2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

merhaba canım,galiba en çok seninle ben bu saatlerde girebiliyoruz siteye,benim ki yatırıyorum kalkıyor,tekrar tekrar derken 5 . 6.denemede ancak uyuyor...

aynen benimkide öyle cnm. ben bi hazır yufkaya börek sarıp gelcem ıspanaklarım falan hazır yıkanış doğranmış çabuk gelirim. burda olursan dvm ederiz

çıkıcam canım...kız uyumuşken sızayım bende,yoksa elime geçmiycek,hazır yufkadan bende bol bol stok yapıp deepfreeze atıyorum,çok rahat oluyor...
iyi geceler...

coştuğu sıra kimse kimseyi görmüyor :) ama ben geçmişe bakanlardanda cvp bekliyorum. anında yazmalarınada gerenk yok yani.
üzülme ece tek değilsin benimde yazdığıma cevap veren olmuyo çok girmediğim için takan olmuyo herhalde..

ah ah sen arasıra uğruon gene ben hergün burdaım

çıkıcam canım...kız uyumuşken sızayım bende,yoksa elime geçmiycek,hazır yufkadan bende bol bol stok yapıp deepfreeze atıyorum,çok rahat oluyor...
iyi geceler...

benimde işim bitti cnm bende sızayım benim kzıda erken yattı erken kalkar.

johnny ben de aldım bebek terazisi

bu akşam 5870 çıktı doktorla arasında fark var mı acaba merak ediyorum.

kıyafetler ve bez 230 gr fark koydu bizde.

obsesyon haline getirdim bu olayı
canım bebeğine ne giydiriyorsun da 230 gr geliyor kıyafetleri? Yazabilir misin?

bende de cd'si var, onu yapıyorum ama heryerim ağrıyo
çok hamlamışım çoook

Ben de aldım ebru şallının piletes dvdsini. Plates malzemeleri de aldım ama birkaç kilom var vermek istediğim. Onları vermeden başlamayacağım. Yoksa o kilolar üzerimdeyken sıkılaşırsam kalırlar. Pilates kilo verdirmiyormuş çünkü,sıkılaştırıyormuş, verdiriyorsa bile çok az, diyetle birlikte anca. emziren anneler olarak diyet yapamayacağımıza göre. Tek çare ertelemek.

benım de asırı yogun oldu en son kı.

yaaa kızlar ben hala olmadım neden ki

yarın kontrole gidecez sorayım istersen durumunu.bence önemli bişi deil amaa

sorarsan çok sevinirim senden haber bekliyorum mutlaka lütfen işten izin alamadım yoksa bende gidicem ne kadar analayışsızlar ya süt iznimi bile kullanamıyorum

evet cnm bizim de aynı eskiden agubugu yapardı şimdi o kadar konusuyorum onla ama yok dediğin gibi cıglık atıyo sadece arada...

yaaa en azından sizlerdende duymak içimi ferahlattı peki neden miş hiç danıştın mı bir bilen varmı :18:

niye kimse benim yazdıma cvp vermio ya girmicem walla bidaha

üzülme Ecrinece banada aynısı oluyo ben yazarım sana sende bana yazarsın olur biter bebişlerimiz iyi ve sağlıklı olsun yeter :))

ya kızlar ben aralık 20 de adet oldum. sonra bidaha olmadım. doktorum 3 aylık iğne vermişti ama ne bilim. hamile kalmış olabilirmiyim acaba ya... sıkıntısı bastı beni(18:

günaydın kızlar

ben daha hiç olmadım ama sen olmuşsun bu demektir ki süt koruması değil senin ki dikkatli ol derim bende çok korkuyordum test aldım yaptım çok şükür bende süt koruması var dedi doktor ama güvenmiyorum tabikiiiiii

adet olduğumda emziriyodum canım ben. ama şimdi emziremiyorum sütüm kesildi. bu üç aylık iğneyi sende yaptrabilirsiin canım. hem sütü de çok arttırıyo. doktor vermişti

canım tabiki sorarım akşamüstü yalnız randevumuz.akşam yazarım buraya.bende olmadım hala adet.arkadaşım 6 ay olmamıştı.o yüzden dert etmiyorum olmamsyı ve her ihtimale karşın korunuyoruz

benimkide erken uyanmıştı. uyudu şimdi bakalım kaç dakika uyucak. gündüzleri hiç uzun uyumuyo

selam arkadaşlar,
benim oğlum 3ay 10 günlük..üstündeki kıyafetlerle 6,600 geldi..3,900 doğmuştu..cocuk doktoru değil ama uzman doktora gösterdik gayet iyi dedi ama bana az geldi..sizin bebişlerin kilosunu öğrenebilir miyim..
sevgiler..

canım bence gayet normal. benimki 3.355 doğdu. 3 ay 4 günlükken 6 470 di.

biz bugün gitcez bakalım.merak ediyorum bende.önceki ay kaçtı canım ona göre takip ediliyor genelde kilo alımı

selam kilonuz normal zaten her ay 750 gr - 1 kilo normal
biz : 3970 doğduk
04.01.2011 de 6850 geldi yani allah nazardan saklasın bebişlerimiz gayet sağlıklı hemde halis Anne sütü başka katkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…