pike tebrik ediyorum seni rutine oturtmuşsun. dediklerinin çoğunu yiyorum ama düzenli değil. yalnız şunu farkettim ki ayva kompostosu sütümü resmen yağlandırıyor çok işe yarıyor. tahin pekmez her akşam yemek sonrası tatlı niyetine yerim sütü çok aksattım oğluşa gaz yapıyor çünkü hurma en sevdiğim şey yatmadan önce yiyip üstüne 2 bardak su içiyorum günde 2 kupa rezene. neyse düzene oturtacağım artık herşey çocuklarımız için Allahtan kilolarımı verdim de rahat yiyorum herşeyi.bir daha alırsam yine hamile kalırım :))))
pike sayfayı buzdolabın üstüne yazdım 1885 süt azaldıkça okuyacağım yazdıklarını hemen süt içerek başlıyorum
yediklerindendir canım korkmakızlar meraba...ya kızım sabahtan beri 4 kere kaka yaptı... ishal gibi sarı ve cıvık...
pike cevap vermekten deliye dönmüşsündür maltana ülker firmasının var onumu içiyon ben ondan almıştım ama asitli onlar sonuçta
sutun bol bol olur işllah herzmano acıda feci ya hele öle doluyken uzerıne yatılmıyoda
yawrular ıcın mecburuz bende sabha kalkar kalmaz ya sutlac yada salep içiyom snra kahvaltı yapıom aksama kadarda ne bulursam mıdeye hupletıyombu gıdısde dogum yaptıgım kıloya döncem
kızlar meraba...ya kızım sabahtan beri 4 kere kaka yaptı... ishal gibi sarı ve cıvık...
kızlar meraba...ya kızım sabahtan beri 4 kere kaka yaptı... ishal gibi sarı ve cıvık...
canım bide bebek magazalarında satılan vitamalt var o olabilir
pikeeee
kefir hazırmı alıosun kendin mi yapıosun
GNC,nin ben kızıma vitaminini kullanmıştım
pike cevap vermekten deliye dönmüşsündür maltana ülker firmasının var onumu içiyon ben ondan almıştım ama asitli onlar sonuçta
kız benim bildiğim magazalar hep elbise oyuncak satıyo bunudanı satıyolarmış
ilk işim çarşıya çıktığımda bunu sormak olacak mezime sen kayserilimisin çemende işe yarar tarifini verseneburda bebecco die bi magaza var 7.5,tan 5 liraya indirmiş fiyatı vitamalt,ın
selamlaaaaarrr
salep de mı sut yapıyor:44:
ilk işim çarşıya çıktığımda bunu sormak olacak mezime sen kayserilimisin çemende işe yarar tarifini versenegözüm dönmüş benim
ayol o ne ya ayy bi tuhaf oldum ayy ben pek cahilim valla ben kefir içiyom arada ama oda yoğurt gibi yafılıyo sandımpike bende vardı kefir annem bagırsaklarından rahatsızdı otobusle anneme göturuodum kefiri kullanmadıgın zamn suyun ıcıne bırakacaksın bende pet şişede götürüodum koltugun arkasındakı fileye koymustum tesiste hostes al at sen onu
yanıma cagırdım pet şişe v ardı dıe ben onu kusmuk zannettim attım dedi yuhhhhhhhhh dedim okadar ortalı nasıl kusayımnasıl üzülmüştüm kefir gitti die
kızlarrrr çıldıracam ağlayacam artık ya..b u kız 2 gündür ne gece ne gündüz uyumadı 10 dk uyuyo hemen hoopp uyanıyo..gazımızazaldı bizim oluncada hemen yapıyo gaz sorunu yok yani..eşimle perişan olduk valla o iişe uykusuz gidiyo ben evde perişan off offf..devamlı memede olayım öyle uyuyam diyo yeni adet edindi yaa ne yapacağımmmmmmmmmm
uykusuzluktan da ölüyo heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?