ecrin bende mi sapka giydirsem valal kepce olcak diye benimde ödüm kopuyor kız
baazılarınız doğum hikayelerini anlatmış bende ddoğum hikayemi yazmadım çünkü aranıza sonradan katıldım ama şimdi buraya yazabilirim benimki biraz tuhaf bir doğum hikayesi 2 ekimde annem gelecekti annem gelecek diye ogün sabah erken kalktım ilkönce duş aldım sonra temizlik yapayım dedim balkon yıkadım camları sildim halıları falan çıkardık balkono dip köşe temizledim öğlenden sonra annem geldi istanbuldan.akşama bende mide bulantısı mide ağrısı ve kusma başladı 38 haftadayım daha ben üşüttüğümü düşündüm çünkü banyo yaptıktan sonra bayağı bir temizlik yapmıştım gece oldu şikayetlerim hala devam ediyordu eşim sabah olsun istersen hast.gidelim dedi kusuyorsun bebek beslenemez dedi sabah kahvaltımızı yaptık acile gittik belki serum takarlar bende kendime gelirim diye acildeki dr.ilk önce nst çektirin sonra serum takarım dedi nst çektirdik sancım 100 lerdeydi ebe alttan muayene edicem nst de sancı çok dedi bende hayır ya sancım falan yok sadece ben midemden şikayetçiyim dedim vehasıl alttan muayene etti tam 5 cm açıklık var acil doğum dedi ben hala itiraz ediyorum ben doğurmaya gelmedim diye (allahtan çantamızı önceden arabamıza koymuştuk)beni dinleyen kim eşime yatış işlemlerini başlatın dedi ama bende hala sancı falan yok serim taktılar ben öyle ortalarda dolaşıyorum eşim yanımda dr.güldü bana ne rahatsın sen öyle 5m açıklık ve 100 lerde sancı gözüküyor sen ortalarda dolaşıyon diyor bana ama benim keyfim yerinde 1 saat sorda tekrar alttan baktılar 7 cm olmuş açıklık bende hala tık yok suni sancı verdiler suyumu boşalttılar toplam 2 saate doğumumu yaptım.çok kolay bir doğum oldu eşim benilme dalğa geçiyor doğuda yaşıyoruz ya burdakilerin çoğu evde doğuruyor havasındanmı suyundanmı bilmem ama banada bulaştı galiba rahatlık.çok şanslıyım annem geldi ertesi gün doğum yaptım acaba acile gidipte doğuran varmıdır benim gibi çünkü doğuma diye gitmemiştim :)
sıpa uyuyo die bakıyım dedim sanki inat yapar gibi uyandı :))))))))))neyse naber kızlarr?
hb güzelim...emiyo şimdi kucakta idare ediyoz bakalım :))ben iyiyim de ufaklık cok yoruyo yaa bi 10 gündür cok tuhaf davranıyoo..evt cnm esim pc yi işe götürüyo gece cocugu uyutunca bakıyodum ama kimse olmuyoduhosgeldin ironic..aman bana da hep öyle oluyor ne zaman otursam uyanıyor..
ama şimdi uyanmadı maşallah iyi uyudu:90: ben iyiyim cok sukur sen nasılsın ? görüşemiyoruz ne zamandır.
ecrin normal doğurabilmek için sürekli yerler siliyorduu...
40+2olmuştummm..anamm benimde yapmadıgım kalmadı ama ne sancım tuttu ne nişanım geldiii.. nede normal doğurabildimmm.. öyleee kaç saat suniyi cektim cektimm 6cm açıldı ama ölüyorrum sandımmm bebegin de kafası şişmişşş sezeryan istiyorrumm diye de isyan edinceee sezeryana aldılar güle oynaya gitmiştimmmm o sancılardan kurtuldum diye ama yine de geçmemişti serumu kestikleri halde ara ara sancı vuruyorduu ameliyathanede biran önce bayıltın da dinsin bu acılar demiştimmm sonra bayıllldımmmm veee cok güzel uyumuş ve dinlenmştimmm .gece 23:48de doğmuş oğluumm
çok memnun kaldım sezeryandan vallaaa keşke normal olsaydı cok istedim ama kısmet degilmiş..
canım benim oglum da günde 3-5 defa kaka yaparken şimdi 2-3 günde 1 defa ve cok az yapıy neden böle oldu anlamadım:SSkaka bezde biraz durunca da rengi yesile dönüyomuskızlar benım oğlan 2-3 gündür günde 3-4 defa kakasını yapıo normalmı acaba rengi yeşile yakın ateş falan yok
hb cnm,valla ne zaman bişi yapcak olsam uyanıyo ya da huysuzlanyo..ya yemek yiyeceksem,ya duş alcaksam vs vs..yemin etmiş beni engellemeye sanki :))hoşgeldin canım bu ara bebeklerin hepsi aynı şeyi yapıyo sanırım anlıyolar biz nete girip çene yapıoz :)
canım benim oglum da günde 3-5 defa kaka yaparken şimdi 2-3 günde 1 defa ve cok az yapıy neden böle oldu anlamadım:SSkaka bezde biraz durunca da rengi yesile dönüyomus
ay insan çok korkuyor öylece kalıyornevyascım bizim düzen de bozuldu yaklasık 10 gün oldu..balsuratcım aynı sorun bizde de var,benim oglum da katılıp kalıyo,morarıyı,aglıyo gibi görünüyo ve sesi cıkmıyo,nefes de almıyo korkuyorum bişi olcak diee..neden oluyo acaba dr a sormayı unuttum..biraz üşütmüşüz bu ara acayip huysuz zaten..bi de yeni huy edindi geceleri uykusu gelince cıldırmıs gibi davranıyo,uyutmak için neler yapıoruz ama cıglık cıglıga...neden böyle yapıyo anlamıs diilim..geceler kabusumuz oldu yaa(
Allaha emanet olsun yavrularımızcanım yazık kuzuyaa ben öle katıldıklarında çok üzülüyorum :2:
doktora göre bazıları erkenden diş çıkarırmış galiba işimiz var bu türüklerle bizimkide ellerini yiyecek nerde ise elini çekincede basıyo çıglıgı:95:
ayy koku deme bana yaa :)) izimki gecen gün alt acmaya bi yaptı nasıl kokuyo,ben basladım öğürmeye resmen kuscam..eşim dedi bırak bırak bi de kusmuk temizlemeyelim şimdi :)))pırtı da cok kokuyo,kaka yaptı sanıyorum ama bi bakıyom pırtlamıs hatta ona pırt da denmez resmen zortluyo yaaabenim oğluşta 2güne bi yapıyo sağolsun dolduruyor. bizimkide yeşil bide kokuyoki felaketttttttttama doktora sorduk gazlı bebeklerin yeşil olur vee gazlı bebeklerin bazılarının kakası ve gazı da kokar dedi
ayy koku deme bana yaa :)) izimki gecen gün alt acmaya bi yaptı nasıl kokuyo,ben basladım öğürmeye resmen kuscam..eşim dedi bırak bırak bi de kusmuk temizlemeyelim şimdi :)))pırtı da cok kokuyo,kaka yaptı sanıyorum ama bi bakıyom pırtlamıs hatta ona pırt da denmez resmen zortluyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?