slm kızlarcumartesi de çalışıyo olmak ne kötü,üstüne sabah annemle tartıştık bi de..güne ne güzel başladık offfffffffffff
hdılekh yazını hayretler ıcerısınde okudum Allah yardımcın olsun. ben de bıraz dertlıyım bugun ama senınkı benden beter. ınan cok uzuldum sana. işin zor canım ya.
kızlar bır sayfa actım facede
http://www...................................../2010-Ekim-Kankalari/178925192146434
bıraz da bebeklerımızın gozunden bakalım dunyaya konusabılselerdı neler soylerlerdı annelerı olarak tahmın yuruterek sohbet edelım :)
hayırdır canım sen neden dertlisin???
ben de sabah annemle tartıştım canım. ailemle eşimin araları bozuk arada kalan ben oluyorum... offffff offfffffffffffff... allahtan uzaktalar...aynı şehirde oturmuyoruz. yoksa ben nasıl işin içinden çıkardım bilemiyorum....
arkadaşlar merhaba benim kızımda 8 ekim doğumlu, aranıza gelebilirmiyim?
gecenlerde mısafırım vardı. kaan da yabancılıyor artık. durmadı hıc. kayınvalıdem zaptedemıyodu hemen sekerlı su verelım dedı. aldım kucagıma odama gıttım altını degısmeye sustu ve gulmeye basladı.. sonra anladı kı bu tanımıyor dıye yapıyor.
şu şekerli suya tavım haaa
aynı dertten muzdaribiz ama ne kadr şanslısın biz dipdibeyizz:95:
ben de. bı keresınde kayınvalıdem telefonla esıme ılla verın dedı. hıc durmuyo fılan. esım de barı verelım dedı ve kendı ellerımle verdım bı rahat etsın herkes dıye. hıc kusmayan cocuk kustu. sımdı ne zaman verelım deseler esım yok dıyo
sen neden tartıştın canım annenle???
ben de. bı keresınde kayınvalıdem telefonla esıme ılla verın dedı. hıc durmuyo fılan. esım de barı verelım dedı ve kendı ellerımle verdım bı rahat etsın herkes dıye. hıc kusmayan cocuk kustu. sımdı ne zaman verelım deseler esım yok dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?