2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bebişlerin bezinde sızdırma oluyormu üst değiştirmek zor oluyor yaahep çamasır
oluyo of olmaz mı gunde kac kere takım degıstırıyoruz valla sureklı camasır cıkıyo bı kaka yapıyo masallah coraplarına varana kadar batırıyo

hacışakirin toz sabunu cnm
bana da esım ondan almıs memnun gıbıyım sızlere de bı sorayım dedım hangını kullanıyosunuz memnunmusunuz
ben oma baby kullanıyorum cokta memnunum.zaten 30 dklık programda yıkıyorum kirlenmiyo camaşırları zaten

ben esımle annemı yollamıstım alısverıse onlar hacısakırın kını almıslar baska yoktu galıba

kızlar emizrdikten sonramı alt değiştiriyormusunuz? meizrdikten sonra değiştirince kusuyor bebiş nette dinledim emdikten sonra yarım saaat bebe dik tutulması lazımmış kusmaları önlemek için.

uykuda değiştiriyorum bu sefer uyanınca kıyamet kopuyor acıkmış oluyor :)

benım kız altını acınca tuvaletını yapmayı adet halıne getırdı yaaa ne zaman altını acsam tuvaletını yapıyo

:86: hehe

kızın var asagı işiyo bide bizi dşün itfaiye hortumu gibi oluyo

( aynen yaa yeni bezi kapatıyorum altını temizlerken ..o bezi kapatırken ne aradan kaçırıyor anlamıyorum hadiiiiii üst değşştirrr... bir yandan kapatıp bir yandan ayakları tutum altını silmek zor oluyor :)

cnm ben once altını acıom sonra karnını doyuruyom sonra da gaz ıcın ve kusmaması ıcın en az 20 dk boyunca dık tutuyorum sırtını ovalıyorum uyuyo sonra yatırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…