gaz ıcın bısey kullanıyormusun
yok cnm hiç bişi kullanmıom.
bacaklarını hareket ettırmek cok ıse yarıyor ya
bacaklarını hareket ettırmek cok ıse yarıyor ya
walla uğraşıoz iste omuzda sırtını sıvazlıom. bacaklarını karnına topluom. bide baş parmağımla işaret parmağımı koltuk altına getiriom avuç içimide karnına diğer elimlede kıçını pışpışlıom havada o çok işe yarıo ama kilo aldıkça böle zor olur.
bnde bacaklarını hareket etdırıyom rezene verıyom gece yatarken bn devit değilde acd vitamin kullanıyom 1 ml olarak bgn bnyo yaptırdım paso yatıyo kalkıp emiyo yatıyo cok fena bişey ya bunlar ecrin senın kızdada basladı gaz yawrular cekıyo yazık
avuç içimide karnına diğer elimlede kıçını pışpışlıom yazınca aklıma geldi :)))))) hastanede hemşire bu şekilde gazını çıkarıyordu oğlanın :) salak şey bana bu şekilde sen tutma dedi ..düşürürüm falan sandı hehal
evde aynen boyle dolanıyorum hhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar bebişlerini kendinizmi yıkıyorsunuz ? bu zamana kadar halam yıkadı ama artık yanımda degıl halam ..dünde görümce yıkadı çok bilmiş bilmiş söylendi .. bundan sonra kendim yıkamak istiyorum eşimle yada komşuyla cesaretimi bi toplasam :) kulaktı agzıdı gözdü hiçbirşey olmuyor bebelere :)) bizimkinin agzına gözüne köpükler kaçıyodu :)
evde aynen boyle dolanıyorum hhhhhhhhhhhhhhhh
hahaha nie düşüresin yaa kendi nie yapıomuşbelki alışmasın die demiştir kiloları arttıkça bu yöntem zorlaşır bileklerde derman kalmaz.
biz ilk günden beri kendimiz yıkıozdün sırtını yıkarken bende yüzünü suya sokmuşum. eşimde fark etmemiş. suratı köpük kuzumun alıştı iice ağlamıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?