pike canım inan çok sevindim insan okadruğraşıpta işe yaramazsa moreli bozuluo neyseki işe yaramış hadi gözün aydın canım
canım çok geçmiş olsun bu arada hemşireye sinir oldum salak
Selam kızlar..
Loveli çok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatır kuzun..
Pikeee gözünaydın kamp işe yaramış çok sevindim canım daha kafana takma aynen yediklerine devam et bide evde çok tartma istersen psikolojik olarakta insan çok etkileniyor..
ben de işe başlayacsklardanım alabilirsem bir aylık daha alacam alamazsam 14 şubatta okula başlıcam Allahtan az dersim varr
kiz adamin dogum gunu hos o benimkinde bisey yapmadi bi cicek bile almadi kkiz kucagimda uyu bakam
ismisufiye ne oldu onuda anlamadım geçmişe bakamadım
birce kuccagimda telle cebellesiom bide yeni aldik zor yaziom pc gibisi yok walla
benımde yarın dogum gunum. Kocan kova burcu demekkı. Kız bı pasta yapıver gari:)
hemsıre bebegıne kotu davranmıs canım ya.
sağol lavinya ve nevyas
oğlum rota virüsü kapmış canım umarım çabuk atlatırız
pikecim kampın iyi geçmiş çok sevindim bende de iyi oldu düne kadar yaterince beslenemedim sıvı alamadım azaldı hemencik hemen yemeğe yumulayım
hamileliğimin 4 ayında işten ayrıldım. eğer ayrılmasaydım bende çalışanlar kervanına katılacaktım. aslında çalışmayı çok istiyorum ama bütün gün evde olduğum halde hiç bir işi yetiştiremiyorum çalışsam ne yapacağım. oğlum 1 yaşına gelsin hele bakarız.
hmmmm....ben bu iğne konusunda cok tartısırım hemşirelrle ama artık kurtuldum bi hemşire ayarladım kızımın aylık iğnesini o vuruyor hemde eli çok hafif
oğlumunda iğnelık bi durumu olursa ki inşallh olmaz o hemşireye yaptıracağm
sağol lavinya ve nevyas
oğlum rota virüsü kapmış canım umarım çabuk atlatırız
pikecim kampın iyi geçmiş çok sevindim bende de iyi oldu düne kadar yaterince beslenemedim sıvı alamadım azaldı hemencik hemen yemeğe yumulayım
mezime kızının nesi var aylık iğne yaptırıyonhmmmm....ben bu iğne konusunda cok tartısırım hemşirelrle ama artık kurtuldum bi hemşire ayarladım kızımın aylık iğnesini o vuruyor hemde eli çok hafif
oğlumunda iğnelık bi durumu olursa ki inşallh olmaz o hemşireye yaptıracağm
herkese merhaba bende ekim annesiyim.kk yeni üye oldum
canım hoşgeldin ekim anneleri topiği her geçen gün daha çok büyüyoherkese merhaba bende ekim annesiyim.kk yeni üye oldum
selam şeker üstü şekerler
ne var ne yok?
selam hoşgeldin iyilik sende ne var yokselam şeker üstü şekerler
ne var ne yok?
kaanları birbirine bırakalım Balum birbirlerine baksınlar biz çalışalım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?