küvetin içinde minder yada filemi kullanıyorsun cnm ?
cnm hiçbişi kullanmıom. Suyun içine sokuom küveti doldurup. çok hoşuna gidio :d
dün akşam krize girdi yavrum babasına eczaneden humananın kimyonlu rezene çayından aldırdım. yavrum hem uyudu hem pırtlattıselam kıslar
bu gaz problemıne ne kullandıysam fayda etmedı gece bı turlu uyumuyor oglum
evde aynen boyle dolanıyorum hhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar bebişlerini kendinizmi yıkıyorsunuz ? bu zamana kadar halam yıkadı ama artık yanımda degıl halam ..dünde görümce yıkadı çok bilmiş bilmiş söylendi .. bundan sonra kendim yıkamak istiyorum eşimle yada komşuyla cesaretimi bi toplasam :) kulaktı agzıdı gözdü hiçbirşey olmuyor bebelere :)) bizimkinin agzına gözüne köpükler kaçıyodu :)
ayy o göbek deliği çatlaklar bende de öle yaa göbeğim hiç kalmadı şimdi ama görüntü çok kötü bi an önce spora başlamam lazım hatta şart bacaklarımda heryerim sallanıo resmen yaa sıkılık falan kalmadı zayıfladım ama fitlik yok((((
:84::84::84:karnım hergecen gun ufalıyo 6.haftanın sonunda işallah eski halıne dönernerde o halıme dönermıyım acaba kızlar midem düz ama altda bi göbek var yumusak ve fazladan
hamilelik çok güzel bişeymiş ya bi 3,4 yıl sonra tekrar hamile kalmak isterim ..doğunca baslıyomuş asıl olan
alışıcak canım benimki etini koparıyomuşum gibi ağlıyodu şimdi alıştı totosu acıyo olabilir eğer pişik falan yoksa bebişler giyinik olmaya alışık oldukları için olaiblirmiş biyerde okumuştum ama düzeliyo merak etmealt değiştirme mahvediyor benikatıla katıla aglıyor yenı bezı takıcagım zaman hiç hoşlanmıyor giydirilmekten bide üst baş işedimi cıplak giydirene kadar canım cıkıo ya (( neden aglıon keyifle degıstıremıyorum
şu 6.haftayı bi atlatsaydım bende spora baslicam yediğimi kesmem ama tatlıyı ve hamuru bırakıcm sonra eski halime dönerim artık göbeğime bakınca içim kararıyo
:) allah yardımcımız olucaktır cesaretimizi toplayıp yıkarız :101:dün akşam krize girdi yavrum babasına eczaneden humananın kimyonlu rezene çayından aldırdım. yavrum hem uyudu hem pırtlattıkarnına sıcak su torbası koydum bide tabi çok sıcak değildi S:
benim hep annem yıkadı. hafta sonu gitcek napcam bilmiom ???:96:
:84::84:
:84::84::84:
alışıcak canım benimki etini koparıyomuşum gibi ağlıyodu şimdi alıştı totosu acıyo olabilir eğer pişik falan yoksa bebişler giyinik olmaya alışık oldukları için olaiblirmiş biyerde okumuştum ama düzeliyo merak etme
:84::84::84:
bgn ben tek basıma yıkadım ya cok heyecanlandım file taktım öle yatrdım snra elıme aldım sırtını basını yıkadım canım cok zewklıydı ya :92:
fatma maşallah bizede gel yardıma :13:
maşallah sana canım yaa bız de bır yerden baslasak ıyı olucak artıkkıyafetlerını hazırladım ıkı havlu hazırlsadım suyunu ayarladım dirseğimle baktım sıcaklığına sonra filesini taktım bi güzel sonra soydum bi güel fileye yatırdım ..korktu yatrınca sonra vucudunu ıslatdım sabunladım arkasını cevırdım elıme aldım :)sırtını sabunladım basını sabunladım vucudunu duruladım basını duruladım az az değilde bi seferde döktüm elımlede yuzusunu sıyırdım havluya koydum kuruladım snra diğer havluya koydum ve gıydırmeye basladım :)işte böle macera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?