ben cuma gittim dr a ama unuttum cnm yaaay insan çok korkuyor öylece kalıyoryenidoğdugunda olmuştu merak edip netten biraz bakmıştım katılmanın sebeblerini demir eksikliği kansızlık cıkmıstı ..1.ay kontrolumuzde sarılık için tahlil verirken biraz kanımız düşük çıkmıştı şimdi diyorumki katılmalar demir eksikliğine bağlı olabilir dr sormayı bende unuttum kagıda yazım :) bir daha giidişimde sorayım yada sen sorarsan yazarsın cnm .Benim oğlanda gece uykusuna geçiceği zaman çok huysuzlaşıyor uykusu var uyumuyor öyle böyle zorla uyutuyorum
Allaha emanet olsun yavrularımız
aynen canım elini çekiyorum başlıyor ağlamaya bide sesler kalınlaştı INGAAAAA diye bir ağlayısı var bayılıyorum ya
benim oğluşta 2güne bi yapıyo sağolsun dolduruyor. bizimkide yeşil bide kokuyoki felaketttttttttama doktora sorduk gazlı bebeklerin yeşil olur vee gazlı bebeklerin bazılarının kakası ve gazı da kokar dedi
ben cuma gittim dr a ama unuttum cnm yaa(evet alıyorum kucagıma nefesal oglum die korkuyla aglayarak acılıyo ( gecenlerde gece bi kaldı öyle kaptım kucagıma o kendine geldi ama bu sefer ben aglamaktan sakinleşemedim çok korkutuyo yaa (
ya bizimkinin pırtı da cok kokuyo yaa ama biraz bekliyorum koku gecmişse pırtlamıs diyorum ama gecmemişse doldurmus oluyo :))ben kimseye bırakamam ya benimki bensiz dakika durmuyo,bi de bi yere gidince ya da biri gelince kucagıma gelmek istiyo ve iki elle yapısıyo bana millet sevmeye calışınca aglıyo,içeri gidiyoruz alt değişmeye faln sadece ikimiz olunca yine sakinleşiyo ve mutlu oluyo kimseleri istemiyo yaahahahahahhahahhahaha bizim ogluşlar gazman desene :)))))
ben ilk zamanlar anlamıyordum pırtı ve kakayı ama şuan tecrübelendim artık anlıyorum pırt mı yaptı kaka mı.. kaka yaptıgında durulmuyor oda bile kokuyor hahahahhahhaha ayyy :))))))))))
darkk benim oğlanınkide çok kötü kokuyor ben kusucaktım geçen öğürüyorum artık yaa bu hamilelikten sonra kokulara karşı hassaslık yapışıp kaldı banaartık badimi burnuma çekip kapatıyorum o şeklide altını temizliyorum
aaa işe yarıyo mu acaba?aklımda bulunsun cnm,ben acayip korkuyorum yaaallaha emanetler canım bir arkadaşş öyle oldugunda yüzüne üfle demişti ama o anda aklıma gelmiyor kucagımda birşeyler yapıyorz panikle
hep seninle oldugu icin ondandır canım. teksiniz ya siz. alışkın degildir kalabalığa.ya bizimkinin pırtı da cok kokuyo yaa ama biraz bekliyorum koku gecmişse pırtlamıs diyorum ama gecmemişse doldurmus oluyo :))ben kimseye bırakamam ya benimki bensiz dakika durmuyo,bi de bi yere gidince ya da biri gelince kucagıma gelmek istiyo ve iki elle yapısıyo bana millet sevmeye calışınca aglıyo,içeri gidiyoruz alt değişmeye faln sadece ikimiz olunca yine sakinleşiyo ve mutlu oluyo kimseleri istemiyo yaa
selammmm kızlarrrr benim kızımda arada uluyo resmen bende uğultudan çok korkarım allah hayırlara çıkarsın inşallahhh
selam cnm,hoşgeldin,nasılsın?selam kızlar..
çok hoşsunuz kızlar yaa, pek yazamıyorum ama sizi okumaktan cok zevk alıyorum :)
bitterin uluyan bebeğine cok güldüm :))
evet tekim ama tekken daha az yoruyo beni..aslında sık sık gelen giden oluyo amaalışmıyo iştehep seninle oldugu icin ondandır canım. teksiniz ya siz. alışkın degildir kalabalığa.
bizim öyle degil anneme,babama,kardeşime alışık bayılıyor onlara.
dark rotavirüs aşısı bize bişey yapmadı cnm..gayet kolay atlattık..
selam canımmmm... hosgeldinnn :)selam kızlar..
çok hoşsunuz kızlar yaa, pek yazamıyorum ama sizi okumaktan cok zevk alıyorum :)
bitterin uluyan bebeğine cok güldüm :))
yok aglıyo gibi yüzü aöa sesi cıkmıyo,nefes almıyo ve morarıyokatılmak ne kızlar ya ben anlamadım, çok aglayıp nefesi kesilir gibi oluyo o mu, yoksa kasılmasındanmı bahsediyosunuz?
ya ben o asıyı yaptırmadım, saglık ocagında özel ası olayına girerseniz basa cıkamazsınız dediler..biz de yaptırmadık dediler...eşim de onları dinledi tabi...ası yapılsa da gene ishal oluyomussağol canım inşallah bizde de bişi olmaz
selam canımmmm... hosgeldinnn :)
darkcım aynı dertten sıkıntıdayız yani..kulaklarına taktım kızımın...kepçe değil kimse bizd kızımda değil ama..bant takıp yatırmayı deniycem...şapka taktırmaz bizimkisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?