2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Son düzenleme:
elifim hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin

balum vallahi ben yaptım ama ona kahvaltı denirse tabi:)) 1 bardak süt ile azıcık ekmek arası:))) ancak iizn verdi ne yapayım:))) bir kaç tane de ceviz attım ağzıma, dediğin gibi bu gidişle gezmeye gidecekler:))) az yediğim gün ve ertesi gün göğüslerim yumuşacık oluyor

zilli ağlıyor yanına gidip sallıyorum sarsarak seviyorum gülüyor hoşuna gidiyor hırpalanmak

Son düzenleme:

h.bulduk canım ya bu sizin çocuklar hiç kendi kendilerine durmuyolarmı ben bazen ağlasada bakmıyorum alışmasın öyle ağlıyo ağlıyo susuyor yoksa başa çıkamam ben öyle

aaaa ne çabuk uyandı öyle kahvaltıda edemedin kendi kendine durmuyormu ki canım.gözün aydın nihayet karyağmış ordada

ben yerken asla durmaz kendı kendıne:)

gunaydın canım.....

evet kızlar erken yapanlarda olıuyor mesela ben 1 yasında konusup yuruyormusum
kardeşim 3 yasında konusuyormus

bende 11 aylık yurumusum:)

h.bulduk canım afiyet bal şeker süt olsun yağlı yağlı

sagol canımmmm:)

aynen ya. vakıt bulamıyorum kı yemeye. dun aksam esım baktı yedım ama bogazıma dızıldı cabuk yıcem dıye:)

selam kızlaaarrrrr geçmişi okumadım ama hherkes iyi olsun inşallahhh

slm hosgeldın canım....

h.bulduk canım ya bu sizin çocuklar hiç kendi kendilerine durmuyolarmı ben bazen ağlasada bakmıyorum alışmasın öyle ağlıyo ağlıyo susuyor yoksa başa çıkamam ben öyle

ya bazen duruyor duruyor canım okadarda hakkını yemeyeyim çocuğun

kanyat hoşgeldin

ben de bazen bakmıyorum. daha dogrusu bakamıyorum. lavaboya gıdemem aglatmıyım desem yanı.

ben eskiden çok ağır ağır yemek yerdim iştahsız iştahsız kızarlardı bana sanırım ondan kilo almıyordum hiç şimdi öyle yumuluyorum ki eşim şaşırıp kalıyor hızlı hızlı yemeyi öğretti bana bu çocuk:) herkez şaışırıyor bu sen miisn diyorlar hele ki misafirlikteysem hazır yemeye bayılıyorum keşke hergün başkaları yapsa getirse vaktim yokki zor yapıyorum zaten ama yemekten bişey anlamıyorum

benim anneme sorsak ne zaman yürüdüğümüne bileyim kızım Allahaşkına saçmalama der 5 çocuk hanginiz ne kadar emdi kaç kiloydu hangi aşıları oldu bilmyorum diyor:))))

ben bile bile bakmıyorum ki alışsın kendi kendine durmayı bilsin. ağlıyor yorulunca susuyor tabi bazen inat edip susmayabiliyorda :)

benımkını de bıraktım cok ama hıc kendı kendıne susmadı:) lavaboya gıdıyom en sonunda nefesı kesılır gıbı oluyor aglamaktan nasıl bırakıyım oyle cabuk cabuk cıkıyom lavabodan.

yaz gelsın ıstıyorum artık bunaldım evde oturmaktan

evet ya yazın gelmesine gerek yok bahar gelsin hergün dışardayız kızımla:)) arabasına kangurusuna koyup koyup çıkacaım koyup koyup çıkacağız inş...

ben bile bile bakmıyorum ki alışsın kendi kendine durmayı bilsin. ağlıyor yorulunca susuyor tabi bazen inat edip susmayabiliyorda :)

aynen canım ya bazen inatlaşsa da alıştık birbirimize bende nabzına göre şerbet veriyorumkandırıyorum öyle ayrılıyorum yanından

benımkını de bıraktım cok ama hıc kendı kendıne susmadı:) lavaboya gıdıyom en sonunda nefesı kesılır gıbı oluyor aglamaktan nasıl bırakıyım oyle cabuk cabuk cıkıyom lavabodan.

Allah iyiliğni versin kız ben yazılanlara gülüyorum benim kız şaşkın şaşkın bakıyor niye gülüyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…