2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben tek yıkarken artık yıkayamıyorum bnm kız cok hareketlı hıc durmuyo yerınde paso kuvetı tekmelıyo nasıl bıseydır bu yawrular ya havada buzzzzz

loveli bişey sorsam nasıl anladınız rota virüsü oldugunu ne gıbı belırtılerı var bızde bılelım ?

slm kızlar.
geçmişi okuyamadım. grip oldum çok fenayım. oğluma geçmese bari...
defne joy foster ölmüş yaaaa :S

ben tek yıkarken artık yıkayamıyorum bnm kız cok hareketlı hıc durmuyo yerınde paso kuvetı tekmelıyo nasıl bıseydır bu yawrular ya havada buzzzzz

benımkı de asırı hareketlı ya tekrar fıle alım dedım ama onda da durmaz bır ıkıncısı onda üşür dıyolar mantıklı da. ben dokme suyla yıkansam usurum yanı. havalar bıraz ısınsa.

loveli geçmiş olsun canım inşyh.bebeğin biran önce iyleşir.benim büyük kızımda olmuştu 2 yaşındayken sadece bol bol sıvı alması gerekiyor ki vücüdu susuz kalmasın zaten isali durdurmak için ilaç vermiyor dr.bağırsakları mikrobu atsın diye

Balum ve aperpıl sağolun bende bundan alayım o zaman :)

nevyas affan nasıl oldu canım gecmiştir inş. kuzulardan uzak olsun

evet defne joyu sabah gazeteden okudum sok oldum 1bucuk yasındada bir oğlu var Allahım yardımetsin kalanlarına Allah sabır versin nese dolu acıksözlü biriydi Allah rahmet eylesin işte bi varzı bir yokuz kızlar

benımkı de asırı hareketlı ya tekrar fıle alım dedım ama onda da durmaz bır ıkıncısı onda üşür dıyolar mantıklı da. ben dokme suyla yıkansam usurum yanı. havalar bıraz ısınsa.

bn ıcıne kıyafetlerını koyuyorum bırazda su dolduruyorum kulagına grmıcek sekılde önunu yıkıyorum snra babiş geliyo o oturtuyo bnde basını yıkıyorum snra son suyu basından asagıya dökuyorum gözler acık bana bakıyo snra sarıyom havluyo guluyo ama o arada kuvetın ıcınde yatrken kuvetı tekmelıyo ses cıkıyo dıye herhalde

hdilekh evet neyazıkkı ölmüş gecengun dans yarısamasında cok aısrı yoruluyorlar bnce bı sebebde ondan olmuştur kalbı yorulmustur.ayrıca gecmıs olsun bol bol ıhlamur al işallah gecer

ben file almadım üşür diye küvetinin içine bir iki çamaşırından koyuyorum öyle yıkıyorum.

ben file almadım üşür diye küvetinin içine bir iki çamaşırından koyuyorum öyle yıkıyorum.

Kolay atlattık canım geçti şükür, dediğin gibi hastalıklar uzak olsaun onlardan dertlerinide anlatamıyorlar çok üzülüyorum.

Sorma bende şok oldum daha 2 gün önce tv de görmüştük ve bebişi var Allah yardımcısı olsun yavrunun..Ani ölümler insanı daha çok etkiliyor.

masallah cnm neydi onuda anlamadım bizimkide gecti sanırım grip degildi
gerci bebekle buyuklarden daha cabuk hasta olu ama daha cabuk atlatırmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…