2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cnm pipiye selpak kapa öyle ac altını o zaman işesede bile asagı geliyo çiş hemde üstü batmıyo

benim de o zaman doluyorrrr offfffffffffffffffffffff sıkıntı bastı bakıcı için erken kötüyümm kötüü

benim iznim kasım sonu bitiyor ek ücretsiz almaya çalışıcam ama özel sektör çok az verirler

bebeğim iki aylık olacak daha

ben de bu konuda kafayı yiyorum

benim iznim kasım sonu bitiyor ek ücretsiz almaya çalışıcam ama özel sektör çok az verirler

bebeğim iki aylık olacak daha

ben de bu konuda kafayı yiyorum

sorma benim kızım 15 günlük iznimiz ocak ayının sonunda bitcek ama ben şimdiden efkarlanıyorum annem bakacak ama yinede uzak kalcak olmak dokunuyo

kızlar bebişlerin bezinde sızdırma oluyormu üst değiştirmek zor oluyor yaahep çamasır

evet yaaaaaaaaa ay sinir oluyorumm kaç kere kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorum..
hangi bezi kullanıyosun sen canım ?

ben oma baby kullanıyorum cokta memnunum.zaten 30 dklık programda yıkıyorum kirlenmiyo camaşırları zaten

bende cok memnunum aynen öyle yapıyorum valla miss oluyorlar miss

hııı yan duruyor hep pipisi ondan oluyorr demek :))):86:

evet cnm pipiyi düzelt bende gec farkettim elimle aşaya doğru düzeltiyorum öyle kapatıyorum havada kalırsa da fışkırtıyor demek ki ondan cıkıyor üstü bası batıyor.

benım kız altını acınca tuvaletını yapmayı adet halıne getırdı yaaa ne zaman altını acsam tuvaletını yapıyo

hehehehe velet bunlar yaa ne hallere düşürüyolar bizi. benimki kaç kere elime yaptı bide pipi olunca fışkırtıveriyo .))))))

cnm pipiye selpak kapa öyle ac altını o zaman işesede bile asagı geliyo çiş hemde üstü batmıyo

annemde öyle dedi öyle yapmaya basladık bizde baktık başa cıkamıyoruz :)))

ben 1 paket prıma prımıum care kullandım cok memnun kaldım 1pakette huggıes vardı hıc sevmedım hep sızdrdı ve pısık yapmaya basladı bıraktım

bende prima kullanıyorum ama yine her tarafımıza sızıyo anlamadım vallaa. benim velet cok mu cisini yapıyor bilemiyorum

selam kızlar
bu çalışma işi benimde canımı sıkıyor.. benimde iznim ocakta bitiyor. ücretsiz iznde alamam. kaynanam bakacak. yeni doğan bebeğe sütüm gelmiyo diye suya nişasta şeker limon ve zeytinyağı katıp pişirip yediren kaynanam :S

Son düzenleme:

neeeee neden kı canım ya vermeın oyle seylea cok erkenr ya

bende bilmiyorum ki baylemur. şuan kullandıgım oluyor ona devam ederim herhalde 2-4-6kg yazıyor paketin üstünde yenidogan bebek yazıyo

kızlar bol ıncr yıyın acayıp sut yapıyo humana fılan hıkaye.ıncır ıcınede cevız koyun goturun ben bolca yıyom akıyo sutler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…