2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

loveli online degilsin gördügüm kadarıyla okusun diye yazıyorum.

Hiç korma rotadan bişicik olmaz. abartılıyor hep aşı yapılsın diye. Sen bol bol emzir bol sıvı alsın. kakası pis kokar bir hafta gibi bi kac defa kusabilir. ishalli olur bir kaç kakası cok artarsa hastaneye gidersin ishal önleyici tozlar var onlarla ishal önlenir cok sıvı kaybı olursaki cok düşük ihtimal hastaneden serum yer döner üzülme ben cok üzülmüştüm bizde ne kusma ne ishal bişi olmadı ancak korktugumla kalmıstım

hosgeldınnn ıyılık senden naber şekerim:)

hb canım balum :)

bendende ne olsun herkes gibi bebek sırtımdan inmio iice abarttı zır zır zırlıo gezdir diye birde dokunmayı ögrettim dokunmak istio heryere :) yarın doktora gitcez 4 aylık muayenemiz var doktor hastaneden ayrılmıs bizde bi doçent bulduk bakalım o ne dicek sabırsızlıkla 4 aydaki 2 ignemizi vurulmayı beklioz hhahahaha az öncede banyo yaptı uyudu beyimiz bende nefes aldım

bahar_45 bagımlılık yaparız cok ıyı dınleyıcılerızdır. butun sıkıntılarını bıze anlatıp rahatlayabılırsın. bız kocaman bır aıle olduk aılemıze hosgeldın dıyelım

ayyy ben dogumdayken evde tadılat vardı eve geldıgımde heryer tertemızdı Allah bu gorumcelerden razı olsun:):) kaynanam ve eltısınden de tabı:)

ya ben kendi başıma yıkayamıyorum nasıl yıkıyorsunuz kendi başınıza

selam hoşgeldin iyilik sende ne var yok

sağol cnm bizde baba tarafına gitcez ctesi yola cıkcaz bavulu simdiden hazırliim bişiler unutmamak için diom cocuklu ilk yolculuk olcak ya bişi unutmam inş. bende 1 senedir yola cıkmıodum ohhhh ii gelcek birde orada sorun yasamazsam inş. Yarabbim

hadı bakalım:) asımız bızım 14 subatta 4,5 aylık olcak o zaman.

aynen öyle valla.istifamı verdim kapıdan çıktım ay gram üzüntü yok.arkadaşım ağlıyo(kimisi sevindi bu arada:))bende damla yok kuş gibi hafifledim valla

goncak işi mi bıraktııınnn...

evet cnm:)

cnm ben de 3 aylıkken bıraktım.anca 1ay dayanabildim.aynen dediğin gibi hergün daha bi azaptı.artık yorgunluktan hergün biraz daha erken yatmaya başalmıştım gene de yetmiyoduannemle desen hergün yeni bi vukuat.acaba şöyle mi oldu böyle mi oldu derdi yok.benim de özel sektördü bi de doğum iznine ayrılıp döndüm ya.çok bocaladım.hiçbişi bıraktığım gibi diildi.işimi birine emanet etmiştim o sahiplenmiş falan.neyse eski düzeni oturttum ama cnm sıkıldı o süreçte yani.kızlar valla darısı başınıza.eğer çalışmak çok bişi kazandırmıyosa bebeğinizi kendinizin büyütmesinden büyük kazanç yok bence.he belki bi süre sonra sıkılıcam ki öyle oldu doğum izninde.aman o zaman da bi kursa bişiye başlarım artık ne biliim

ya ben kendi başıma yıkayamıyorum nasıl yıkıyorsunuz kendi başınıza

cnm marifet bende degil üzülme. Onun filesi var. su tek kat filelerden diil içi dolduulmus minder gibi fileden cocugu koyuyorsun oturur gibi yarı yatar duruyor sende işine bakıon cok basit al inan ben hep kendim yıkıom hemde korkmuo sevio bugun cıp cıp oyun bile oynadı cok sasırdım ya ehrgun bişi gösterio sıpaalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…