( aynen yaa yeni bezi kapatıyorum altını temizlerken ..o bezi kapatırken ne aradan kaçırıyor anlamıyorum hadiiiiii üst değşştirrr... bir yandan kapatıp bir yandan ayakları tutum altını silmek zor oluyor :)
pipiyp sar selpakla
benim de o zaman doluyorrrr offfffffffffffffffffffff sıkıntı bastı bakıcı için erken kötüyümm kötüü
benim iznim kasım sonu bitiyorek ücretsiz almaya çalışıcam ama özel sektör çok az verirler
bebeğim iki aylık olacak daha
ben de bu konuda kafayı yiyorum
kızlar bebişlerin bezinde sızdırma oluyormuüst değiştirmek zor oluyor yaahep çamasır
kızlar bebişlerin bezinde sızdırma oluyormuüst değiştirmek zor oluyor yaahep çamasır
ben oma baby kullanıyorum cokta memnunum.zaten 30 dklık programda yıkıyorum kirlenmiyo camaşırları zaten
hııı yan duruyor hep pipisi ondan oluyorr demek :))):86:
benım kız altını acınca tuvaletını yapmayı adet halıne getırdı yaaa ne zaman altını acsam tuvaletını yapıyo
cnm pipiye selpak kapa öyle ac altını o zaman işesede bile asagı geliyo çiş hemde üstü batmıyo
ben 1 paket prıma prımıum care kullandım cok memnun kaldım 1pakette huggıes vardı hıc sevmedım hep sızdrdı ve pısık yapmaya basladı bıraktım
Çalışan anneler işiniz zor,allah yardımcınız olsun ..
selam kızlar
bu çalışma işi benimde canımı sıkıyor.. benimde iznim ocakta bitiyor. ücretsiz iznde alamam. kaynanam bakacak. yeni doğan bebeğe sütüm gelmiyo diye nişasta şeker limon ve zeytinyağı katıp yediren kaynanam :S
ben bugun yenı paket bez alcamda neye gore 2 numaraya gecmelıyız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?