2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar portakallı kereviz yapıyorum soğuk algınlıgına birebirmiş bagısıklık içinde iyiymiş.
Kerevizin kokusunu alıyor portakal guzel oluyor ben seviyorum tabi zevkler tartısılır

en iyisi... yavrun iyi olsunda gerisi halloluyo...

aman olay yılan hikayesşne dönünce ne zaman çıkacağı arada kaynadı sanırımmm...

ewet yawrum ıyı olsunda allaha sukur karnım acıktı kızlar bn burdayım ymk hazırlıyım sız okumaya devam ederim

bn bagzen haftada 1 kez yıkıyom hasta olcek dıye korkuyom valla

yıkıyorum valla odada üzerini çıkarıyorum banyodada yıkıyorum hatta banyonun camını hiç kapatmıyorum sadece banyo yapacağı zaman kapatıyorum odaya göre tabi biraz daha soğuk oluyor sürekli camı açık olduğu için yıkanınca daha çabuk gelişiyorlarmış

ben geldim kociş köfte yemeye gelmedi hıh çokta umrumdaydı.
benımde yarın dogum gunum. kocan kova burcu demekkı. kız bı pasta yapıver gari:)

hemsıre bebegıne kotu davranmıs canım ya.

ne yapçem kız köfte yaım gelmedi öğle yemeğine yok ona pasta falan. hamilek ağlattıydı beni doğum günümde gene. doğurdum bi çiçek bile getirmedi odama babam alalım falan demiş gerek yok dmeiş bide :S yoksa minik bi masa hazırlayıp. yanınada bi nt yazsam aneye gitsem ağlasın dursun kendi kendine

ay sorma kocacıgımda bı tane aldı evde bırakıyo msj gelıyor okuyana kadar canım cıkıyo. dokunmatıkmıs gozunu sevım telefonumun:)
ay sorma pc gibisi yok cepten internetemi girilir zaten saçma gelmişti zaten bana
walla bende yetiştiremiom bide biz çok uyuyoruz uyanıp yemek yiyene yapana kdr akşam oluo

herkese merhaba bende ekim annesiyim.kk yeni üye oldum
h.g aramıza
canım kalpten amely oldu 5 yasında 10 yaşındada üşütmüştü ondada gizli kalp romatizması olmuş 5 sene koruyucu aylık iğne vurunacak
geçmiş olsun cnm.
saol canım yeni ev yeni bebek eeeee koca eskiii ahahah
haha kocişi yenileme cnm

bende 3 gune bir yıkıyorum banyosuz 2 gun atlıyoruz suan soguk cunku ama evin ısısına görede degişir bize bu uyuyor

benim evim çok sıcak oluyor mrkz.sistem kazanda kömürle yanıyor gece gündüz hiç soğumuyor ev evde kısa kollu geziniyoz kızımada tek kat giydiriyorum bunalıyoz sıcaktan hani yazın sıcak olur ev bunalırsınya bizim ev kışında öyle artık ondan sık yıkıyorum ben nasıl olsa ev sıcak diye

ohoooooo banyoyu seviyorsa hergun yakırdım ben cok iyi işte

elıfım sen olması gerektıgı gıbı yıkıyosun 1 gun atlamak gerekıyomus kısın. ben daha seyrek yıkıyorum cunku ben yıkayamıyorum ya gorumcem yada kaynanam gelcek kı yıkıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…