bn ıcıne kıyafetlerını koyuyorum bırazda su dolduruyorum kulagına grmıcek sekılde önunu yıkıyorum snra babiş geliyo o oturtuyo bnde basını yıkıyorum snra son suyu basından asagıya dökuyorum gözler acık bana bakıyosnra sarıyom havluyo guluyo ama o arada kuvetın ıcınde yatrken kuvetı tekmelıyo ses cıkıyo dıye herhalde
hdilekh evet neyazıkkı ölmüş gecengun dans yarısamasında cok aısrı yoruluyorlar bnce bı sebebde ondan olmuştur kalbı yorulmustur.ayrıca gecmıs olsun bol bol ıhlamur al işallah gecer
tekmeliomu oyyyyyyyyy ayakları kemiririm ben suna bak beeeeeee
benımkı de tekmelıyor. sıgamıyolar tekneyeee
bende tek yıkıyamıyorum artık eşim öğlenleri eve geliyor beraber yıkıyoruz
güya oğluş uyurken yemeğimi yapacaktım buraya daldım şimdide uyandı bana müsade
İyi geceler..
Bu nasıl bi regli ya o kadar kan iğnesi vuruldum ameliyat olucam diye bende bişey kalmadı kımıldamaya korkuyorum doğumdaki gibi çok yoğun kanamam ilk olanlar sizinde oldumu böyle.
masallah cnm neydi onuda anlamadım bizimkide gecti sanırım grip degildi
gerci bebekle buyuklarden daha cabuk hasta olu ama daha cabuk atlatırmıs
aynen cnm çok yoğundu..
bızde boyle yıkıyoruz ama oturtmuyoruz. gıysılerını ve suyu koyuyoruz yatırıyoz. basını yıkarken ters cevırıyolar.
çok sekerler ya allah yawularımız korusun buyudukce daha guzel oluyorlar
sağolun kızlar.
fatmacım şuan ıhlamur içiyorum zaten. sen nasıl oldun? moralin bozuktu.
bnde ers cevrerek yıkıyodum artık oturtuyom 1 dk bıle oturmus olmuyo :)bnmkı ter durmuyo artık kndını gerı atmaya calısıyo
1 gün arayla yıkıyorum canım
1 gün arayla yıkıyorum canım
dık bı sekılde oturuyor dımı. ben de mı oyle yapsam. agzına su kacmaz dımı. pımpırıklıyım ya yıkama konusunda.
slmmmmmmmmm maasallah ıyı kalabalık kızlar.bısı sorcaktım bu torba tasarı hakkında bılgısı olan var mı ne zaman cıkıyor kı
oturuyo kafasınıda öne egıyoen son suyu dokerken dıkkat edersın kafayı gerı ıtbılıyor ..
en iyisi... yavrun iyi olsunda gerisi halloluyo...hıc bıseyı takmamay calısıyorum ölede bölede gunler gecıcek elımden gelenı yapıorum dıyorum kndımle konusyorum moralımı yuksek tutmaya calısıyom kuzumla uzulunce sutum azalıyo hmn farkedıyom bu sefer kuzum doymuyo en ıyısı unutmak...
slmmmmmmmmm maasallah ıyı kalabalık kızlar.bısı sorcaktım bu torba tasarı hakkında bılgısı olan var mı ne zaman cıkıyor kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?