selam kızlar bir çogunuzun yazdıgını şaşkınlıkla okuyorum küçücük bünyeye ne çok şey sıgdırmaya çalışıyorsunuz... çeşit çeşit gaz damlaları çaylar......yapmayın arkadaşlar bu kadar alıştırmayın bebişlerin bünyelerını...benım kızımında gaz problemı çok oluyor çok da aglıyor ama şimdiye kadar devit 3 den başka hiç birşey vermedim anne sütüyle devam...birde emzıge lıştırma sürecinde çok çok az bal....
ben dogal yoldan gazını çıkarmasını saglıyorum....ince tulbentı sıcak ütüye basıp karnına yerleştırıyorum agladıgında ve gazı oldugunda masaj yapıyorum ama en önemlısı ayaklarını kasıklarına dogru götürerek egzersıs yaptırıyoum kı çok iyi geliyo....kızımı (rabbimin izni ile) dr ve ilaçlara alıştırmamaya gayret edıcem şimdiye kadar sadece aylık aşısına götürdüm böylede devam ederiz inşallah...kakasını ır iki gün yapamadı diye bişiler vermeyın bekleyın bıraz daha bence...
gece altını bene degiştirmiyorum mümkün mertebe...yoksa uykusu açılıyo ve benıde uyutmuyo sabah babamızı iş ugurlarken açıyorum oda rahat edıyo bende...gece son bezledıgınızde bol yaglayın hiç bişey olmaz allahın izni ile....bide ben ıslak mendılı ısıtmıyorum elımde bıraz ovuşturdukdan sonra dırek kullanıyorum kızımda alıştı ılk gunler aglıyordu ama şimdi hiç problem çıkarmıyo...bu aada kızımda artık bizim konuşmalarımıza hareketlerimize tepki vermeye başladı maşallah...tebessüm ediyor artık...rabbim saglıkla büyütmemizi nasıp etsın..ama çocuklarımızı ilaç kolık yapmayalım bıraz akışına bırakalım derım ben....
off çok yoruldummm. brownie yaptım ama kakaom azmış siyah olmadıbakam tadı nasıl olcek.
hoş geldin baylemur :87:
2 haftalık olduk ama bebısımzn gobegi dusmedı hala dun banyo yaptırdık
sen hamaratsın guzel olmustur kesın banada daha mısafır gelmedı hıc gelmelerınde istemiyom kesın bayramda gelıceklerhftya arkadaslarım gelıcek bı ona sevınıyom yaw kolay gelsın :98:
hosbulduk nslsn bebıs nsl
dün böyle yazdıktan sonra bebeğim 2 saat boyunca çatlarcasına ağladı.kaynanamla kayınpeder geldi. bebeğin yatağıda yatak odamızda olduğu için genelde ordayım. neyse karı geldi oğlumu aldı annen dinlensin biraz diyip oturma odasına gitti kapıyı kapattı. şimdi deli gibi seviyorlar çocuğu. bende yatakodasındayım laptobu açtım oturdum. hususi gitmicem yanlarına. ev doğalgazlı sobalı olsa kapat kapıyı demi. sanki gelme der gibi. çok sinirliyim çokkkkkkkkkk
al işte gelde sigara içmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bilmemki ilk torun bide :SIçme içme sabret senden kıskanıyo torunu yaw erkek torun diyemı böle acaba kız olsa belkı böle yapmazdı benım kayınvalıdemde erkek olsun cok ıstıyodu :))eski insanlar nedense erkekçocugu na baska düşkün oluyolar :)
bal bebekler için tehlikelidir.selam kızlar bir çogunuzun yazdıgını şaşkınlıkla okuyorum küçücük bünyeye ne çok şey sıgdırmaya çalışıyorsunuz... çeşit çeşit gaz damlaları çaylar......yapmayın arkadaşlar bu kadar alıştırmayın bebişlerin bünyelerını...benım kızımında gaz problemı çok oluyor çok da aglıyor ama şimdiye kadar devit 3 den başka hiç birşey vermedim anne sütüyle devam...birde emzıge lıştırma sürecinde çok çok az bal....
ben dogal yoldan gazını çıkarmasını saglıyorum....ince tulbentı sıcak ütüye basıp karnına yerleştırıyorum agladıgında ve gazı oldugunda masaj yapıyorum ama en önemlısı ayaklarını kasıklarına dogru götürerek egzersıs yaptırıyoum kı çok iyi geliyo....kızımı (rabbimin izni ile) dr ve ilaçlara alıştırmamaya gayret edıcem şimdiye kadar sadece aylık aşısına götürdüm böylede devam ederiz inşallah...kakasını ır iki gün yapamadı diye bişiler vermeyın bekleyın bıraz daha bence...
gece altını bene degiştirmiyorum mümkün mertebe...yoksa uykusu açılıyo ve benıde uyutmuyo sabah babamızı iş ugurlarken açıyorum oda rahat edıyo bende...gece son bezledıgınızde bol yaglayın hiç bişey olmaz allahın izni ile....bide ben ıslak mendılı ısıtmıyorum elımde bıraz ovuşturdukdan sonra dırek kullanıyorum kızımda alıştı ılk gunler aglıyordu ama şimdi hiç problem çıkarmıyo...bu aada kızımda artık bizim konuşmalarımıza hareketlerimize tepki vermeye başladı maşallah...tebessüm ediyor artık...rabbim saglıkla büyütmemizi nasıp etsın..ama çocuklarımızı ilaç kolık yapmayalım bıraz akışına bırakalım derım ben....
off çok yoruldummm. brownie yaptım ama kakaom azmış siyah olmadıbakam tadı nasıl olcek.
dün böyle yazdıktan sonra bebeğim 2 saat boyunca çatlarcasına ağladı.
bilmemki ilk torun bide :S
bal bebekler için tehlikelidir.
hani bize???
bızdede gaz basladıiyiyiz cok sukur göbeğinin kabuğu düşmedi daha bgn doktora götürdüm kanarsa acile götür hmn dedi kanamzsa haftaya getir dedi sizde ne durumda göbekler sen nasılsın yawrun nasıl ....gece uykunuz nasıl dun gece 11 den 3 e kadar uynıkdı ayagımda sallaya sallaya uyumus bnde öle uyumusum eşim gelmiş basımda gülüyo sinir ya
bugun benim kızında sıkıntısı var. yavrum ıkınıp duruo pancar gibi kızarıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?