evet ya yazın gelmesine gerek yok bahar gelsin hergün dışardayız kızımla:)) arabasına kangurusuna koyup koyup çıkacaım koyup koyup çıkacağız inş...
aynen canım ya bazen inatlaşsa da alıştık birbirimize bende nabzına göre şerbet veriyorumkandırıyorum öyle ayrılıyorum yanından
Allah iyiliğni versin kızben yazılanlara gülüyorum benim kız şaşkın şaşkın bakıyor niye gülüyorum diye
tubiş sen ıstanbulda nerdeydın yakınsak gorusuruk kız bana en yakın demetyaren var cok yakınız
ben eskiden çok ağır ağır yemek yerdim iştahsız iştahsız kızarlardı bana sanırım ondan kilo almıyordum hiçşimdi öyle yumuluyorum ki eşim şaşırıp kalıyor hızlı hızlı yemeyi öğretti bana bu çocuk:) herkez şaışırıyor bu sen miisn diyorlar hele ki misafirlikteysem hazır yemeye bayılıyorum keşke hergün başkaları yapsa getirse vaktim yokki zor yapıyorum zaten ama yemekten bişey anlamıyorum
benim anneme sorsak ne zaman yürüdüğümüne bileyim kızım Allahaşkına saçmalama der5 çocuk hanginiz ne kadar emdi kaç kiloydu hangi aşıları oldu bilmyorum diyor:))))
çok uzakmısız bende avrupa yakasındayımben evlendiğimden beri Anadolu yakasındayım canım. 4 yıldır buralardayım biraz zor alıştım ama alıştım artık. ümraniyedeyim
nerde oturuyor demet yaren?
COLOR="deepskyblue" bende çok hızlı yemek yiyenlerdenim.çocuk olunca tabi birçok şey değişiyor ister istemez
fragolada cok yakın bana
slm kızlar nasılsınız. dün giremedim bugün oğluş uyurken daha buraya koştum oysa 3 makine ütülenecek çamaşır beni bekliyor en zoru da çarşaflar
bakırkoyo nerdeeee:))))))
slm kızlar nasılsınız. dün giremedim bugün oğluş uyurken daha buraya koştum oysa 3 makine ütülenecek çamaşır beni bekliyor en zoru da çarşaflar
bakırkoy
hoşgeldın canım
aaaaaaaaa bakırkoyyyy:) 6 sene orda okudum. babamın bufesı de orda:)
slm kızlar... günaydınnnn....bende ikitelli maskonun orda oturuyorum.başakşehire yakın... bana yakın oturanınız var mı kızlar ya. çok sıkılıyorum ben tek başıma burda...
yaza gelde gezerız orda hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?