Omega 3 sütün kalitesini arttırır diye bende okumuştum semiz otundada bolca var birde düzenli balık yerseniz bebeğe güzel yarıyor süt yağlı olduğu için.Balığı düzenli yiyemiyorum ama balık yağı alsam olurmu acaba.
hey maşallah kız mide fesadı geçireceksin ya pike ben şu GNC anlamdım neresi1 bardak süt : loveli ben günde 1 lt süt içiyorum demişti, o yüzden sütle başlıyorum güne. kalkınca hemen 1 bardak süt içiyorum.
2 adet yumurta : normalde hiç sevmem ama işte gözümğ kaparım vazifemi yaparım modundayım. 2 tane haşlıyorum, ne tuz ne bişey, yutuyorum. ekmekle yemiyorum ki kilo almayayım.
3 kaşık tahin pekmez
1 bardak boza : bu ikisini beraber götürüyorum. daha kolay oluyor, bi kaşık tahin pekmez yalıyorum resmen, üstüne boza içiyorum. ikisini de hiç sevmem aslında.
1 avuç fındık : giresun'dan gelen fındıklarım var, kırıp hazılıyorum, bir avuç yiyorum.
1 bardak kefir : sanırım çok etkisi var. önce çay bardağıyla başladım, şimdi büyük bardakla içiyorum, tadına alıştım.
1 kase yoğurt : midemde yer açıldıkça gün içinde yemeye devam ediyorum işte :)
1 şişe maltana : akşam yemeği ne denk gelirse yiyorum, yanına mutlaka 1 şişe maltana içiyorum.
meyve
4 adet hurma
1 avuç ceviz : bunları da beraber götürüyorum. cevizle hurma çok güzel oluyor, hurma çok şekerli gelince de elmayla beraber ısırıyorum, yemek kolay oluyor. hurmayı da hiç sevmem aslında. meyve olarak da elma, ayva, mandalina ve portakal. hepsinden yiyorum.
yiyebilirsem kuru incir bir yane yiyorum. genelde yiyemiyorum bunu :)
bir iki kere pirinç unu maması yedim, melisesra söylemişti, zorla yedim :)
bir iki kere ayva kompostosu yaptım, o günlerde ayva ek olarak yemedim.
bir de doktorum GNC'den bira mayası kapsülü al demişti, günde 2-3 tane de ondan yutuyordum ama bir iki gündür aksatıyorum.
gece yatarken de sütü bitiriyorum, öğlen bir ara bir bardak daha içiyorum, 1 lt bitiriyorum yani mutlaka. keçi sütü içiyorum.
başka ek hiç bişey yemiyorum. şimdi bile memem nasıl dolu anlatamam, canım acıyor resmen. bu kadar yemeye sıkıyosa süt olmasın :)
yarican keşke burdolsaydın kızz yerdik beraber üstünede çayiçerdik
sabahları annene bıraksan öglen emzirirsin hem bebeğinide görmüş olursun akşamda evine dönemezmisin? niye orda kalasınızki?
canım eşim evimin olduğu yerde çalışıyor mesamiz aynı saatte başlıyor .yani onun bizi sabah bırakıp evimizin olduğu yere geri dönmesi lazım akşam da geri alması lazım yani buna ne zaman ne benzin dayanır.dediğini ancak seneye yapabiliriz eşim alanyaya tayin isterse.
hmm tabi canım zor o zaman.. bencede siz annene taşının.. oh ne güzel ekmek elden su gölden :)
1 bardak süt : loveli ben günde 1 lt süt içiyorum demişti, o yüzden sütle başlıyorum güne. kalkınca hemen 1 bardak süt içiyorum.
2 adet yumurta : normalde hiç sevmem ama işte gözümğ kaparım vazifemi yaparım modundayım. 2 tane haşlıyorum, ne tuz ne bişey, yutuyorum. ekmekle yemiyorum ki kilo almayayım.
3 kaşık tahin pekmez
1 bardak boza : bu ikisini beraber götürüyorum. daha kolay oluyor, bi kaşık tahin pekmez yalıyorum resmen, üstüne boza içiyorum. ikisini de hiç sevmem aslında.
