2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay imrendim sana ya, attım çalışma derdini kafandan :) ben şimdi kara kara nasıl başlıcam diye düşünüyorum :) sağol canım bu arada :)

canım benden de gözün aydın yaramış bebişe.işe ne zaman başlıyacaksın bende kara kara düşünenlerdenim.vakit azalıyor 1.5 ay kaldıı.:78::78::78:[/QUOTE]

sağol canım ya :)
benim 26 gün kaldı 1 mart işbaşı

pikecim tgeşçekkür ediyorum canım. bu sefer oldu. ellerine sağlık...

güle güle kullan canım :)

nasıl iyi yaa ben işteyim
yeni evdede temizlikçi var duvar falan silio
görümcemde mutfak dolabını siliomuş
Yarında taşınacağım:18:

ayy çok imrendim goncak sanaa... bebeğim 2 aylıktı başladım çalışmaya ve hergün hergün daha bi azap duyuyo daha bi yoruluyorum.. en mantıklısı bence işi gücü bırakıp çocuğu yetiştirmek en azından 1 yaşına kadar.. ben özel sektörde olduğum için izin alma imkanım olmadı.. olsaydı en azından biraz daha yanında kalır sonra başlardım çalışmaya.. bunu yapamadığım için de tek kelime ile işten soğudum.. bıraksam iyi mi olacak, hayır. çalışsam iyi mi oluyo, tartışılır.. çocuğuma kayınvalidemin baktığı zamanlardan hiç bahsetmiyorum bile.. tek kelime ile kabus.. oooff bilmiyorum yaa bu konuda çok karışığım..

slm hanimlar benim kiz huy degistirdi kofte yapcam mutfaga gidemiom dunde boyleydi bi pcye oturtmadi kucakta gezcekmisiz

pike canım inan çok sevindim insan okadruğraşıpta işe yaramazsa moreli bozuluo neyseki işe yaramış hadi gözün aydın canım

canım çok geçmiş olsun bu arada hemşireye sinir oldum salak

slm hanimlar benim kiz huy degistirdi kofte yapcam mutfaga gidemiom dunde boyleydi bi pcye oturtmadi kucakta gezcekmisiz

kız kıyamam ben onaaaa

biraz oyalan sen onla, bi kaç hafta sonra eskiye döner herhalde :) yavrum anasını istiyo napsın :) bırak işleri :)

ben de işe başlayacsklardanım alabilirsem bir aylık daha alacam alamazsam 14 şubatta okula başlıcam Allahtan az dersim varr

selam kızlar ya ben geçmişi okuyamıyom zaten oğlum uyudukça girebiliyom bakıyom oku oku bitmiyo bende direk balıklama konuya dalıyom face adresi aldım eeeeeeeee şimdi sizi nasıl ekliyecem inanın kızlar ama inanmazsınız sırf sizin için aldım yoksa ben hiçççççççalmayı düşünmüyodum bide öyle büyüük konuşuyodumki almam filan şimdi arkadaşlarım ne diyecek:26:

Selam kızlar..

Loveli çok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatır kuzun..

Pikeee gözünaydın kamp işe yaramış çok sevindim canım daha kafana takma aynen yediklerine devam et bide evde çok tartma istersen psikolojik olarakta insan çok etkileniyor..

loveli kız kim hasta ne oldu geçmiş olsun geçmişi okumayınca böyle kalıyo insan dersime hiç çalışmıyom

eee ölee oturcak değil ya hanfendii.hava atıp duruyordun kızım uyuyor,oynuyor diye şaka bir yana büyüyorlar dikkatlerini hergün farklı birşey çekiyor.hareketli olmaları iyi bencee.algıları güçleniyor.azcık dayanıver annesi

sağol lavinya ve nevyas
oğlum rota virüsü kapmış canım umarım çabuk atlatırız
pikecim kampın iyi geçmiş çok sevindim bende de iyi oldu düne kadar yaterince beslenemedim sıvı alamadım azaldı hemencik hemen yemeğe yumulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…