2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

((evet gurbette olduğumuz için herşeye kendimiz koşuşturunca çok zor oluyor allh yardımcmız olsunn inş.

kızlar kontröle nereye götürüyorsunuz sağlık ocağına mı çocuk doktoruna mı
biz bugün 1 aylık olduk ve sağlık ocağına gittik
aşı olduk
baş boy ve kilo ölçüldü sade o kadar
hastaneye gidenler sizde extra bişeye bakıldı mı
bu kalça testi işitme testi ne zamanmış kim biliyorrrrr?
ve nerde yapılıyor
kimse bişey demedi bize nerden öğreneceğiz?

Son düzenleme:

Sağlık ocagında aile hekimine sordugumda aylık kontrrollere buraya getirebilirsiniz demiştii istersenizde bir cocuk dr götrün demiştii.. 8 günlükken topuk kanı almaya götürdügümde baş.boy.kilo ölçümü yaptı aıle hekimi.. kalbini dinledi genel muayne etti.kasıklarını muayne etti böyle.. 3 ay içindede kalça testini yaptırın dedi... işitme testini dogdugunda hastanede yapmışlardı bize.

Son düzenleme:
selam kızlar dün kızım iki kez yeşiledönuk kaka yaptı sabahda 7 de emzırdım gazını cıkarırken midesindeki tüm sütü boşaltdı ya neye uğradığımı sasırdım cok korktum sonra doktoru aradım eğer ateşi çıkarsa getir dedi takip et bi kaçgün dedi çok şükürki ateşi yok kakasıda hardal rengine döndü ayyy çok fenaydı ya tecrübesizlik zor ya

kalça testini nerde yaptırıcan bende aylık aşıları için aile hekımıne ve cocuk doktorunada gtrucem ıkısnede gtrucem dun gttığım doktorda öle yap dedı bana muayene için getr aşı için aile hekımıne gt dedı ....kalça testini doğum yaptığım hastane yapıo ama 90 lıra cok pahalı geldı bana eger devlet karsılıyosa hıc özelde yapmaya gerek yok ya...

sabah kalhvaltı yapmaya fırsat olmuyor hızlı hızlı birşeyler yiyorum logusalıkta yemek yemege fırsatım olmuyor yaa :)) insan kendine zaman ayıramıyor..bebiş uyudumu işlere başlıyorum yetişemiyorum yoruluyorum akşam oluyor hemen.. dün yemegı zorla yaptımm .Millet anca tlf da bebegın durumunu soruyor zaten birşeye ihtiyacın varmı diye bana soran yok lohusasın ameliytalısın ...

kalça testi 6.hafta yaptr dedi doktor iştme testide doğum yaptığım hastande 11.gün yapıldı...

işi boşver balım bebek yatınca dinlen genelde böyle yapıyorum yoksa perişan oluruz

canım sağlık ocagında ebe devlet hastanesinde yapılıcak diye söylediğini hatırlıyorum :)) aylık kontrole gidince sorayım bakalım...ufff hep boşuna yapıyorlar bu testlerii..gerçi ilk 3 ayda farkedilirse erken tedavi oluyormuş kalçada sonrasında farkedilince tedavisi zor oluyor dedi:26:
uff sanki eskiden işitme test varmışş..Bizim 2. gün hastanede hatalı cıkı işitme testi dogudugunda kulakta su olunca hatalı cıkıyormus ..15.günlükken tekrar götrüdük bana kalsa götürmüycektim ama saglık ocagından istiyorlar sonucu

gene gazımız var ya kızımın uykusunu bölüyo ne zor ya su 3 ay bi geceydı rahat ederdı bebekler allah yardımcımız olsun balsurat bende tekım ama bırılerı gelınce daha skıntılı oluyo ya boşver yalnız olmak dha güzel ...

işi boşver balım bebek yatınca dinlen genelde böyle yapıyorum yoksa perişan oluruz

sağolsın eşim yardım ediyor süpürge.bulaşık çamasırı yapıyor arada.. ama yemek ve ütüyü mecbur yapıyorum bebek habire çamasır cıkarıyo :) dünden ütüler hala duruyo hıcte halım yok

doğru diyosun birileri gelince anca akıl veriyorlar çok bilmiş gibi

iyi bari devletde yapılıyosa ya giden paranın haddi hesabı yok kalçada proble olsa zaten duramazkı bebekler eskıden hıc öle seyler yokdu bızım kalcamızda bı bozukluk varmıyok çok şükür yawrularımızdada yok bence çok sukur kı...

nbr sınız kızlarrr dun kızımıı asıya goturdumm tartıldıkk 1 ayda 1700 gr almıs 3290 dogmustuu 4900 olmuss koca bı masallah benım kucuk danamaaa sade anne sutu alıyo ınş obezıte falan olmazzz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…