2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım kalpten amely oldu 5 yasında 10 yaşındada üşütmüştü ondada gizli kalp romatizması olmuş 5 sene koruyucu aylık iğne vurunacak
canım çok geçmiş olsun ya
ne güzel ya bende biyerlere gitmek istiyom çok sıkıldım umarım sorun yaşamazsın

aynen valla bende şimdi eve gıdeceğim tertemız olacak

ya ben kendi başıma yıkayamıyorum nasıl yıkıyorsunuz kendi başınıza
ben de yıkayamıyom. yıkarım aslında ama ne bılım cok hareketlı gecen 3 kısı yıkadık kaynanam dıyo kı bu ıkı kısıyle de yıkanmaz

kalsın demiiii Iyidir kocam yaa saolsun

kalsın bu zamanda ıyı koca benımkı de cok ıyı yapıstım yakasına bırakmammmm

canım hiç takma bover demekki senın ıcın hayırlısı buymuş öle düşün

kopuk olanlardan dımı. bızım fıle vardı ama verdım gıttı. doktor suyun ıcınde yıkamak daha ıyı dedi.

sağol canım hafta sonu hemen alacağım babamızın keyfi oluncaya kadar kırk takla atıyoruz çünkü

tebrik ederim kararıdan ötürü akıllı anne

Aperpıl canım hangi süngeri kullanıyorsun buraya ekleyebilirmisin.Bizim file vardı şimdi çocuk fileden büyük kaldı yeni alıcam dün akşam forumda joker ve ebebek baktım ama farklı şeyler vardı karar veremedim sen memnunsan seninkinden alayım

kızlar bişi sorcam.kerem uykusunda bazen kaşlarını yıkıyo,dudağını büzüyo,ağlıyo resmen bişilere...sizde de oluyo mu..yoksa ben yokken bişilerden mi etkilendi bu çocuk ya paranoya yaptım iyice

ben de ağlarım düşününce bile ağlıyorum o derece
bende geçmişi okuyup sonra devam ediyordum ama olmuyor artık kaan uyanacak diye hemen bende dalayım konuya loveli çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsınız inşallah
sağol canım
canım çook geçmiş olsun sen aşı yaptırmıştın galiba nasıl oldu
sağol canım yok yaptırmadım

sağol moral oldu bana bu yazı canım

köpüklu olanlar var abımın ıkızler 7-8 aya kadar onda yıkandı.

lovelı gecmış olsun

selm hnmlar sbh b uyndm bnm kızn uzerı acık hnfndı acmıs ayy hasta oluck dıyecok korkuyo suanda bnı emıyo cadı ya acıkmış aglıyo ama gözunu acmıyo uykusundan dolayı

loveli sorun olusa faceden mesaj at cnm o daha pratik ya ondan görürüm inan can sıkacak bişi yok belki kilo alımı cok az etkilenir oda aman varsın olsun saglıklaına kavussunlarda kakası pis kokacak kendini hazırla birde sölemeye gerek yok ya hatılatiim baska bebege yaklastırmazsın

kızlar bişi sorcam.kerem uykusunda bazen kaşlarını yıkıyo,dudağını büzüyo,ağlıyo resmen bişilere...sizde de oluyo mu..yoksa ben yokken bişilerden mi etkilendi bu çocuk ya paranoya yaptım iyice

aynennnn sonra bırden gulumsuyoooo:) ruya goruyorlarmıs.

lovelı ılk nasıl anladın rota vırusunu. ıshal kusma var dıye mı doktora gıttınız?

canım bizde de hausmann ferrum damla var, doktorumuz bunu verdi ama biz daha tam kullanamadık. 2 kere verdim, doktor kabız olursa bir hafta ara ver, sonra tekrar devam et demişti. bağırsakları alışana kadar az az vericem yani. bugün tekrar denicem. ilk verdiğimde kusmuştu, kakası da değişmişti işte. ama demir kokusu falan almamıştım ben hiç.[/QUOTE]

acaba bizede verirmi dr.kandamlasını 7 şubatta aşımız var.bende ferrum sanol kullanmak istemiyorum. bütün kan damlaları zaten kakanın rengini değiştiriyor koyu renk oluyor.bende kusmasından korkuyorum.nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…