ben cıkıyom kızlar :95::94::96::97::87::86::88::78:
ecrinece
yes bebeim çabuk süle
yaa dioz sanawahşi benim annem kuzu blogunu okudum süper olmuş.
aynen kıyamet kopuyor emziği reçele batırıyorum azıcık öyle duruyor bazen de ağlarken değiştiriyorum bugün tam değiştirdim bezini kapatıcam işedi badisi atleti ıslandı haydaaa bi daha soydurdum giydirdim değiştiriken uyuyakaldı kuzum
hayırlı olsun pike
bloğun adı ne ben de bakayım pike
slm kızlar sonunda 2/11/2010 da doğum yaptım spinal sezeryan oldum.41+1 de suyum geldi açılma 1 cmmiş ama yumuşama falan olmayınca sezeryana alındım. bebeğimim burnu tıkalı gibi ağzından nefes alıyor ve nefes alırken hırıldıyordu bu yüzdem ememedi,yanında 3 saat kaldıktan sonra küveze alındı ben taburcu oldum ama yavrum hala küvezde,dualarınızı eksik etmeyinde bi an önce iyileşsin bebeğim,çok ama çok güzel bir duyguymuş,Rabbim kimseye aratmadan,isteyen herkese nasip etsin inşallah,inşallah sizlerde bebeklerde iyisinizdir...
slm kızlar sonunda 2/11/2010 da doğum yaptım spinal sezeryan oldum.41+1 de suyum geldi açılma 1 cmmiş ama yumuşama falan olmayınca sezeryana alındım. bebeğimim burnu tıkalı gibi ağzından nefes alıyor ve nefes alırken hırıldıyordu bu yüzdem ememedi,yanında 3 saat kaldıktan sonra küveze alındı ben taburcu oldum ama yavrum hala küvezde,dualarınızı eksik etmeyinde bi an önce iyileşsin bebeğim,çok ama çok güzel bir duyguymuş,Rabbim kimseye aratmadan,isteyen herkese nasip etsin inşallah,inşallah sizlerde bebeklerde iyisinizdir...
valla dün gece 2 saatlik ağlama krizine son verdikızlar humananın kımyonlu rezene cayı ıse yarıyor mu
basım agrıyordu mınoset ıctım bebege sorun olmaz dımı kıslar ya bebek varken ılac ıcmek ıstemıyom ama cok agrıdı
ıyı geceler kızlar bebısının uykuları duzene gıren var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?