2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

öyle vala hiç yemediğim şeyleri yiyorum, şimdilik kasayım da o ek gıdaya başlayınca ben de normale döncem :)

pike sayfayı buzdolabın üstüne yazdım 1885 süt azaldıkça okuyacağım yazdıklarını hemen süt içerek başlıyorum

ben excel tablosu yaptım bilgisayarda, yedikçe yazıyorum, hangisi eksik kaldı diye bakıyorum. şu anki tek görevim çocuğu beslemek napiim :)

salep de mı sut yapıyor:44:

pikeeee
kefir hazırmı alıosun kendin mi yapıosun
GNC,nin ben kızıma vitaminini kullanmıştım

hazır alıyorum canım ya, kendim bakamam o hayvana
fatmacım karnım hep guluk guluk, genelde sıvı yediklerim, ek yemiyom ki kilo almiim :) herşey veletler için :)

pike cevap vermekten deliye dönmüşsündür maltana ülker firmasının var onumu içiyon ben ondan almıştım ama asitli onlar sonuçta

evet ülkerin canım, doktor asıl vitamalt önerdi ama onu bulamadım hiç.

pike bende vardı kefir annem bagırsaklarından rahatsızdı otobusle anneme göturuodum kefiri kullanmadıgın zamn suyun ıcıne bırakacaksın bende pet şişede götürüodum koltugun arkasındakı fileye koymustum tesiste hostes al at sen onu
yanıma cagırdım pet şişe v ardı dıe ben onu kusmuk zannettim attım dedi yuhhhhhhhhh dedim okadar ortalı nasıl kusayım nasıl üzülmüştüm kefir gitti die

kızlarrrr çıldıracam ağlayacam artık ya..b u kız 2 gündür ne gece ne gündüz uyumadı 10 dk uyuyo hemen hoopp uyanıyo..gazımızazaldı bizim oluncada hemen yapıyo gaz sorunu yok yani..eşimle perişan olduk valla o iişe uykusuz gidiyo ben evde perişan off offf..devamlı memede olayım öyle uyuyam diyo yeni adet edindi yaa ne yapacağımmmmmmmmmm
uykusuzluktan da ölüyo heee

ilk işim çarşıya çıktığımda bunu sormak olacak mezime sen kayserilimisin çemende işe yarar tarifini versenegözüm dönmüş benim

evet canım kayseriliym
ama tarif bilmiyorumki burda çarsıda karsısımını satıolar sen sadece sarmısak su eklıosun onun çlçüsünü bilmiom ben

ayol o ne ya ayy bi tuhaf oldum ayy ben pek cahilim valla ben kefir içiyom arada ama oda yoğurt gibi yafılıyo sandım

burun tıkanıklığı varsa o uyutmayabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…