ay imrendim sana ya, attım çalışma derdini kafandan :) ben şimdi kara kara nasıl başlıcam diye düşünüyorum :) sağol canım bu arada :)
pikecim tgeşçekkür ediyorum canım. bu sefer oldu. ellerine sağlık...
pike canım inan çok sevindim insan okadruğraşıpta işe yaramazsa moreli bozuluo neyseki işe yaramış hadi gözün aydın canımselam kızlaaar
bi yazamadım, deminden beri teşebbüs ediyom kız durduruyo :) babamız çok yorgundu izin verdik kestiriyo şimdi, kızı satamadım :)
kızlar ismisufinin 4 aylık oğlu var, o salak hemşire büyük olan kızına kızmış. o kaç yaşındaydı bilmiyorum ama o hemşire evde kalmış kart karının teki herhalde, uyuz
goncak canım benim annem de çok zor bi kadındır ama ben çok baskın biriyim, genelde çatışmalarımızda sindiririm onu, ama anne sonuçta atsan atılmıyo, satsan satılmıyo, seviyosun da, insan annesini sevmez mi. ama işte ben pek sıkı fıkı olmuyorum ki arıza çıkmasın. haftada 1 kere görüşüyorum. hem kendi ailemle hem de kaynanagille :) böylece huzur buluyorum.
kızlar, nasıl rahatladım bilemezsiniz. 160 gr almışız bir haftada :) doktor süte devam dedi.
yaptığım kamp işe yaramış çok sevindim, tam gaz devam
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sizde olmasanız kime derdimi anlatırdım eşim alllahın kerestesi zaten
yeni yeni sakinleştim valla bu arada kızım 4 yaşında kalbinde üfürüm var bide çok zayıf hastaneden bu tarafa gelemiyoz yavrumda napsın korkuyo iğneden ayrıca engelli olabilirdi başka hastalığı olabilirdi yaşamayalim ölelimmi yani
tabiki yanına bırakmadım ismini öğrendim sağlık bakanlığına şikayet dilekçemi gönderdim yarında gidip saçını başını yolmayı düşünüyom kızım kolunu kıpırdtamıyo yakasına yapışacam zillinin yanlız gidicem azına ot tıkıcam o k...ın yavrum uağlamaktan bitkindüştü ya koluna ne oldu bilmiyom hiç hareket ettirmiyo sürekli ağlıyo uyandı bu vakte kadar ağladı şimdi tekrar yatırdım halbuki bi kabizlık için gitmiştik neler çıktı başıma ....
hepinizi çok öpüyom ALLAH YAVRULARIMIZI HER TÜRLÜ KASTALIKTAN VE KÖTÜLERDEN KORUSUNben çıkıyorum oğluşum acıktı hepiniz öpüldünüz
slm hanimlar benim kiz huy degistirdi kofte yapcam mutfaga gidemiom dunde boyleydi bi pcye oturtmadi kucakta gezcekmisiz
slm hanimlar benim kiz huy degistirdi kofte yapcam mutfaga gidemiom dunde boyleydi bi pcye oturtmadi kucakta gezcekmisiz
çok sağolun kızlarrr umarım çabuk atlatırız
kiz adamin dogum gunu hos o benimkinde bisey yapmadi bi cicek bile almadi kkiz kucagimda uyu bakamkız kıyamam ben onaaaa
biraz oyalan sen onla, bi kaç hafta sonra eskiye döner herhalde :) yavrum anasını istiyo napsın :) bırak işleri :)
bunlar 4 aylık olmaya başlayınca çıldırıyolar benim oğlum ayaklarını tutmaya başladıslm hanimlar benim kiz huy degistirdi kofte yapcam mutfaga gidemiom dunde boyleydi bi pcye oturtmadi kucakta gezcekmisiz
birce kuccagimda telle cebellesiom bide yeni aldik zor yaziom pc gibisi yok wallanerdesin kız sen:)))))
kahvaltımı yıne kucagımda kaanla yaptım:) evı supurdum topladım geldımmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?