2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bı sıtede okdum ılk ayın sonunda kesıntısız 6 saat uyumalarından bahsedıyor

emzırme hususunda da anne ıyı beslenıp bol sıvı tuketıp dınlenmıs olmalı dıyor da bnm gıbı gurbette olan anneler naabsınlar yardımcısı olmayınca herseye kendı kosucak tabıı

ay bebiş uyuyo sözde ama hep ıkılıyo anakucagına koydum sallıyorumda dalıyo. fırsat vermiyoki bişeye ecrinnn

ay bebiş uyuyo sözde ama hep ıkılıyo anakucagına koydum sallıyorumda dalıyo. fırsat vermiyoki bişeye ecrinnn

cnm ya senn ana kucağını aldıpğın günü hatırlıyorum
vayyyy beeeeee ne cabuk geçti günler demiiii :89:
şimdi meleğin doğdu ve içinde yatıyor

sorma ipekcim gecen gun aynı sey benimde aklıma geldi :)) simdi aldıklarımızı giyiyolar cok tuhaf oluyorum ben görünce. allaha sükür bugunleri de gördük :)

ah kızlar sanki büyümeyecek gibi bunlar :)

ecrineceee bugün senin doğumgünün herhalde kıs, mutlu yıllar nice senelere yavrularınla inşallah :)

birinin daha bugündü sankim di mi?

Doğum günün kutlu olsun canımmmm,kızınla,sevdiklerinle daha nice mutlu,güzel,sağlıklı senelere inşallah. yakın olsak pasta yapardım kız sana ehehe mck cnm

canım senin kac elin var? Valla öle bir anlatmısınki hayal edemedim ayrıntı verirsen sevinirim

günaydın kızlar cumanız hayırlı olsun
en sevdiğim gündür :) yarın esim evde beli pazara gezeriz
kimselerde yok bir dizi izliim bari
gör. üzere

günaydın kızlar
öğretmen olan anneler doğum izniniz ne zaman bitiyor
bi de demin okuldan aradılar doğum iznimin bir kısmı yaz tatiline denk geldiği için o günler izinden sayılmıyormuş yani 3 haftamı aldılar geri çok moralim bozuk bu durumda aralık sonu işe başlamam gerek hadi rapor alaım ama açıkta 5 hafta kalıyırdu benim bakıcı için çok küçük ağlayıp duruyorummm offfsanırım aylıksız izne ayrılacam o da maddi olarak sarsar bizi ne yapıcam bilmiyorum aileleler de uzak

canım bende 5 hafta aktarmıştım ama yaza geldi bi kısmı ondan sadece 3 hafta içindeki iş günlerini devretmişler.o da 29 aralıkta son buluyor.gerisi allah kerim canım.

kızlar ruh haliniz nasıl ben pek ii değilim zaman zaman ağlama krizi geliyo.kendi sağlığımdan hep şüpheleniyorum.sanki hastaymışım gb geliyor.bebeğime doyamayacakmışım gb geliyo.takılıyorum boğazımda şişlik var diyorum elleye elleye acıttım boğazımı.dr a gidicem bayramdan sonra.offffffffffff

benim de o zaman doluyorrrr offfffffffffffffffffffff sıkıntı bastı bakıcı için erken kötüyümm kötüü

annem abimin çaocuklarına bakıyor gelemezz kayınvalidem de görümcem var okula giden bırakamaz offff
raporlarla falan ne yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…