2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yaa dioz sana wahşi benim annem kuzu blogunu okudum süper olmuş.

sağol kııı :)

canım kendime tutuyom, facebookda infomda var adresi :) olmazsa buraya da ekliim

slm kızlar sonunda 2/11/2010 da doğum yaptım spinal sezeryan oldum.41+1 de suyum geldi açılma 1 cmmiş ama yumuşama falan olmayınca sezeryana alındım. bebeğimim burnu tıkalı gibi ağzından nefes alıyor ve nefes alırken hırıldıyordu bu yüzdem ememedi,yanında 3 saat kaldıktan sonra küveze alındı ben taburcu oldum ama yavrum hala küvezde,dualarınızı eksik etmeyinde bi an önce iyileşsin bebeğim,çok ama çok güzel bir duyguymuş,Rabbim kimseye aratmadan,isteyen herkese nasip etsin inşallah,inşallah sizlerde bebeklerde iyisinizdir...

geçmiş olsun canım. inşallh en kısa zamanda yavrun iyileşir

basım agrıyordu mınoset ıctım bebege sorun olmaz dımı kıslar ya bebek varken ılac ıcmek ıstemıyom ama cok agrıdı

çok gecmiş olsun biran önce duzelır işallah hemencecık kucağına gelir...

kızlar humananın kımyonlu rezene cayı ıse yarıyor mu
valla dün gece 2 saatlik ağlama krizine son verdi

basım agrıyordu mınoset ıctım bebege sorun olmaz dımı kıslar ya bebek varken ılac ıcmek ıstemıyom ama cok agrıdı

yok canım minoseti drlar veriyor zaten. ama onun haricinde başka ilaç kullanma canım. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…