mezime kızının nesi var aylık iğne yaptırıyon
selam şeker üstü şekerler
ne var ne yok?
canım kalpten amely oldu 5 yasında 10 yaşındada üşütmüştü ondada gizli kalp romatizması olmuş 5 sene koruyucu aylık iğne vurunacak
hosgeldınnn ıyılık senden naber şekerim:)
nasıl iyi yaa ben işteyim
yeni evdede temizlikçi var duvar falan silio
görümcemde mutfak dolabını siliomuş
Yarında taşınacağım:18:
hayılı olsun cnm yeni yıl yeni ev ha guzeeeeeellll
saol canım yeni ev yeni bebek eeeee koca eskiii ahahah
ayyy ben dogumdayken evde tadılat vardı eve geldıgımde heryer tertemızdı allah bu gorumcelerden razı olsun:):) kaynanam ve eltısınden de tabı:)
hb canım balum :)
bendende ne olsun herkes gibi bebek sırtımdan inmio iice abarttı zır zır zırlıo gezdir diye birde dokunmayı ögrettim dokunmak istio heryere :) yarın doktora gitcez 4 aylık muayenemiz var doktor hastaneden ayrılmıs bizde bi doçent bulduk bakalım o ne dicek sabırsızlıkla 4 aydaki 2 ignemizi vurulmayı beklioz hhahahaha az öncede banyo yaptı uyudu beyimiz bende nefes aldım
hoşgeldin canım :)
nerelerdesinnnn :)
selam hoşgeldin iyilik sende ne var yok
hb canım balum :)
bendende ne olsun herkes gibi bebek sırtımdan inmio iice abarttı zır zır zırlıo gezdir diye birde dokunmayı ögrettim dokunmak istio heryere :) yarın doktora gitcez 4 aylık muayenemiz var doktor hastaneden ayrılmıs bizde bi doçent bulduk bakalım o ne dicek sabırsızlıkla 4 aydaki 2 ignemizi vurulmayı beklioz hhahahaha az öncede banyo yaptı uyudu beyimiz bende nefes aldım
çok teşekkürler canım ya :) inşallah sana da yarar bol bol sütün olur :)
ay imrendim sana ya, attım çalışma derdini kafandan :) ben şimdi kara kara nasıl başlıcam diye düşünüyorum :) sağol canım bu arada :)
goncak işi mi bıraktııınnn...
ayy çok imrendim goncak sanaa... bebeğim 2 aylıktı başladım çalışmaya ve hergün hergün daha bi azap duyuyo daha bi yoruluyorum.. en mantıklısı bence işi gücü bırakıp çocuğu yetiştirmek en azından 1 yaşına kadar.. ben özel sektörde olduğum için izin alma imkanım olmadı.. olsaydı en azından biraz daha yanında kalır sonra başlardım çalışmaya.. bunu yapamadığım için de tek kelime ile işten soğudum.. bıraksam iyi mi olacak, hayır. çalışsam iyi mi oluyo, tartışılır.. çocuğuma kayınvalidemin baktığı zamanlardan hiç bahsetmiyorum bile.. tek kelime ile kabus.. oooff bilmiyorum yaa bu konuda çok karışığım..
ya ben kendi başıma yıkayamıyorum nasıl yıkıyorsunuz kendi başınıza
saol canım yeni ev yeni bebek eeeee koca eskiii ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?