kızlar mercimek gaz yapmıyormu sizde yaaa. ben geçen mercimek çorbası yedim bastı çığlığı ama göğüsler acayip doldu
olmassssssssssssssss
nıye kısssssssssssssssssssssssssssssss
tuzlu ve ekşi yiyecekler sütü azaltıo ondan canım..sen onu zorlada olsa tek iç sıcak yada ılık oğlun için değmez mi yaaa:87:
kızlar mercimek gaz yapmıyormu sizde yaaa. ben geçen mercimek çorbası yedim bastı çığlığı ama göğüsler acayip doldu
ya deger degmezmii ama ne bılıyım 2 gun once ıctım oldugu gıbı cıkardım sonra
bir bardakta eşine ver belki karşılıklı olunca içersin
ben bı papatya cayı ıceyım. bu arada da bulguru pısırıyom salata ıcın. ıcıne sumak ve dere otu oh gel sutum gel
kızlar konuyla alakası yok ama yardımcı olursanız sevınızrım benım kızın avea hattı vardı bi ark.yanlış girdiğinden puk istedi karta baktık girdik kabul etmıo
bizde miş.hizm.aradık söyledık karsıdakı bayan bize 14-15 hanelı numara verdı benım kız gırdı kart bloke oldu ve hiç açılmıo
müş.hizm.bizi aradı özür dileriz yanlış numara vermişiz bir numara daha verdi bunu girin die bende kart bolke oldu tşk.dedi ne yapacagız dedim çöp,e dedi kullanamazsınız artık dedi
varmı böle bişey yaa tekrar hat almak ıcınmı yapılar anlamadım artık hatlar 30 lıra olmus ve ben şikayet etmek ıstıyorum nereye basvurmalıyım avenın sıkayet hattını bulamadım..
kızlar konuyla alakası yok ama yardımcı olursanız sevınızrım benım kızın avea hattı vardı bi ark.yanlış girdiğinden puk istedi karta baktık girdik kabul etmıo
bizde miş.hizm.aradık söyledık karsıdakı bayan bize 14-15 hanelı numara verdı benım kız gırdı kart bloke oldu ve hiç açılmıo
müş.hizm.bizi aradı özür dileriz yanlış numara vermişiz bir numara daha verdi bunu girin die bende kart bolke oldu tşk.dedi ne yapacagız dedim çöp,e dedi kullanamazsınız artık dedi
varmı böle bişey yaa tekrar hat almak ıcınmı yapılar anlamadım artık hatlar 30 lıra olmus ve ben şikayet etmek ıstıyorum nereye basvurmalıyım avenın sıkayet hattını bulamadım..
anladım canım, yanlış okumuşum mama veriyosun sandım :) biberonu da mümkün olduğunca beklet, sabırla memeni teklif et paşaya, savaşı sen kazanmalısın canım :) kolay gele
yumurtayı hergün iki tane yerim zaten ama daha çok dikkat ediyorum şimdi yediklerime, sağol canım :)
bu arada puk kodunu yanlıs vemesı de... bılemıyorum yanı. neyyyyyyyse:) bence edebılıyorsan bunun ıçın sıkayet et yanı bence de.
edecemde sadece muş.hizm.var şikayet hattı yok.bi avea bayısıne gıdeyım bakayım ne dıycek
güvenlığımız ıcın seslerı kayda alıolarya saatı saatıne verecegım dılekceyı ortaya cıkar nasılsa eger işlerıne gelırse tabe..ya burda 30 lıra vermek değil amaç enayı yerıne konmak bu nasıl bi sistem anlamadım..birde yıllardır kullandıgımız bır hat hıc sevmem numara degısmeyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?