çok sağolun kızlarrr umarım çabuk atlatırız
en iyisi... yavrun iyi olsunda gerisi halloluyo...
aman olay yılan hikayesşne dönünce ne zaman çıkacağı arada kaynadı sanırımmm...
bn bagzen haftada 1 kez yıkıyom hasta olcek dıye korkuyom valla
benımde yarın dogum gunum. kocan kova burcu demekkı. kız bı pasta yapıver gari:)
hemsıre bebegıne kotu davranmıs canım ya.
ay sorma pc gibisi yok cepten internetemi girilir zaten saçma gelmişti zaten banaay sorma kocacıgımda bı tane aldı evde bırakıyo msj gelıyor okuyana kadar canım cıkıyo. dokunmatıkmıs gozunu sevım telefonumun:)
walla bende yetiştiremiom bide biz çok uyuyoruz uyanıp yemek yiyene yapana kdr akşam oluohamileliğimin 4 ayında işten ayrıldım. eğer ayrılmasaydım bende çalışanlar kervanına katılacaktım. aslında çalışmayı çok istiyorum ama bütün gün evde olduğum halde hiç bir işi yetiştiremiyorum çalışsam ne yapacağım. oğlum 1 yaşına gelsin hele bakarız.
h.g aramızaherkese merhaba bende ekim annesiyim.kk yeni üye oldum
geçmiş olsun cnm.canım kalpten amely oldu 5 yasında 10 yaşındada üşütmüştü ondada gizli kalp romatizması olmuş 5 sene koruyucu aylık iğne vurunacak
haha kocişi yenileme cnmsaol canım yeni ev yeni bebek eeeee koca eskiii ahahah
yaaa defne joy foster ölmüş yaaaaa cok üzüldum yaaaaaaaaaaaaaaa üffffffffff
bende 3 gune bir yıkıyorum banyosuz 2 gun atlıyoruz suan soguk cunku ama evin ısısına görede degişir bize bu uyuyor
evet ya hemde çok üzüldüm.
bende 3 gune bir yıkıyorum banyosuz 2 gun atlıyoruz suan soguk cunku ama evin ısısına görede degişir bize bu uyuyor
22-25 derece yetıyormus zaten ev ondan soguk olmaz kı.
benim evim çok sıcak oluyor mrkz.sistem kazanda kömürle yanıyor gece gündüz hiç soğumuyor ev evde kısa kollu geziniyoz kızımada tek kat giydiriyorum bunalıyoz sıcaktan hani yazın sıcak olur ev bunalırsınya bizim ev kışında öyle artık ondan sık yıkıyorum ben nasıl olsa ev sıcak diye
20-22 derece de bizim ev cnm gece 20 de tutuyorum nemde %45 civarı tutuyorum 22 sıcak geliyor bize bilmiyorum
evet ya hemde çok üzüldüm.
benım ortalama 22 derece. yıkarken ben ufo yakıyorum odada yıkıyorum.
20-22 derece de bizim ev cnm gece 20 de tutuyorum nemde %45 civarı tutuyorum 22 sıcak geliyor bize bilmiyorum
bizim yerimizde olsanız sıcaktan çatlarsınız heralde 28-29 derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?