gunaydın canım.....günaydin tüm hanimlar
istisnalar kaideyi bozmaşmış tatlımerken yapanlarda var:)))
günaydın
hoşgeldin
bakıcaz artık. ama yapanlarda oluyor ya.
gunaydın...
dönmuyor canım.
veeee uyandı kızlar ben yıyemedennnn
h.bulduk canım afiyet bal şeker süt olsun yağlı yağlıslmm hosgeldın.
neyse ben yıyım bı sekılde yoksa sutler gezmeye gıdecek:):)
elifim hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin
balum vallahi ben yaptım ama ona kahvaltı denirse tabi:)) 1 bardak süt ile azıcık ekmek arası:))) ancak iizn verdi ne yapayım:))) bir kaç tane de ceviz attım ağzıma, dediğin gibi bu gidişle gezmeye gidecekler:))) az yediğim gün ve ertesi gün göğüslerim yumuşacık oluyor
slmmmm hoşgeldinselam kızlaaarrrrr geçmişi okumadım ama hherkes iyi olsun inşallahhh
aaaa ne çabuk uyandı öyle kahvaltıda edemedin kendi kendine durmuyormu ki canım.gözün aydın nihayet karyağmış ordada
gunaydın canım.....
evet kızlar erken yapanlarda olıuyor mesela ben 1 yasında konusup yuruyormusum
kardeşim 3 yasında konusuyormus
h.bulduk canım afiyet bal şeker süt olsun yağlı yağlı
elifim hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin
balum vallahi ben yaptım ama ona kahvaltı denirse tabi:)) 1 bardak süt ile azıcık ekmek arası:))) ancak iizn verdi ne yapayım:))) bir kaç tane de ceviz attım ağzıma, dediğin gibi bu gidişle gezmeye gidecekler:))) az yediğim gün ve ertesi gün göğüslerim yumuşacık oluyor
selam kızlaaarrrrr geçmişi okumadım ama hherkes iyi olsun inşallahhh
h.bulduk canım ya bu sizin çocuklar hiç kendi kendilerine durmuyolarmı ben bazen ağlasada bakmıyorum alışmasın öyle ağlıyo ağlıyo susuyor yoksa başa çıkamam ben öyle
h.bulduk canım ya bu sizin çocuklar hiç kendi kendilerine durmuyolarmı ben bazen ağlasada bakmıyorum alışmasın öyle ağlıyo ağlıyo susuyor yoksa başa çıkamam ben öyle
ben de bazen bakmıyorum. daha dogrusu bakamıyorum. lavaboya gıdemem aglatmıyım desem yanı.
ben bile bile bakmıyorum ki alışsın kendi kendine durmayı bilsin. ağlıyor yorulunca susuyor tabi bazen inat edip susmayabiliyorda :)
benımkını de bıraktım cok ama hıc kendı kendıne susmadı:) lavaboya gıdıyom en sonunda nefesı kesılır gıbı oluyor aglamaktan nasıl bırakıyım oylecabuk cabuk cıkıyom lavabodan.
her çocuğun huyu farklı oluyor canım ya
yaz gelsın ıstıyorum artık bunaldım evde oturmaktan
ben bile bile bakmıyorum ki alışsın kendi kendine durmayı bilsin. ağlıyor yorulunca susuyor tabi bazen inat edip susmayabiliyorda :)
benımkını de bıraktım cok ama hıc kendı kendıne susmadı:) lavaboya gıdıyom en sonunda nefesı kesılır gıbı oluyor aglamaktan nasıl bırakıyım oylecabuk cabuk cıkıyom lavabodan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?