canım çok geçmiş olsun yacanım kalpten amely oldu 5 yasında 10 yaşındada üşütmüştü ondada gizli kalp romatizması olmuş 5 sene koruyucu aylık iğne vurunacak
ne güzel ya bende biyerlere gitmek istiyom çok sıkıldım umarım sorun yaşamazsınsağol cnm bizde baba tarafına gitcez ctesi yola cıkcaz bavulu simdiden hazırliim bişiler unutmamak için diom cocuklu ilk yolculuk olcak ya bişi unutmam inş. bende 1 senedir yola cıkmıodum ohhhh ii gelcek birde orada sorun yasamazsam inş. Yarabbim
aynen valla bende şimdi eve gıdeceğim tertemız olacak
ben de yıkayamıyom. yıkarım aslında ama ne bılım cok hareketlı gecen 3 kısı yıkadık kaynanam dıyo kı bu ıkı kısıyle de yıkanmazya ben kendi başıma yıkayamıyorum nasıl yıkıyorsunuz kendi başınıza
kalsın demiiiiIyidir kocam yaa saolsun
aynen öyle valla.istifamı verdim kapıdan çıktım ay gram üzüntü yok.arkadaşım ağlıyo(kimisi sevindi bu arada:))bende damla yok kuş gibi hafifledim valla
Evet cnm:)
cnm ben de 3 aylıkken bıraktım.anca 1ay dayanabildim.aynen dediğin gibi hergün daha bi azaptı.artık yorgunluktan hergün biraz daha erken yatmaya başalmıştım gene de yetmiyoduannemle desen hergün yeni bi vukuat.acaba şöyle mi oldu böyle mi oldu derdi yok.benim de özel sektördü bi de doğum iznine ayrılıp döndüm ya.çok bocaladım.hiçbişi bıraktığım gibi diildi.işimi birine emanet etmiştim o sahiplenmiş falan.neyse eski düzeni oturttum Ama cnm sıkıldı o süreçte yani.kızlar valla darısı başınıza.eğer çalışmak çok bişi kazandırmıyosa bebeğinizi kendinizin büyütmesinden büyük kazanç yok bence.he belki bi süre sonra sıkılıcam ki öyle oldu doğum izninde.aman o zaman da bi kursa bişiye başlarım artık ne biliim
hadı bakalım:) asımız bızım 14 subatta 4,5 aylık olcak o zaman.
cnm marifet bende degil üzülme. Onun filesi var. su tek kat filelerden diil içi dolduulmus minder gibi fileden cocugu koyuyorsun oturur gibi yarı yatar duruyor sende işine bakıon cok basit al inan ben hep kendim yıkıom hemde korkmuo sevio bugun cıp cıp oyun bile oynadı cok sasırdım ya ehrgun bişi gösterio sıpaalr
cnm marifet bende degil üzülme. Onun filesi var. su tek kat filelerden diil içi dolduulmus minder gibi fileden cocugu koyuyorsun oturur gibi yarı yatar duruyor sende işine bakıon cok basit al inan ben hep kendim yıkıom hemde korkmuo sevio bugun cıp cıp oyun bile oynadı cok sasırdım ya ehrgun bişi gösterio sıpaalr
aynen öyle valla.istifamı verdim kapıdan çıktım ay gram üzüntü yok.arkadaşım ağlıyo(kimisi sevindi bu arada:))bende damla yok kuş gibi hafifledim valla
evet cnm:)
cnm ben de 3 aylıkken bıraktım.anca 1ay dayanabildim.aynen dediğin gibi hergün daha bi azaptı.artık yorgunluktan hergün biraz daha erken yatmaya başalmıştım gene de yetmiyoduannemle desen hergün yeni bi vukuat.acaba şöyle mi oldu böyle mi oldu derdi yok.benim de özel sektördü bi de doğum iznine ayrılıp döndüm ya.çok bocaladım.hiçbişi bıraktığım gibi diildi.işimi birine emanet etmiştim o sahiplenmiş falan.neyse eski düzeni oturttum ama cnm sıkıldı o süreçte yani.kızlar valla darısı başınıza.eğer çalışmak çok bişi kazandırmıyosa bebeğinizi kendinizin büyütmesinden büyük kazanç yok bence.he belki bi süre sonra sıkılıcam ki öyle oldu doğum izninde.aman o zaman da bi kursa bişiye başlarım artık ne biliim
ben de ağlarım düşününce bile ağlıyorum o derecesenle beraber başlıyacağız işe.ben ağlar dururum herhalde o gün .burayada yazarım dakka dakka kızımı özledim diye. idare edersiniz artık beni :))).babam zaten kamerayı açarım bakarsın diyor. ben iş miş yapamam herhalde .amann devlette idare ediversin beni :)))
sağol canımbende geçmişi okuyup sonra devam ediyordum ama olmuyor artık kaan uyanacak diye hemen bende dalayım konuya loveli çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsınız inşallah
sağol canım yok yaptırmadımcanım çook geçmiş olsun sen aşı yaptırmıştın galiba nasıl oldu
loveli online degilsin gördügüm kadarıyla okusun diye yazıyorum.
Hiç korma rotadan bişicik olmaz. abartılıyor hep aşı yapılsın diye. Sen bol bol emzir bol sıvı alsın. kakası pis kokar bir hafta gibi bi kac defa kusabilir. ishalli olur bir kaç kakası cok artarsa hastaneye gidersin ishal önleyici tozlar var onlarla ishal önlenir cok sıvı kaybı olursaki cok düşük ihtimal hastaneden serum yer döner üzülme ben cok üzülmüştüm bizde ne kusma ne ishal bişi olmadı ancak korktugumla kalmıstım
sağol canım hafta sonu hemen alacağım babamızın keyfi oluncaya kadar kırk takla atıyoruz çünkü
canım hiç takma bover demekki senın ıcın hayırlısı buymuş öle düşün
tebrik ederim kararıdan ötürü akıllı anne
Aperpıl canım hangi süngeri kullanıyorsun buraya ekleyebilirmisin.Bizim file vardı şimdi çocuk fileden büyük kaldı yeni alıcam dün akşam forumda joker ve ebebek baktım ama farklı şeyler vardı karar veremedim sen memnunsan seninkinden alayım
kızlar bişi sorcam.kerem uykusunda bazen kaşlarını yıkıyo,dudağını büzüyo,ağlıyo resmen bişilere...sizde de oluyo mu..yoksa ben yokken bişilerden mi etkilendi bu çocuk ya paranoya yaptım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?