1 avuç fındık : giresun'dan gelen fındıklarım var, kırıp hazılıyorum, bir avuç yiyorum.
1 bardak kefir : sanırım çok etkisi var. önce çay bardağıyla başladım, şimdi büyük bardakla içiyorum, tadına alıştım.
1 şişe maltana : akşam yemeği ne denk gelirse yiyorum, yanına mutlaka 1 şişe maltana içiyorum.
meyve
4 adet hurma
1 avuç ceviz : bunları da beraber götürüyorum. cevizle hurma çok güzel oluyor, hurma çok şekerli gelince de elmayla beraber ısırıyorum, yemek kolay oluyor. hurmayı da hiç sevmem aslında. meyve olarak da elma, ayva, mandalina ve portakal. hepsinden yiyorum.
bir de doktorum GNC'den bira mayası kapsülü al demişti, günde 2-3 tane de ondan yutuyordum ama bir iki gündür aksatıyorum.
gece yatarken de sütü bitiriyorum, öğlen bir ara bir bardak daha içiyorum, 1 lt bitiriyorum yani mutlaka. keçi sütü içiyorum.
başka ek hiç bişey yemiyorum. şimdi bile memem nasıl dolu anlatamam, canım acıyor resmen. bu kadar yemeye sıkıyosa süt olmasın :)
hey maşallah kız mide fesadı geçireceksin ya pike ben şu GNC anlamdım neresi
balum semizotunu da severim aslında, alabilirsem alırım sağol güzelim :)
ben hiç balık yemem o yüzden kapsülünü yut demişti doktor hamileyken, olur herhalde :) şimdi ben de alıcam tekrar :)
pike tebrik ediyorum seni rutine oturtmuşsun. dediklerinin çoğunu yiyorum ama düzenli değil. yalnız şunu farkettim ki ayva kompostosu sütümü resmen yağlandırıyor çok işe yarıyor. tahin pekmez her akşam yemek sonrası tatlı niyetine yerim sütü çok aksattım oğluşa gaz yapıyor çünkü hurma en sevdiğim şey yatmadan önce yiyip üstüne 2 bardak su içiyorum günde 2 kupa rezene. neyse düzene oturtacağım artık herşey çocuklarımız için Allahtan kilolarımı verdim de rahat yiyorum herşeyi.bir daha alırsam yine hamile kalırım :))))
pike ıyı fıskırmıyor sutler. bu kadar yemeye sut olsun bı zahmet
Sağol canım şu boza ve maltanayı çıkarayım ben öyle şeyler içemiyorum.Süt yumurtayı çok severimbenimde 2 poşet giresun fındığım var kırayım bari peki canım kefir markette satılan hazırlardanmı.
aah canım keşke.. ben yalnızım ya ondan depresyondayım kesin, bi akıldaşım yokki..
ecrin var saolsun, o da hergün geziyoda bana gelmiyo
hmm tabi canım zor o zaman.. bencede siz annene taşının.. oh ne güzel ekmek elden su gölden :)
canım benim ya sıkma canını bahara ne kaldı hem kşke benim ailem yurt dışında olsa gezmeye giderdim kız ne güzel alırsın kızını ailen umarım avrupadadır gider gezersiniz
1 bardak süt : loveli ben günde 1 lt süt içiyorum demişti, o yüzden sütle başlıyorum güne. kalkınca hemen 1 bardak süt içiyorum.
3 kaşık tahin pekmez
meyve
4 adet hurma
pike cevap vermekten deliye dönmüşsündür maltana ülker firmasının var onumu içiyon ben ondan almıştım ama asitli onlar sonuçtacanım aslında çok doldu memelerim baya canımı yakıyo, habire kızın ağzına veriyorum ki boşa gitmesin :)
maltananın tadı çok güzel canım, denemediysen bi tane bak tadına. kefiri marketten alıyorum, evde beslemek çok zor, hergün uğraşmak gerek :) eker marka bendeki galiba.
canım aslında çok doldu memelerim baya canımı yakıyo, habire kızın ağzına veriyorum ki boşa gitmesin :)
maltananın tadı çok güzel canım, denemediysen bi tane bak tadına. kefiri marketten alıyorum, evde beslemek çok zor, hergün uğraşmak gerek :) eker marka bendeki galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?