2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

1 bardak süt : loveli ben günde 1 lt süt içiyorum demişti, o yüzden sütle başlıyorum güne. kalkınca hemen 1 bardak süt içiyorum.

2 adet yumurta : normalde hiç sevmem ama işte gözümğ kaparım vazifemi yaparım modundayım. 2 tane haşlıyorum, ne tuz ne bişey, yutuyorum. ekmekle yemiyorum ki kilo almayayım.

3 kaşık tahin pekmez
1 bardak boza
: bu ikisini beraber götürüyorum. daha kolay oluyor, bi kaşık tahin pekmez yalıyorum resmen, üstüne boza içiyorum. ikisini de hiç sevmem aslında.

1 avuç fındık : giresun'dan gelen fındıklarım var, kırıp hazılıyorum, bir avuç yiyorum.

1 bardak kefir : sanırım çok etkisi var. önce çay bardağıyla başladım, şimdi büyük bardakla içiyorum, tadına alıştım.

1 kase yoğurt : midemde yer açıldıkça gün içinde yemeye devam ediyorum işte :)

1 şişe maltana : akşam yemeği ne denk gelirse yiyorum, yanına mutlaka 1 şişe maltana içiyorum.

meyve
4 adet hurma
1 avuç ceviz
: bunları da beraber götürüyorum. cevizle hurma çok güzel oluyor, hurma çok şekerli gelince de elmayla beraber ısırıyorum, yemek kolay oluyor. hurmayı da hiç sevmem aslında. meyve olarak da elma, ayva, mandalina ve portakal. hepsinden yiyorum.

yiyebilirsem kuru incir bir yane yiyorum. genelde yiyemiyorum bunu :)
bir iki kere pirinç unu maması yedim, melisesra söylemişti, zorla yedim :)
bir iki kere ayva kompostosu yaptım, o günlerde ayva ek olarak yemedim.
bir de doktorum GNC'den bira mayası kapsülü al demişti, günde 2-3 tane de ondan yutuyordum ama bir iki gündür aksatıyorum.
gece yatarken de sütü bitiriyorum, öğlen bir ara bir bardak daha içiyorum, 1 lt bitiriyorum yani mutlaka. keçi sütü içiyorum.

başka ek hiç bişey yemiyorum. şimdi bile memem nasıl dolu anlatamam, canım acıyor resmen. bu kadar yemeye sıkıyosa süt olmasın :)

ben balık yiyince sütüm balık gibi kokuyor oğluşda az emiyor o günlerde sanırım babası gibi balığı sevmeyecek bana 3 öğün verseler yerim. balık yağı aklıma yattı aslında işe yarar mı ki

balum semizotunu da severim aslında, alabilirsem alırım sağol güzelim :)

ben hiç balık yemem o yüzden kapsülünü yut demişti doktor hamileyken, olur herhalde :) şimdi ben de alıcam tekrar :)

hey maşallah kız mide fesadı geçireceksin ya pike ben şu GNC anlamdım neresi

yarican keşke burdolsaydın kızz yerdik beraber üstünede çayiçerdik

aah canım keşke.. ben yalnızım ya ondan depresyondayım kesin, bi akıldaşım yokki..
ecrin var saolsun, o da hergün geziyoda bana gelmiyo

Sağol canım şu boza ve maltanayı çıkarayım ben öyle şeyler içemiyorum.Süt yumurtayı çok severim benimde 2 poşet giresun fındığım var kırayım bari peki canım kefir markette satılan hazırlardanmı.

hey maşallah kız mide fesadı geçireceksin ya pike ben şu GNC anlamdım neresi

canım bursa'da var da sen hangi şehirdesin bilemiyorum ki böyle destek takviye ilaçlar satan bi yer gibi. tam bilmiyorum neler satıyor, bi netten bak istersen canım.

pike tebrik ediyorum seni rutine oturtmuşsun. dediklerinin çoğunu yiyorum ama düzenli değil. yalnız şunu farkettim ki ayva kompostosu sütümü resmen yağlandırıyor çok işe yarıyor. tahin pekmez her akşam yemek sonrası tatlı niyetine yerim sütü çok aksattım oğluşa gaz yapıyor çünkü hurma en sevdiğim şey yatmadan önce yiyip üstüne 2 bardak su içiyorum günde 2 kupa rezene. neyse düzene oturtacağım artık herşey çocuklarımız için Allahtan kilolarımı verdim de rahat yiyorum herşeyi.bir daha alırsam yine hamile kalırım :))))

balum semizotunu da severim aslında, alabilirsem alırım sağol güzelim :)

ben hiç balık yemem o yüzden kapsülünü yut demişti doktor hamileyken, olur herhalde :) şimdi ben de alıcam tekrar :)

ben de cok severım semız otu sana dıyom ama ben de hıc almadım. market alısverısını esım yapıyor ya ben de unutuyom her seferınde. lısteme yazım o zaman unutmam:)

pike sayfayı buzdolabın üstüne yazdım 1885 süt azaldıkça okuyacağım yazdıklarını hemen süt içerek başlıyorum

ben de hamıle kaldıgım kılomdayım. 53:)

pike ıyı fıskırmıyor sutler. bu kadar yemeye sut olsun bı zahmet

canım aslında çok doldu memelerim baya canımı yakıyo, habire kızın ağzına veriyorum ki boşa gitmesin :)

maltananın tadı çok güzel canım, denemediysen bi tane bak tadına. kefiri marketten alıyorum, evde beslemek çok zor, hergün uğraşmak gerek :) eker marka bendeki galiba.

pikeeee
kefir hazırmı alıosun kendin mi yapıosun
GNC,nin ben kızıma vitaminini kullanmıştım

sutun bol bol olur işllah herzman o acıda feci ya hele öle doluyken uzerıne yatılmıyoda
yawrular ıcın mecburuz bende sabha kalkar kalmaz ya sutlac yada salep içiyom snra kahvaltı yapıom aksama kadarda ne bulursam mıdeye hupletıyom bu gıdısde dogum yaptıgım kıloya döncem

pike cevap vermekten deliye dönmüşsündür maltana ülker firmasının var onumu içiyon ben ondan almıştım ama asitli onlar sonuçta

bosa gıtmesın tabı cok degerlı anne sutu:) daya mınıgın agzına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…