2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pike canım inan çok sevindim insan okadruğraşıpta işe yaramazsa moreli bozuluo neyseki işe yaramış hadi gözün aydın canım

canım çok geçmiş olsun bu arada hemşireye sinir oldum salak

sağol canım, aydı vala gözlerim

sağol canım :) haftada bir tartcam artık :) rahatladım çünkü :)

durmuyor benim fıstık da ya, canı sıkılıyor kendi kendine, illa biri ilgilenecek :) yirim yirim

ben de işe başlayacsklardanım alabilirsem bir aylık daha alacam alamazsam 14 şubatta okula başlıcam Allahtan az dersim varr

senle beraber başlıyacağız işe.ben ağlar dururum herhalde o gün .burayada yazarım dakka dakka kızımı özledim diye. idare edersiniz artık beni :))).babam zaten kamerayı açarım bakarsın diyor. ben iş miş yapamam herhalde .amann devlette idare ediversin beni :)))

bende geçmişi okuyup sonra devam ediyordum ama olmuyor artık kaan uyanacak diye hemen bende dalayım konuya loveli çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsınız inşallah

hamileliğimin 4 ayında işten ayrıldım. eğer ayrılmasaydım bende çalışanlar kervanına katılacaktım. aslında çalışmayı çok istiyorum ama bütün gün evde olduğum halde hiç bir işi yetiştiremiyorum çalışsam ne yapacağım. oğlum 1 yaşına gelsin hele bakarız.

benımde yarın dogum gunum. Kocan kova burcu demekkı. Kız bı pasta yapıver gari:)

hemsıre bebegıne kotu davranmıs canım ya.

hmmmm....ben bu iğne konusunda cok tartısırım hemşirelrle ama artık kurtuldum bi hemşire ayarladım kızımın aylık iğnesini o vuruyor hemde eli çok hafif
oğlumunda iğnelık bi durumu olursa ki inşallh olmaz o hemşireye yaptıracağm

canım çook geçmiş olsun sen aşı yaptırmıştın galiba nasıl oldu

bende yetıstıremıyorum hıcbır ısımı ya. calıssam yanmıstık. zaten ben calısamam kı kım bakar kaana bakıcılara guvenemem.

iyi yapmıssın. bızımkı de cok ıyı hep aynı kısı yapıyor.

sağol canım işe yaradı çok şükür. senin dediğin gibi 1 lt süt içiyorum mutlaka :)
sen de toparlarsın canım çabucak inş

mezime kızının nesi var aylık iğne yaptırıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…