kız maşallah bu arada 4 ay bıtmıssssssss
varmı degısıklıkler oğlusunda
günaydın kızlar...
çok şükür kızı uyuttum.. 40dk sürem var, uyanana kadar işlerimi halletmem lazım :)
sizede bi selam veriim dedim.
bizde bugün dr'a gitcez inş, 4e kadar dönebilirsek ecrin bize gelcek :)
hadi kalın sağlıcakla..
en son kızıma hamıleyken karda düşmüştüm ondan sonra cok dikkatli oldum.....karda düşenlere cok gülerim ben daha ONDAN SONRA bir gün bile düşmedim ama eminim bana gülecekte çoktur düşersem dua edio arkadaşlar
o da bişey mi
eşim her Allahın günü rüyasında bebeği seviyor elini falan uzatıytorkes sesini ya diyorum kızıyorum ona çocuğu uyandıracaksın diyorum sarsıyorum da anca uyanıyor kendine geliyor benim prenses kızım bitanemm kızııııım deyip deyip duruyor
bi kere de beni sayıkla ya diyorum
aynen ya özellikler dışarda iyi oluyor evde de uyku arasında mızmızlanırsa alıyor sadece. bağımlı değil
evet ya süper hergün kar yağdı mı diye bakmaktan gözlerim yollarda kalmıştı bugün az bişey yağdı
evet yıne eskı yaramazlıgına donuyo galıba
dönmeye felan baslamadımı
yok ya donmuyor hala. anlamadım gıttı:18:
günaydın kızlar...
çok şükür kızı uyuttum.. 40dk sürem var, uyanana kadar işlerimi halletmem lazım :)
sizede bi selam veriim dedim.
bizde bugün dr'a gitcez inş, 4e kadar dönebilirsek ecrin bize gelcek :)
hadi kalın sağlıcakla..
bızımkıne ne verırsen alıyor hehehe
bı suyu sevmıyor
evet yıne eskı yaramazlıgına donuyo galıba
erkek cocuklar kızlara gore daha gec yaparmıs herseyı
günaydin tüm hanimlar
erkek cocuklar kızlara gore daha gec yaparmıs herseyı
günaydin tüm hanimlar
yoksa senin kızın gündüz uykusuda mı yarım saat 45 dk:)))) bizimki 46 dk uyumuyor
gerçekten değişiklkleri merak ediyorum ya dönebiliyor mu mesela?? biz 3,5 aylığız
hadı hayırlı haberlerle gel inş.
günaydin tüm hanimlar
yoksa senin kızın gündüz uykusuda mı yarım saat 45 dk:)))) bizimki 46 dk uyumuyor
saol canım, inş..
günaydınn..
evet canım, 41 dk uyumuyo :) kızım doğalı ben pek saat kurmuyorum, kurulmuş saat kalkıyo :))
bakıcaz artık. ama yapanlarda oluyor ya.
gunaydın...
dönmuyor canım.
veeee uyandı kızlar ben yıyemedennnn
saol canım, inş..
günaydınn..
evet canım, 41 dk uyumuyo :) kızım doğalı ben pek saat kurmuyorum, kurulmuş saat kalkıyo :))
aayy canım ya, yanına alsan kucagında yapamazmısın? ben öyle yiyorum uyanıksa..
bende tam gidemedim ya, aklım burda :)
slm kızlar nasılzınız bakalım :93::
aaaa ne çabuk uyandı öyle kahvaltıda edemedin kendi kendine durmuyormu ki canım.gözün aydın nihayet karyağmış ordadaveeee uyandı kızlar ben yıyemedennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?