2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar mercimek gaz yapmıyormu sizde yaaa. ben geçen mercimek çorbası yedim bastı çığlığı ama göğüsler acayip doldu

yok canım bende yapmıo iş yerındede yıyorum tesadüf kayınvalıdede yapıo oluo yiyorum yane ..oğlumda bi etki etmio ama ben nurse kullanıom ondan olabılır

ben bı papatya cayı ıceyım. bu arada da bulguru pısırıyom salata ıcın. ıcıne sumak ve dere otu oh gel sutum gel

kızlar konuyla alakası yok ama yardımcı olursanız sevınızrım benım kızın avea hattı vardı bi ark.yanlış girdiğinden puk istedi karta baktık girdik kabul etmıo
bizde miş.hizm.aradık söyledık karsıdakı bayan bize 14-15 hanelı numara verdı benım kız gırdı kart bloke oldu ve hiç açılmıo
müş.hizm.bizi aradı özür dileriz yanlış numara vermişiz bir numara daha verdi bunu girin die bende kart bolke oldu tşk.dedi ne yapacagız dedim çöp,e dedi kullanamazsınız artık dedi
varmı böle bişey yaa tekrar hat almak ıcınmı yapılar anlamadım artık hatlar 30 lıra olmus ve ben şikayet etmek ıstıyorum nereye basvurmalıyım avenın sıkayet hattını bulamadım..

aaaa cope atıyosun ama aynı hattı cıkarıyosun odeme yapmıyorsun hatta galıba.

terbıyesızlere bakyaa

bılmıyorumkı canımya

bu arada puk kodunu yanlıs vemesı de... bılemıyorum yanı. neyyyyyyyse:) bence edebılıyorsan bunun ıçın sıkayet et yanı bence de.

kız sen kaç kilosun kilo alacam korkusu yok gailiba ben bu sayılanları yesem artık 100 de gecerimdir

bu arada puk kodunu yanlıs vemesı de... bılemıyorum yanı. neyyyyyyyse:) bence edebılıyorsan bunun ıçın sıkayet et yanı bence de.

edecemde sadece muş.hizm.var şikayet hattı yok.bi avea bayısıne gıdeyım bakayım ne dıycek
güvenlığımız ıcın seslerı kayda alıolarya saatı saatıne verecegım dılekceyı ortaya cıkar nasılsa eger işlerıne gelırse tabe..ya burda 30 lıra vermek değil amaç enayı yerıne konmak bu nasıl bi sistem anlamadım..birde yıllardır kullandıgımız bır hat hıc sevmem numara degısmeyı

kötü sanş canım inşallah yanıt alırsın ama zor biraz bu ülkede insanlara çok kazık atılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…