2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bacaklarını hareket ettırmek cok ıse yarıyor ya

walla uğraşıoz iste omuzda sırtını sıvazlıom. bacaklarını karnına topluom. bide baş parmağımla işaret parmağımı koltuk altına getiriom avuç içimide karnına diğer elimlede kıçını pışpışlıom havada o çok işe yarıo ama kilo aldıkça böle zor olur.

ay ne salak yaw millet. ark faceten silmişin beni dio :S bi başkasına bak ondada yoksam dondurmuşumdur dime aaa delimi ne trip çekemem walla :)

bnde bacaklarını hareket etdırıyom rezene verıyom gece yatarken bn devit değilde acd vitamin kullanıyom 1 ml olarak bgn bnyo yaptırdım paso yatıyo kalkıp emiyo yatıyo cok fena bişey ya bunlar ecrin senın kızdada basladı gaz yawrular cekıyo yazık

avuç içimide karnına diğer elimlede kıçını pışpışlıom yazınca aklıma geldi :)))))) hastanede hemşire bu şekilde gazını çıkarıyordu oğlanın :) salak şey bana bu şekilde sen tutma dedi ..düşürürüm falan sandı hehal

cnm bizdede vardı gazda buugn çok uzadı yaa bende üzüldüm şimdi yoruldu kuzum uyuyo aksi gibi musafirde gelcek.

kızlar bebişlerini kendinizmi yıkıyorsunuz ? bu zamana kadar halam yıkadı ama artık yanımda degıl halam ..dünde görümce yıkadı çok bilmiş bilmiş söylendi .. bundan sonra kendim yıkamak istiyorum eşimle yada komşuyla cesaretimi bi toplasam :) kulaktı agzıdı gözdü hiçbirşey olmuyor bebelere :)) bizimkinin agzına gözüne köpükler kaçıyodu :)

hahaha nie düşüresin yaa kendi nie yapıomuş belki alışmasın die demiştir kiloları arttıkça bu yöntem zorlaşır bileklerde derman kalmaz.

biz ilk günden beri kendimiz yıkıoz dün sırtını yıkarken bende yüzünü suya sokmuşum. eşimde fark etmemiş. suratı köpük kuzumun alıştı iice ağlamıo

hahaha nie düşüresin yaa kendi nie yapıomuş belki alışmasın die demiştir kiloları arttıkça bu yöntem zorlaşır bileklerde derman kalmaz.

ecririm bu şekilde tutunca kendinden geçiyor benimkiiii :)çok hoşuna gidiyor karnına baskı olmaskı rahatlatıyor :) hı hı büyüdüklerinde bileklerimiz zorlanır:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…