kızlar komik olcak ama bişey sorcam..kızım uyurken kulağı katlanıyo kafasını çevirince acaba kepçe olurmu..sürekli düzeltiyorum...kafasını yana çevirince kulak kepçeside katylanıyo..bende sürekli düzeltme halindeyim..:)
kızlar komik olcak ama bişey sorcam..kızım uyurken kulağı katlanıyo kafasını çevirince acaba kepçe olurmu..sürekli düzeltiyorum...kafasını yana çevirince kulak kepçeside katylanıyo..bende sürekli düzeltme halindeyim..:)
tatlım bastırma zaten daha erken hemde zararlı değilmi omiriliğe daha bastırtmak ve oturtmak yasak..slm kızlar. bebekleriniz basıyorlar mı kucağınızdayken yada hoppala yapıyormusunuz. ben hiç bastırmıyordum ve hoppala yapmıyordum. annem geldi 2 gün önce ve neden basmıyor bu çocuk diyor. doktora gitmemize de 10gün var daha. sizinkiler nasıl
yaaaa niye uykuya dalamıyo bu bebişler..yaklaşık 40 dakikadır ayağımda sallıyorum tam uyudu diyorum yerine götürüyorrum uyanıyooooooo
oğlanı beşiğe koymuşum bende içerdeydim bir ağlama sesi koştum baktım ses cıkmıyor baktım kızarmışkatıldııııı yavrumm kaldı öyle aldım kucagıma hemen içini çeke çeke bir hal olduu yavrum iç çekti okşa okşada öyle kendine geldi yeni dogdugunda katılmıstı en son ya gaz sanıcı yada tırnakları ile yine agzını yoldu benim oğlanın eller hep agız içinde parmaklarını sokuyor canını atıyor yaa ..tükürükten yanaklarının cildi pütürleşi...B]
baazılarınız doğum hikayelerini anlatmış bende ddoğum hikayemi yazmadım çünkü aranıza sonradan katıldım ama şimdi buraya yazabilirim benimki biraz tuhaf bir doğum hikayesi 2 ekimde annem gelecekti annem gelecek diye ogün sabah erken kalktım ilkönce duş aldım sonra temizlik yapayım dedim balkon yıkadım camları sildim halıları falan çıkardık balkono dip köşe temizledim öğlenden sonra annem geldi istanbuldan.akşama bende mide bulantısı mide ağrısı ve kusma başladı 38 haftadayım daha ben üşüttüğümü düşündüm çünkü banyo yaptıktan sonra bayağı bir temizlik yapmıştım gece oldu şikayetlerim hala devam ediyordu eşim sabah olsun istersen hast.gidelim dedi kusuyorsun bebek beslenemez dedi sabah kahvaltımızı yaptık acile gittik belki serum takarlar bende kendime gelirim diye acildeki dr.ilk önce nst çektirin sonra serum takarım dedi nst çektirdik sancım 100 lerdeydi ebe alttan muayene edicem nst de sancı çok dedi bende hayır ya sancım falan yok sadece ben midemden şikayetçiyim dedim vehasıl alttan muayene etti tam 5 cm açıklık var acil doğum dedi ben hala itiraz ediyorum ben doğurmaya gelmedim diye (allahtan çantamızı önceden arabamıza koymuştuk)beni dinleyen kim eşime yatış işlemlerini başlatın dedi ama bende hala sancı falan yok serim taktılar ben öyle ortalarda dolaşıyorum eşim yanımda dr.güldü bana ne rahatsın sen öyle 5m açıklık ve 100 lerde sancı gözüküyor sen ortalarda dolaşıyon diyor bana ama benim keyfim yerinde 1 saat sorda tekrar alttan baktılar 7 cm olmuş açıklık bende hala tık yok suni sancı verdiler suyumu boşalttılar toplam 2 saate doğumumu yaptım.çok kolay bir doğum oldu eşim benilme dalğa geçiyor doğuda yaşıyoruz ya burdakilerin çoğu evde doğuruyor havasındanmı suyundanmı bilmem ama banada bulaştı galiba rahatlık.çok şanslıyım annem geldi ertesi gün doğum yaptım acaba acile gidipte doğuran varmıdır benim gibi çünkü doğuma diye gitmemiştim :)
tatlım bastırma zaten daha erken hemde zararlı değilmi omiriliğe daha bastırtmak ve oturtmak yasak..
canım el değiştirmeyi dene yani babası uyutsun biraz arkadaşım demişti işe yara inşallah...
