2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım evin kira mı

kendi evimiz canım.alanyanın beldesindeyiz .arabayla 15 dk sürüyor.eşim burada öğretmen,,ben alanyada çalışıyorum.seneye alanyaya tayin siterse eşim beraber gidip geliriz bebeğide anneme bırakjırız da şu dönem ne yapsam bilmiyorum öğlen anne sütüalması çok önemlimi acaba ?

kıraysa tasın sen de dıcektı ben ce

o zamn annen sana gelsın canım ınankı bebegı hergun getırmek göturmek zor oluo

sabahları annene bıraksan öglen emzirirsin hem bebeğinide görmüş olursun akşamda evine dönemezmisin? niye orda kalasınızki?

saçlarınız ne alemde kızlar,benimki acyip döklüyo yaklaşık 1 aydır,panikhaldeydim kel kalcam diye ama kime sorsam normal yenisi gelir diyo,çok cansızlaştılar..

kel olcam yakında

kayınvalidem yaprak sarması yapıyo misafir var yarına ama ben bekliyemem misafiri yiyecem valla

aaah ah bizede bi saran olsada yesek.. afiyet solun canım, bencede bekleme..

süt azalınca adet görülür benim değil dr kadir tuğcunun görüşü kızlar, okuyun bi isterseniz, ama en az 4x4 diye bişey yazmış o nedemekse orayı anlamadım işte

herkese bol sütler

anam ben o dr'un hic bi dediğine inanamadım zaten :) farklı bişey söylemek icin sıkmış kendini :)

ben de öyle deneyeceğim zaten, daha çözdürmicem.

canım sanırım deneyerek hangisi iyi olur öyle anlayabilirsin. ikisinin de zor yanı kolay yanı vardır.

aynen süt yetiyomu yetmiyomu derdinden öleceğim pike şu beslenme kampında ne yiyon söylesene

pike şu süt kampına benide alsana neler yiyorsun. bende hep süt yapacak şeylere dikkat ediyorum ama az yinede help help!!!

pike buraya ya ya şa şa pike çok yaşa seni bekliyoz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:90:

kızlar durun o zaman hemen yazayım açıklamalı, biraz uzun sürebilir :)

evvvveeettt öle diycektım

oda geliyor aklıma da sıkıypr bi,raz.oturduğum yer çok güzel :)ama okul zamanı gelince inşallah öyle bir şey yaparım herhaldse.ayy o günleri görürmüyüz yaaa.hangi ookula yollıcaz öğretmeni kim olcak vs vs.:)inşallah rabbim görürüz o günleri.neyse konuya dönimm bencede eve gelsinler baksınlar kuzumaa.zaten akşam erken çıkacağım işten.şu araba kullanmayada cesaret edemiyroummmmm siinir oldum kendime.

Omega 3 sütün kalitesini arttırır diye bende okumuştum semiz otundada bolca var birde düzenli balık yerseniz bebeğe güzel yarıyor süt yağlı olduğu için.Balığı düzenli yiyemiyorum ama balık yağı alsam olurmu acaba.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr...
Ben gece regl oldum sonundaaa cok mutluyum.. hamileyim diye cok korkmuştum ve bu fikre kendimi alıştırmıştım vallahiiiiiiii...

gozun aydınnnn:)

slm kızlardün oğlumla doya doya oynadıkbu sabah ayrılmak çok zor geldi

ayyy canım. ıyıkı ev ıslerıne bakmamısım dıyor musun:)

ben haftada en az ıkı kez balık yıyorum. kolay gelıyo. esım kesıyo pısırıyo yıyoruz. cok kolay ve lezzetlı evlenmeden once yemezdım balık sımdı bayılıyom

ben balık yediğim gün sütüm biraz artıyo sanki

sağol canım,benim kız erken doğdu ve 2500 doğdu sonra 2200 e düştü çok üzüldük eşimle bide ben istememiştim bu bebeği,neyse küçücük olunca bende dayadım memeyi istesin istemesin toparlanması lazımdı çünkü.bidesarılığımız erken doğduğu için 1,5 ay sürdü..çok emdiği için ondanda yırttık yani...sizinkilere yetişsin diye 10 dk ya emzirdim hep he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…