bı sıtede okdum ılk ayın sonunda kesıntısız 6 saat uyumalarından bahsedıyor
emzırme hususunda da anne ıyı beslenıp bol sıvı tuketıp dınlenmıs olmalı dıyor da bnm gıbı gurbette olan anneler naabsınlar yardımcısı olmayınca herseye kendı kosucak tabıı
gurbet demeyin hem gurbetteyim hem de çalışan bir anneyim((evet gurbette olduğumuz için herşeye kendimiz koşuşturunca çok zor oluyor allh yardımcmız olsunn inş.
gurbet demeyin hem gurbetteyim hem de çalışan bir anneyim
kızlar kontröle nereye götürüyorsunuz sağlık ocağına mı çocuk doktoruna mı
biz bugün 1 aylık olduk ve sağlık ocağına gittik
aşı olduk
baş boy ve kilo ölçüldü sade o kadar
hastaneye gidenler sizde extra bişeye bakıldı mı
bu kalça testi işitme testi ne zamanmış kim biliyorrrrr?
Sağlık ocagında aile hekimine sordugumda aylık kontrrollere buraya getirebilirsiniz demiştii istersenizde bir cocuk dr götrün demiştii.. 8 günlükken topuk kanı almaya götürdügümde baş.boy.kilo ölçümü yaptı aıle hekimi.. kalbini dinledi genel muayne etti.kasıklarını muayne etti böyle.. 3 ay içindede kalça testini yaptırın dedi... işitme testini dogdugunda hastanede yapmışlardı bize.
kalça testini nerde yaptırıcan bende aylık aşıları için aile hekımıne ve cocuk doktorunada gtrucem ıkısnede gtrucem dun gttığım doktorda öle yap dedı bana muayene için getr aşı için aile hekımıne gt dedı ....kalça testini doğum yaptığım hastane yapıo ama 90 lıra cok pahalı geldı bana eger devlet karsılıyosa hıc özelde yapmaya gerek yok ya...
işi boşver balım bebek yatınca dinlen genelde böyle yapıyorum yoksa perişan oluruz
gene gazımız var ya kızımın uykusunu bölüyo ne zor ya su 3 ay bi geceydı rahat ederdı bebekler allah yardımcımız olsun balsurat bende tekım ama bırılerı gelınce daha skıntılı oluyo ya boşver yalnız olmak dha güzel ...
canım sağlık ocagında ebe devlet hastanesinde yapılıcak diye söylediğini hatırlıyorum :)) aylık kontrole gidince sorayım bakalım...ufff hep boşuna yapıyorlar bu testlerii..gerçi ilk 3 ayda farkedilirse erken tedavi oluyormuş kalçada sonrasında farkedilince tedavisi zor oluyor dedi:26:
uff sanki eskiden işitme test varmışş..Bizim 2. gün hastanede hatalı cıkı işitme testi dogudugunda kulakta su olunca hatalı cıkıyormus ..15.günlükken tekrar götrüdük bana kalsa götürmüycektim ama saglık ocagından istiyorlar sonucu
doğru diyosun birileri gelince anca akıl veriyorlar çok bilmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?