yaptırdım cnm ama hiiç biz bastırmıyorduk annem de basması lazım diyor:26:
baazılarınız doğum hikayelerini anlatmış bende ddoğum hikayemi yazmadım çünkü aranıza sonradan katıldım ama şimdi buraya yazabilirim benimki biraz tuhaf bir doğum hikayesi 2 ekimde annem gelecekti annem gelecek diye ogün sabah erken kalktım ilkönce duş aldım sonra temizlik yapayım dedim balkon yıkadım camları sildim halıları falan çıkardık balkono dip köşe temizledim öğlenden sonra annem geldi istanbuldan.akşama bende mide bulantısı mide ağrısı ve kusma başladı 38 haftadayım daha ben üşüttüğümü düşündüm çünkü banyo yaptıktan sonra bayağı bir temizlik yapmıştım gece oldu şikayetlerim hala devam ediyordu eşim sabah olsun istersen hast.gidelim dedi kusuyorsun bebek beslenemez dedi sabah kahvaltımızı yaptık acile gittik belki serum takarlar bende kendime gelirim diye acildeki dr.ilk önce nst çektirin sonra serum takarım dedi nst çektirdik sancım 100 lerdeydi ebe alttan muayene edicem nst de sancı çok dedi bende hayır ya sancım falan yok sadece ben midemden şikayetçiyim dedim vehasıl alttan muayene etti tam 5 cm açıklık var acil doğum dedi ben hala itiraz ediyorum ben doğurmaya gelmedim diye (allahtan çantamızı önceden arabamıza koymuştuk)beni dinleyen kim eşime yatış işlemlerini başlatın dedi ama bende hala sancı falan yok serim taktılar ben öyle ortalarda dolaşıyorum eşim yanımda dr.güldü bana ne rahatsın sen öyle 5m açıklık ve 100 lerde sancı gözüküyor sen ortalarda dolaşıyon diyor bana ama benim keyfim yerinde 1 saat sorda tekrar alttan baktılar 7 cm olmuş açıklık bende hala tık yok suni sancı verdiler suyumu boşalttılar toplam 2 saate doğumumu yaptım.çok kolay bir doğum oldu eşim benilme dalğa geçiyor doğuda yaşıyoruz ya burdakilerin çoğu evde doğuruyor havasındanmı suyundanmı bilmem ama banada bulaştı galiba rahatlık.çok şanslıyım annem geldi ertesi gün doğum yaptım acaba acile gidipte doğuran varmıdır benim gibi çünkü doğuma diye gitmemiştim :)
korkmuştur yavru benimki bugün bir türlü uyuyamıyo üst katta temizlik var deli oldum tam sallıyorum pat güm kapı sese az kaldı çıkıcam yani
anammmmmm maşallahhh maşalllahh.. ne muttluuuu :)
ben acılmam olsuunn,sancımm olsun diye. neler yaptımmmmmmm neler...gunde kaç kez merdiven indim çıktımmm,yerleri sildim. artık temizlik yapmaktan evim eskimişti şimdide,hiç bişi yapamaz oldum doruktan fırsat bulupta annembakıyorda öyle yapabiliyorum :))))
slm dapse sancısı olabilir belki bir yeri agrıdıgı için ağlayarak uyanıyodur:26:
:))) kolay gelsin cnm bir ara ktlarsın boşver
benim oğlanda yanlız kalmıyor illa beni izliycek bende odadan odaya taşıyorum anakucagıya başlıyor ağlamaya müziği açıyorum anında susuyor :)bende işlere devam
slm kızlar. bebekleriniz basıyorlar mı kucağınızdayken yada hoppala yapıyormusunuz. ben hiç bastırmıyordum ve hoppala yapmıyordum. annem geldi 2 gün önce ve neden basmıyor bu çocuk diyor. doktora gitmemize de 10gün var daha. sizinkiler nasıl
Selam kızlar..
Oğlum 1 haftadır düzen değiştirdi, geceleri uzun uyuyordu yavrum nazarmı oldu ne oldu, her gece kalkma saatleri geri geldi ve dün gece saatte bir kez uyandı emdi yattı ve ben uykuya dalma problemimden hiç uyuyamadım bugünde sütüm olmadı çok üzgünüm böyle düzensizlik yaşayıp eski düzenine dönen oldumu.
oğlanı beşiğe koymuşum bende içerdeydim bir ağlama sesi koştum baktım ses cıkmıyor baktım kızarmışkatıldııııı yavrumm kaldı öyle aldım kucagıma hemen içini çeke çeke bir hal olduu yavrum iç çekti okşa okşada öyle kendine geldi yeni dogdugunda katılmıstı en son ya gaz sanıcı yada tırnakları ile yine agzını yoldu benim oğlanın eller hep agız içinde parmaklarını sokuyor canını atıyor yaa ..tükürükten yanaklarının cildi pütürleşi...B]
hahahahha
aynı şeyi ben de yapıyorummmmmmm... huy oldu artıkkkk cocuk uyusa bile düzeltme ihtiyacı duyuyorummm...
benim ki basıyo biraz biraz canım ama öle çok yükleme yapmıyom daha çok erken diye ama diriyo kendini
selammmm kızlarrrr benim kızımda arada uluyo resmen bende uğultudan çok korkarım allah hayırlara çıkarsın inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?