2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

elıfım sen olması gerektıgı gıbı yıkıyosun 1 gun atlamak gerekıyomus kısın. ben daha seyrek yıkıyorum cunku ben yıkayamıyorum ya gorumcem yada kaynanam gelcek kı yıkıyım.

hergünde yıkayabilirim ama adam valla çıldırır öğlen hep kızı yıkamakla geçer zamanı :) koruyorum söylemeye hergün yıkıyalım diye abartıyorsun der valla gerçi 1 gün arayla yıkamak ideal olsa gerek

benim oğlum rota virüsüne yakalandııııııı kızlar

loveli çok geçmiş olsun cnm..inş. çabuk atlatırsınız..

selam kızlar hala şoktayımya defne joy foster evınde ölü bulunmus:2:

bende çok üzüldüm..en çokta minik yavrusunun annesiz kalmasına..çok acı ya..hayat doluydu..Allah rahmet eylesin..

selam kızlar,ancak geçmişi okudum amma gevezesiniz yahu
pikecim gözünaydın, senin listeyi bende uygulasam iyi olcek sanırımmm

bn netde arastrdım gelısımının yıknmasıyla alakası olmadgı yazıyo kısın hafta 2 kez yıkanmasının yeterlı oldugu yazıyordu bn hafta 2 kez yıkıyorum en fazla bnm kzın boyu 66cm kılosuda 7300 masallahı var yanı

yavaş yavaş alıştırcaz canım, mecburen, doktor önem veriyor kan ilacına

bizim yerimizde olsanız sıcaktan çatlarsınız heralde 28-29 derece

neeee ben bayılırım o sıcaklıkta. bizimki 22-24 derece arası hep ama biz de hep kısa kolluyuz. çocuğu da gün aşırı yıkıyorum hep.

küvet müvet almadım ben evde yer yok zati :) ahizenin altında yıkıyoruz, kolay oluyo bana göre. banyo da ısınmış oluyo, banyoda giydirip çıkarıyorum. hooop gece uykusuna hemen :)

oğlum kabız oldu,fitil aldım ama beceremedim koymayı,ağlıyo sokarken,ne yapıcağımı şaşırdım,çok acı çekiyo kuzum,yapamıyo (

bızım evde hep 22-24 derece arası degısıyor. oyle yıkayabılıyorsan ne mutlu kız ne gerek var o koca teknelere:):)

çenesi düşükler
10 dk.kayboldum hemencecik uçmuş sayfalar

bızde bu cene varkennn

sağol canım, uygula vala işe yarar sende de

oğlum kabız oldu,fitil aldım ama beceremedim koymayı,ağlıyo sokarken,ne yapıcağımı şaşırdım,çok acı çekiyo kuzum,yapamıyo (

canım benim bebişde olmuşdu sokarken biraz ağlar ama sok sen yinede sonrada elinde kokosunu kıstırki hemen çıkarmasın fitili bide fitili zeytinyagına batır dahaa kolay girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…