- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
kizlarrr annelik nasil gidiyorrrrrrrrrr
kızlar bebelerın camasırları ıcın hangı deterjanı kullanıyosunuz
kızlar bebişlerin bezinde sızdırma oluyormuüst değiştirmek zor oluyor yaahep çamasır
hacışakirin toz sabunu cnm
dalan kullanıyorumkızlar bebelerın camasırları ıcın hangı deterjanı kullanıyosunuz
kızlar bebişlerin bezinde sızdırma oluyormuüst değiştirmek zor oluyor yaahep çamasır
slm balsuratcım pipyi tam ortaya getirip kapa ondan sızıyor cnm:)
oluyo of olmaz mı gunde kac kere takım degıstırıyoruz valla sureklı camasır cıkıyo bı kaka yapıyo masallah coraplarına varana kadar batırıyokızlar bebişlerin bezinde sızdırma oluyormuüst değiştirmek zor oluyor yaahep çamasır
bana da esım ondan almıs memnun gıbıyım sızlere de bı sorayım dedım hangını kullanıyosunuz memnunmusunuzhacışakirin toz sabunu cnm
ben oma baby kullanıyorum cokta memnunum.zaten 30 dklık programda yıkıyorum kirlenmiyo camaşırları zaten
hııı yan duruyor hep pipisi ondan oluyorr demek :))):86:
oluyo of olmaz mı gunde kac kere takım degıstırıyoruz valla sureklı camasır cıkıyo bı kaka yapıyo masallah coraplarına varana kadar batırıyo
bana da esım ondan almıs memnun gıbıyım sızlere de bı sorayım dedım hangını kullanıyosunuz memnunmusunuz
ben esımle annemı yollamıstım alısverıse onlar hacısakırın kını almıslar baska yoktu galıba
benım kız altını acınca tuvaletını yapmayı adet halıne getırdı yaaa ne zaman altını acsam tuvaletını yapıyo
benım kız altını acınca tuvaletını yapmayı adet halıne getırdı yaaa ne zaman altını acsam tuvaletını yapıyo
:) ewet cnm bütün sorun :90: pipide
kızlar emizrdikten sonramı alt değiştiriyormusunuz? meizrdikten sonra değiştirince kusuyor bebiş nette dinledim emdikten sonra yarım saaat bebe dik tutulması lazımmış kusmaları önlemek için.
uykuda değiştiriyorum bu sefer uyanınca kıyamet kopuyor acıkmış oluyor :)[/QUOTE
ne zaman kakasını yaparsa değiştiriyorum zaten kakasız bez yok masallah günde 8-10 bezi buluyor
kızın var asagı işiyo bide bizi dşün itfaiye hortumu gibi oluyo
kızlar emizrdikten sonramı alt değiştiriyormusunuz? meizrdikten sonra değiştirince kusuyor bebiş nette dinledim emdikten sonra yarım saaat bebe dik tutulması lazımmış kusmaları önlemek için.
uykuda değiştiriyorum bu sefer uyanınca kıyamet kopuyor acıkmış oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?