2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bızde boyle yıkıyoruz ama oturtmuyoruz. gıysılerını ve suyu koyuyoruz yatırıyoz. basını yıkarken ters cevırıyolar.

güya oğluş uyurken yemeğimi yapacaktım buraya daldım şimdide uyandı bana müsade

aynen uyuken bizimkide bende bişiler yapayım

kızlar bu arada anaokulu cagına kadar en az 3 defa rota gecirecek hepimizin bebegi kacısı yok. 3 defa gecirmeden bagısıklık kazanmıomus. Anaokulunda kesin geciriomus bulasma durumu cok oluyormus

görüşürüz

masallah cnm neydi onuda anlamadım bizimkide gecti sanırım grip degildi
gerci bebekle buyuklarden daha cabuk hasta olu ama daha cabuk atlatırmıs

İnan bende anlamadım dr grip dedi ama bi geldi bi gitti çok şükür :) bide 5 tane ilaç yazmıştı dr iyiki almadım bilmesem boşuna verecektim çocuğa

bızde boyle yıkıyoruz ama oturtmuyoruz. gıysılerını ve suyu koyuyoruz yatırıyoz. basını yıkarken ters cevırıyolar.

bnde ers cevrerek yıkıyodum artık oturtuyom 1 dk bıle oturmus olmuyo :)bnmkı ter durmuyo artık kndını gerı atmaya calısıyo

sağolun kızlar.
fatmacım şuan ıhlamur içiyorum zaten. sen nasıl oldun? moralin bozuktu.

hıc bıseyı takmamay calısıyorum ölede bölede gunler gecıcek elımden gelenı yapıorum dıyorum kndımle konusyorum moralımı yuksek tutmaya calısıyom kuzumla uzulunce sutum azalıyo hmn farkedıyom bu sefer kuzum doymuyo en ıyısı unutmak...

slmmmmmmmmm maasallah ıyı kalabalık kızlar.bısı sorcaktım bu torba tasarı hakkında bılgısı olan var mı ne zaman cıkıyor kı

bnde ers cevrerek yıkıyodum artık oturtuyom 1 dk bıle oturmus olmuyo :)bnmkı ter durmuyo artık kndını gerı atmaya calısıyo

dık bı sekılde oturuyor dımı. ben de mı oyle yapsam. agzına su kacmaz dımı. pımpırıklıyım ya yıkama konusunda.

dık bı sekılde oturuyor dımı. ben de mı oyle yapsam. agzına su kacmaz dımı. pımpırıklıyım ya yıkama konusunda.

oturuyo kafasınıda öne egıyo en son suyu dokerken dıkkat edersın kafayı gerı ıtbılıyor ..

Son düzenleme:
en iyisi... yavrun iyi olsunda gerisi halloluyo...
slmmmmmmmmm maasallah ıyı kalabalık kızlar.bısı sorcaktım bu torba tasarı hakkında bılgısı olan var mı ne zaman cıkıyor kı

aman olay yılan hikayesşne dönünce ne zaman çıkacağı arada kaynadı sanırımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…