2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet canım 2 ayımız var surda ne kaldıkı dimi hehehe

ben evlendiğimden beri Anadolu yakasındayım canım. 4 yıldır buralardayım biraz zor alıştım ama alıştım artık. ümraniyedeyim

COLOR="deepskyblue" bende çok hızlı yemek yiyenlerdenim.çocuk olunca tabi birçok şey değişiyor ister istemez

slm kızlar nasılsınız. dün giremedim bugün oğluş uyurken daha buraya koştum oysa 3 makine ütülenecek çamaşır beni bekliyor en zoru da çarşaflar

slm kızlar nasılsınız. dün giremedim bugün oğluş uyurken daha buraya koştum oysa 3 makine ütülenecek çamaşır beni bekliyor en zoru da çarşaflar

slm ıyıyız sen?ben kıyafetlerı zor utuluyom artık carsaflara bakamam hafta da 2 kez yatak degısıyom onları utulemeye vakıt mı var

slm kızlar... günaydınnnn....bende ikitelli maskonun orda oturuyorum.başakşehire yakın... bana yakın oturanınız var mı kızlar ya. çok sıkılıyorum ben tek başıma burda...

hoşbulduk kızlar. balum haftada 2 kez çarşaf mı değiştiroyorsun aferin kız ben ancak haftada 1 valla. ama yastık kılıflarını haftada 2 kez. yıkamak değiştirmek bişey değil de ütülemek eziyet ama içim rahat etmiyor ütülemeyince annemden kalan bişey galiba. haftaya 3 aile misafirim var hemde 1 hafta kalacaklar napıcam ben o kadar kişiye yemek falan. offff. zaten 2-3 günde bir misafirim oluyor çıldıracağımmmmmmm

yarın kont var aslında 8 şubatta olması lazımdı ama doktorumuz eçen ay rota aşısının 2. dozunu 16. haftayı geçirmeyin demişti bizim de yarın 16. hafta bitiyor. bu ay fazla kilo alamadık galiba hem çok emmiyor hemde emerken daha kaka yapıyor günde 5-7 kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…