canım evin kira mı
kendi evimiz canım.alanyanın beldesindeyiz .arabayla 15 dk sürüyor.eşim burada öğretmen,,ben alanyada çalışıyorum.seneye alanyaya tayin siterse eşim beraber gidip geliriz bebeğide anneme bırakjırız da şu dönem ne yapsam bilmiyorum öğlen anne sütüalması çok önemlimi acaba ?
süt azalınca adet görülür benim değil dr kadir tuğcunun görüşü kızlar, okuyun bi isterseniz, ama en az 4x4 diye bişey yazmış o nedemekse orayı anlamadım işte
herkese bol sütler
kendi evimiz canım.alanyanın beldesindeyiz .arabayla 15 dk sürüyor.eşim burada öğretmen,,ben alanyada çalışıyorum.seneye alanyaya tayin siterse eşim beraber gidip geliriz bebeğide anneme bırakjırız da şu dönem ne yapsam bilmiyorum öğlen anne sütüalması çok önemlimi acaba ?
o zamn annen sana gelsın canım ınankı bebegı hergun getırmek göturmek zor oluo
kızlar kızım 5.ayı bitirnce işe başlıyacağım.bebeğe annem bakacak .şimdi şöle bşr durum var danışıyım istedim.benişm iş yerim anneme yakın.evim iişebaya uzak.annem diyorki burada kalın hafta içi öğlende gelip emzirirsin.bende diyorum ki zaten ek gıdalara başlıyacağız ,sütte bırakırıp sağıp,çocuğun düzeni bozulmasın tabi bizimde gelin bizde bakın diyorum.ne yapacağıma karar vermedim.çalışan anneler özelliklesze soruyorum ne yapauyım ?.annem taşlının ca süekli bir telaş olacak özell,kle haftasonları getir götür birürü olacak.şmdiden bir planlama yapmam lazım .
saçlarınız ne alemde kızlar,benimki acyip döklüyo yaklaşık 1 aydır,panikhaldeydim kel kalcam diye ama kime sorsam normal yenisi gelir diyo,çok cansızlaştılar..
kayınvalidem yaprak sarması yapıyo misafir var yarına ama ben bekliyemem misafiri yiyecem valla
süt azalınca adet görülür benim değil dr kadir tuğcunun görüşü kızlar, okuyun bi isterseniz, ama en az 4x4 diye bişey yazmış o nedemekse orayı anlamadım işte
herkese bol sütler
tü tüüü maşallah canım..
bizde ilk 2 ay çok iyi kilo aldık ayda 1200 falan, ama 3. ayda sadece 500 gr aldı. yarında dr'a gitcez bakalım ne kadar almışız..
slm canım.. hg..
slm canım, sanada hg..
aa ilk kez duydum, ek gıdaya başlayınca muhallebi yapsan sütünle yermi acaba?
kızlar kızım 5.ayı bitirnce işe başlıyacağım.bebeğe annem bakacak .şimdi şöle bşr durum var danışıyım istedim.benişm iş yerim anneme yakın.evim iişebaya uzak.annem diyorki burada kalın hafta içi öğlende gelip emzirirsin.bende diyorum ki zaten ek gıdalara başlıyacağız ,sütte bırakırıp sağıp,çocuğun düzeni bozulmasın tabi bizimde gelin bizde bakın diyorum.ne yapacağıma karar vermedim.çalışan anneler özelliklesze soruyorum ne yapauyım ?.annem taşlının ca süekli bir telaş olacak özell,kle haftasonları getir götür birürü olacak.şmdiden bir planlama yapmam lazım .
aynen süt yetiyomu yetmiyomu derdinden öleceğim pike şu beslenme kampında ne yiyon söylesene
pike şu süt kampına benide alsana neler yiyorsun. bende hep süt yapacak şeylere dikkat ediyorum ama az yinede help help!!!
Off yine poğaça yaptım mayalanmasını bekliyorum akşama kadar eşime 3-4 tane kalırsa iyi
Pikeee evet canım kampa ihtiyacım var yediklerini tekrar yazabilirmisin gerçi benim sıpada emmiyor fazla ama en azından diyorum çok olursa emer yada biberonla sağıp veririm..
pike buraya ya ya şa şa pike çok yaşa seni bekliyoz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:90:
tecrübe konuşuyo değilmi
evvvveeettt öle diycektım
en iyisi canım çok rahat edicen bende bukonuda tecrübeliyim evde bakıyolar ya
aynen valla o derttende kurtuldum artık evi taşıom
sabahları annene bıraksan öglen emzirirsin hem bebeğinide görmüş olursun akşamda evine dönemezmisin? niye orda kalasınızki?
canım eşim evimin olduğu yerde çalışıyor mesamiz aynı saatte başlıyor .yani onun bizi sabah bırakıp evimizin olduğu yere geri dönmesi lazım akşam da geri alması lazım yani buna ne zaman ne benzin dayanır.dediğini ancak seneye yapabiliriz eşim alanyaya tayin isterse.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr...
Ben gece regl oldum sonundaaa cok mutluyum.. hamileyim diye cok korkmuştum ve bu fikre kendimi alıştırmıştım vallahiiiiiiii...
slm kızlardün oğlumla doya doya oynadık bu sabah ayrılmak çok zor geldi
Omega 3 sütün kalitesini arttırır diye bende okumuştum semiz otundada bolca var birde düzenli balık yerseniz bebeğe güzel yarıyor süt yağlı olduğu için.Balığı düzenli yiyemiyorum ama balık yağı alsam olurmu acaba.
ben balık yediğim gün sütüm biraz artıyo sankiOmega 3 sütün kalitesini arttırır diye bende okumuştum semiz otundada bolca var birde düzenli balık yerseniz bebeğe güzel yarıyor süt yağlı olduğu için.Balığı düzenli yiyemiyorum ama balık yağı alsam olurmu acaba.
aynen valla o derttende kurtuldum artık evi taşıom
tü tüüü maşallah canım..
bizde ilk 2 ay çok iyi kilo aldık ayda 1200 falan, ama 3. ayda sadece 500 gr aldı. yarında dr'a gitcez bakalım ne kadar almışız..
slm canım.. hg..
slm canım, sanada hg..
aa ilk kez duydum, ek gıdaya başlayınca muhallebi yapsan sütünle yermi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?