2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hahahahha
aynı şeyi ben de yapıyorummmmmmm... huy oldu artıkkkk cocuk uyusa bile düzeltme ihtiyacı duyuyorummm...

selam gönülcelen veeeee bitterr..
gönülcelen canım benimkide basıyor kucagımda oynarken felan basıyor

benim oğlan yeni doğdugu zaman öyle olurdu şimdi olmuyor diye geçen dikkatimi çekmişti :)

baazılarınız doğum hikayelerini anlatmış bende ddoğum hikayemi yazmadım çünkü aranıza sonradan katıldım ama şimdi buraya yazabilirim benimki biraz tuhaf bir doğum hikayesi 2 ekimde annem gelecekti annem gelecek diye ogün sabah erken kalktım ilkönce duş aldım sonra temizlik yapayım dedim balkon yıkadım camları sildim halıları falan çıkardık balkono dip köşe temizledim öğlenden sonra annem geldi istanbuldan.akşama bende mide bulantısı mide ağrısı ve kusma başladı 38 haftadayım daha ben üşüttüğümü düşündüm çünkü banyo yaptıktan sonra bayağı bir temizlik yapmıştım gece oldu şikayetlerim hala devam ediyordu eşim sabah olsun istersen hast.gidelim dedi kusuyorsun bebek beslenemez dedi sabah kahvaltımızı yaptık acile gittik belki serum takarlar bende kendime gelirim diye acildeki dr.ilk önce nst çektirin sonra serum takarım dedi nst çektirdik sancım 100 lerdeydi ebe alttan muayene edicem nst de sancı çok dedi bende hayır ya sancım falan yok sadece ben midemden şikayetçiyim dedim vehasıl alttan muayene etti tam 5 cm açıklık var acil doğum dedi ben hala itiraz ediyorum ben doğurmaya gelmedim diye (allahtan çantamızı önceden arabamıza koymuştuk)beni dinleyen kim eşime yatış işlemlerini başlatın dedi ama bende hala sancı falan yok serim taktılar ben öyle ortalarda dolaşıyorum eşim yanımda dr.güldü bana ne rahatsın sen öyle 5m açıklık ve 100 lerde sancı gözüküyor sen ortalarda dolaşıyon diyor bana ama benim keyfim yerinde 1 saat sorda tekrar alttan baktılar 7 cm olmuş açıklık bende hala tık yok suni sancı verdiler suyumu boşalttılar toplam 2 saate doğumumu yaptım.çok kolay bir doğum oldu eşim benilme dalğa geçiyor doğuda yaşıyoruz ya burdakilerin çoğu evde doğuruyor havasındanmı suyundanmı bilmem ama banada bulaştı galiba rahatlık.çok şanslıyım annem geldi ertesi gün doğum yaptım acaba acile gidipte doğuran varmıdır benim gibi çünkü doğuma diye gitmemiştim :)

tatlım bastırma zaten daha erken hemde zararlı değilmi omiriliğe daha bastırtmak ve oturtmak yasak..

yaaaa niye uykuya dalamıyo bu bebişler..yaklaşık 40 dakikadır ayağımda sallıyorum tam uyudu diyorum yerine götürüyorrum uyanıyooooooo

canım el değiştirmeyi dene yani babası uyutsun biraz arkadaşım demişti işe yara inşallah...

ecrin normal doğurabilmek için sürekli yerler siliyorduu...
40+2olmuştummm..anamm benimde yapmadıgım kalmadı ama ne sancım tuttu ne nişanım geldiii.. nede normal doğurabildimmm.. öyleee kaç saat suniyi cektim cektimm 6cm açıldı ama ölüyorrum sandımmm bebegin de kafası şişmişşş sezeryan istiyorrumm diye de isyan edinceee sezeryana aldılar güle oynaya gitmiştimmmm o sancılardan kurtuldum diye ama yine de geçmemişti serumu kestikleri halde ara ara sancı vuruyorduu ameliyathanede biran önce bayıltın da dinsin bu acılar demiştimmm sonra bayıllldımmmm veee cok güzel uyumuş ve dinlenmştimmm .gece 23:48de doğmuş oğluumm
çok memnun kaldım sezeryandan vallaaa keşke normal olsaydı cok istedim ama kısmet degilmiş..

doktora göre bazıları erkenden diş çıkarırmış galiba işimiz var bu türüklerle bizimkide ellerini yiyecek nerde ise elini çekincede basıyo çıglıgı:95:

maşallah sana cnm kolay bi doğum olmuş ne mutlu sana..

tatlım bastırma zaten daha erken hemde zararlı değilmi omiriliğe daha bastırtmak ve oturtmak yasak..

canım el değiştirmeyi dene yani babası uyutsun biraz arkadaşım demişti işe yara inşallah...

babası evde olsa vericem de yalnızız bugün yemek yiyebilirsem iyidir..puffffff

anammmmmm maşallahhh maşalllahh.. ne muttluuuu :)
ben acılmam olsuunn,sancımm olsun diye. neler yaptımmmmmmm neler... gunde kaç kez merdiven indim çıktımmm,yerleri sildim. artık temizlik yapmaktan evim eskimişti şimdide,hiç bişi yapamaz oldum doruktan fırsat bulupta annembakıyorda öyle yapabiliyorum :))))

mersi.valla bende bi hareket olarak temizlik yapıyordum zaten.işyerinde sabah 8 den akşam 5 e kadar bilgisayar başında oturuyordum hareket falan yok e masa başı iş olunca ama çatır çatır normal doğurdum hemide çok kolay

ohhhh yandan yandan

benim ki basıyo biraz biraz canım ama öle çok yükleme yapmıyom daha çok erken diye ama diriyo kendini

bir kaçgundur bızde aynıyız satte bir kalkıo mızırdanıo halende aynı değişir umarım

canım yazık kuzuyaa ben öle katıldıklarında çok üzülüyorum :2:

hahahahha
aynı şeyi ben de yapıyorummmmmmm... huy oldu artıkkkk cocuk uyusa bile düzeltme ihtiyacı duyuyorummm...

annem şapka giydir kepçe kulak olcak dio bende arada şapka giydiriom düzelio yoksa kepçe olcak hakkaten ben düzeltsemde kendi kıvırıo biizmki sağa sola dönerken. temin gene şapka giydirdim hiç hoşlanmıo şapkadanda hehe
benim ki basıyo biraz biraz canım ama öle çok yükleme yapmıyom daha çok erken diye ama diriyo kendini

bende bastırıom. hoppala yapmayı çok sevio zaten benim gücüm yetmioda anneme gittimizde annem hoplatıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…