maleseffff :96:
ay bebiş uyuyo sözde ama hep ıkılıyo anakucagına koydum sallıyorumda dalıyo. fırsat vermiyoki bişeye ecrinnn
walla uğraşıoz iste omuzda sırtını sıvazlıom. bacaklarını karnına topluom. bide baş parmağımla işaret parmağımı koltuk altına getiriom avuç içimide karnına diğer elimlede kıçını pışpışlıom havada o çok işe yarıo ama kilo aldıkça böle zor olur.
günaydın kızlar
öğretmen olan anneler doğum izniniz ne zaman bitiyor
bi de demin okuldan aradılar doğum iznimin bir kısmı yaz tatiline denk geldiği için o günler izinden sayılmıyormuş yani 3 haftamı aldılar geri çok moralim bozuk bu durumda aralık sonu işe başlamam gerek hadi rapor alaım ama açıkta 5 hafta kalıyırdu benim bakıcı için çok küçük ağlayıp duruyorummm offfsanırım aylıksız izne ayrılacam o da maddi olarak sarsar bizi ne yapıcam bilmiyorum aileleler de uzak
günaydın kızlar
öğretmen olan anneler doğum izniniz ne zaman bitiyor
bi de demin okuldan aradılar doğum iznimin bir kısmı yaz tatiline denk geldiği için o günler izinden sayılmıyormuş yani 3 haftamı aldılar geri çok moralim bozuk bu durumda aralık sonu işe başlamam gerek hadi rapor alaım ama açıkta 5 hafta kalıyırdu benim bakıcı için çok küçük ağlayıp duruyorummm offfsanırım aylıksız izne ayrılacam o da maddi olarak sarsar bizi ne yapıcam bilmiyorum aileleler de uzak[/QU
günaydın canım annen falan gelemiyormu bir müddet yanına üzme tatlı canını bende isten tamamen ayrıldım ama maddi olarak aynen biran önce iyi bir iş bulup başlamam lazım şimdilik idare etmeye çalışıyoruz...dişimizi sıkıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?