2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

off ağırlık çöktü walla. şimdi musafir ağırla muhabbet bul gül sırıt :) bide tanımıom yeni tanışçaz

selam kıslar
bu gaz problemıne ne kullandıysam fayda etmedı gece bı turlu uyumuyor oglum
dün akşam krize girdi yavrum babasına eczaneden humananın kimyonlu rezene çayından aldırdım. yavrum hem uyudu hem pırtlattı karnına sıcak su torbası koydum bide tabi çok sıcak değildi S:

evde aynen boyle dolanıyorum hhhhhhhhhhhhhhhh

benim hep annem yıkadı. hafta sonu gitcek napcam bilmiom ???:96:

:84::84:

:84::84::84:

alışıcak canım benimki etini koparıyomuşum gibi ağlıyodu şimdi alıştı totosu acıyo olabilir eğer pişik falan yoksa bebişler giyinik olmaya alışık oldukları için olaiblirmiş biyerde okumuştum ama düzeliyo merak etme
şu 6.haftayı bi atlatsaydım bende spora baslicam yediğimi kesmem ama tatlıyı ve hamuru bırakıcm sonra eski halime dönerim artık göbeğime bakınca içim kararıyo

:84::84::84:

:) allah yardımcımız olucaktır cesaretimizi toplayıp yıkarız :101:

inşallahh inşallahh benimkide alışırrrr

bgn ben tek basıma yıkadım ya cok heyecanlandım file taktım öle yatrdım snra elıme aldım sırtını basını yıkadım canım cok zewklıydı ya :92:

bgn ben tek basıma yıkadım ya cok heyecanlandım file taktım öle yatrdım snra elıme aldım sırtını basını yıkadım canım cok zewklıydı ya :92:

aferın kısss nası becerdın ben cok korkuyorum yanlız basıma yıkayamam dıye dusunuyorum aglıyo tepınıyo cok elım ayagıma gırıyo oyle :18:
anlatsana nası becerdın

kıyafetlerını hazırladım ıkı havlu hazırlsadım suyunu ayarladım dirseğimle baktım sıcaklığına sonra filesini taktım bi güzel sonra soydum bi güel fileye yatırdım ..korktu yatrınca sonra vucudunu ıslatdım sabunladım arkasını cevırdım elıme aldım :)sırtını sabunladım basını sabunladım vucudunu duruladım basını duruladım az az değilde bi seferde döktüm elımlede yuzusunu sıyırdım havluya koydum kuruladım snra diğer havluya koydum ve gıydırmeye basladım :)işte böle macera

maşallah sana canım yaa bız de bır yerden baslasak ıyı olucak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…