2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben de öyle düşünüyodum ama eşim o ası bu ası die cocugu kobaya cevircen dedi istemedi

Veeeeeeeeee ߀nim kücük erkekim uyandı teyzeleri.. bana müsade çığlığı basmadan gidip bakayımmm doyurayım açıkmış olmalı hepinizi öptük..

aaa aynı seyler bizde de oluyo diş yüzünden mi ki?baktım bişi yok damakta...benimki üşütmüş biraz bu ara bademcikler kızarmıs ve pazartesiden beri sesi kısık ( surup kullanıyoz

vayyy ironic cimmm seniii görmeyeli çok olmuş kuzummmm nasılsınızz paşa oğlun nasıl:)

kızlar benim sol göğsüm çok süt dolduu resmen taş gibi sürekli süt akıodu bende sağdımm ama hep önsüt geldi bi 3-4 dk elimle sıkıorum hep öle acaba çok su ve sıvı tükettim ondanmı sizde nasıl durum

vayyy ironic cimmm seniii görmeyeli çok olmuş kuzummmm nasılsınızz paşa oğlun nasıl:)
saoll balllııımmm...paşayşa ugrasıp duruyorum bu ara baya sıkıntılı geciyo cnmm...gündüzleri de pc olmuyo evde ( giremiyorum...fırsat bulunca geliyorum o da gece gec saatte kimse kalmıyo burda..bugün fırsat bulduk şükür kavusturana :))

benimki hala sık emiyo o yüzden dolmaya fırsat kalmıyo gögsüme

yok aglıyo gibi yüzü aöa sesi cıkmıyo,nefes almıyo ve morarıyo (

ciddi bişey deildir inş canım, bi sor bakalım dr'una.. benim kızda bazen cok kasıyo kendini korkutuyo beni

aaa aynı seyler bizde de oluyo diş yüzünden mi ki?baktım bişi yok damakta...benimki üşütmüş biraz bu ara bademcikler kızarmıs ve pazartesiden beri sesi kısık ( surup kullanıyoz

ay canım gecmiş olsun..

rota aşısı için kızlar aile hekimimiz eger cok kalabalıga falan giriyosanız yaptırın dedi, kendisi ogluna yaptırmamıs ve oglu cok agır atlatmış. aşı olsalarda ishala yakalanabilirlermiş ama hafif atlatırlarmış..

sorcaktım unuttum bi dahakine sorcam cnm...saol cnm..rota için ben de aynı seyleri duydum ama gecti işte artık 2. doz zamanı geldi..eşime laf anlatmak zordur baskalarının laflarına daha kolay inanıyo

aminnnn kuzumm anladım canımm bende diom nerde bu kızzzz :))

sen neler yapıyosun duru kızla bakiim?kız onun bakısları ne tatlı öle :)) 2 tutam da sacı var tepede toka takmak için tam,tenten gibi :))

iiiiyimm vallaa canımmm saolasın duru hanım benim ömrümü yiyooo iyce tatlılık oldu sürekli bi sevgi yumağı halindeyiz D amaa keltoşşşşşşş D babası çok takmak istioda canı acır die taktırmıom ben :) bizde sizin gibi gür saçlar yokkk maaşallahh :)) kara kuzuyaaaa

ben şahsen kızımın kilo alımında bi anomali olmadığı sürece ek gıda vermeyi hiç düşünmüyorum alabaildiği kadar sade anne sütü alsa keşke her damlası mucize çünkü anne sütünün

bebekleriniz dönmeye başladımı kızlar, eline bişey verince tutup agzına götürebiliyomu?

benim kız daha dönmedi ben çalıştırıomda geç döncek gibi eline bişe verince tutuo ama kısa süre bu sabah bana bir sürpriz yaptı uyanınca yatağımıza aldıkk oynarken bi baktım bir eliyle diğerini tuttu parmakalrını inceledi ilk kezzzz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…