ben tek yıkarken artık yıkayamıyorum bnm kız cok hareketlı hıc durmuyo yerınde paso kuvetı tekmelıyonasıl bıseydır bu yawrular ya havada buzzzzz
ben tek yıkarken artık yıkayamıyorum bnm kız cok hareketlı hıc durmuyo yerınde paso kuvetı tekmelıyonasıl bıseydır bu yawrular ya havada buzzzzz
Balum ve aperpıl sağolun bende bundan alayım o zaman :)
tekmeliomu oyyyyyyyyy ayakları kemiririm ben suna bak beeeeeee
slm kızlar.
geçmişi okuyamadım. grip oldum çok fenayım. oğluma geçmese bari...
defne joy foster ölmüş yaaaa :S
Balum ve aperpıl sağolun bende bundan alayım o zaman :)
benımkı de asırı hareketlı ya tekrar fıle alım dedım ama onda da durmaz bır ıkıncısı onda üşür dıyolar mantıklı da. ben dokme suyla yıkansam usurum yanı. havalar bıraz ısınsa.
benımkı de asırı hareketlı ya tekrar fıle alım dedım ama onda da durmaz bır ıkıncısı onda üşür dıyolar mantıklı da. ben dokme suyla yıkansam usurum yanı. havalar bıraz ısınsa.
nevyas affan nasıl oldu canım gecmiştir inş. kuzulardan uzak olsun
evet defne joyu sabah gazeteden okudum sok oldum 1bucuk yasındada bir oğlu var Allahım yardımetsin kalanlarına Allah sabır versin nese dolu acıksözlü biriydi Allah rahmet eylesin işte bi varzı bir yokuz kızlar
Kolay atlattık canım geçti şükür, dediğin gibi hastalıklar uzak olsaun onlardan dertlerinide anlatamıyorlar çok üzülüyorum.
Sorma bende şok oldum daha 2 gün önce tv de görmüştük ve bebişi var Allah yardımcısı olsun yavrunun..Ani ölümler insanı daha çok etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?