2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bişey sorucam ya..bizimki dün gece den öğlene kadar 4 kez kaka yaptı ve sıvıydı ama rengi normaldi..birde kafası soğuk soğuk terliyor..böyle bişey yaşayan oldumu..neden soğuk terler ki kafası?
arada öksürüyor doktoruna söyledik mukotik verdi sadece..

peteklerin yanından kapatıyorum çok sıcak olunca ozamanda su damlatıyor kenarlarından şimdi sıcaktan şikayetçiyim burdan taşındığım zamanda soğuktan şikayetçi oluyormuşum :)

ben dun azcık verdım elma suyu ama bır tatlı kasıgı kadar.

bu forum bnı delı edıyo atdı ya uyuz oldum tam bıse yazıyom pat hadı cık:)bnde az az vercem bnm koçiş karısıyo gcn sbh dılıne azcık peynır surdum sen napıon dıyo :)yıyemezmış yemıck zaten tadına bakıcak dedım :)zatn ymk yıyeblmesı ıcın oturması lagzım

bı bakıma ıyı ya badıyle duruyordur:) ben yaz gelse dıye bakıyom badıyle anca o zaman durur.

bazen çorap bile giydirmiyorum soyunduruyorum çocuğu pijamada giydirmiyorum hava alsın heryeri diye altınıda açıyorum ev sıcak diye yarım saat falan duruyor öyle

kızlar bi tarif sorcam bilen var mı? hani salata var kırmızı sultan deniyor
kırmızı lahana yı bişiler yapıyorlar sirkedemi bekletiolar bilmiom dilimleyip tadı tursumsu oluyor böle eksimdi nasıl yapılıo cok seviom onu ben elimde var bir kırmızı lahana yapsam esimde sever

evet amaç tatlara alıssın.

bazen çorap bile giydirmiyorum soyunduruyorum çocuğu pijamada giydirmiyorum hava alsın heryeri diye altınıda açıyorum ev sıcak diye yarım saat falan duruyor öyle

bu bakımdan guzel

tuzla ovup sirkede bekletiyorlar galiba

inş. bişiyi yoktur ama sıkı takip et annesi nette arastırma yaptın mı?

pembe sultan da dıyolar. sırkede mı bekletmek gerekıyor onu ben bekletmıyom.

bu bakımdan guzel[/QUOTE]

buraya yani bitlise tayinimiz çıktığında herkes çok soğuk olur oralar dedi bende ist.çok kalın kışlıklar aldım birsürü kalın yün yorgan yaptırdım üşürüz burda diye anaaaaa bi geldikkki sıcacık evler kışlıkları bir dışarı çıkarken giyiyoruz.yorgan falanda hiç kullanmadım zaten pike örtüyoruz hatta örtmüyoruz bile askılı gecelikle yatıyorum

slm kızlar herkeze hayırlı günler benim oğlan bugun kudurdu hastamı olucak bilmem yada 2 gündür kaka yapamıyor onun huzursuzlugu hep mızmız aglıyorrr yatırmak ımkansız anakıcgaında ağlıyor kucakta yüz üstü yatırıyorum karnına baskı yapıyorum masaj susuyor gazı var 2 satt agladı sabah o şekilde sustu benımde kollarım koptu tabi belım agrıyo zaten sabahtan aksama kadar ayaktayım ev işleride bitmiyor yemek,ütü,çamasır gerısını sallyorum ev leş oldu 12den 2 kadarda mırmırmır eşim geldi sustu gülüyor sonra ben aldım aglıyo ne emmek ıstıyor memede kuduruyo sonnda verdım emzıfını yatırdım yatagına bide uykusuda geçtimi huysuzluk yapıuyor uyutmak ne mümkün dün aksam her aksam 7 de uyuyan cocuk 9da gece uykusuna gectı en sonunda pes ettı bende pes ettim o uyudu ıcını cektı uykuda sonra bende agladım

ben onu limonla yapıyorum doğruyorum limon döküyorum biraz diriliği gitsin diye ovuyorum bırakıyorum sulanıyor ha bi de tuz sonra sarımsaklı yoğurda ekliyorum pembe sultan diyoruz ona biz
doğrayıp buzdolabında 15 gün kalır ağzı kapalı

ah ah yaramazlık yapmış bebişin ama bi sıkıntısı vardır mutlaka dün benim kızda kucak istedi hep havada çok güneşli bugun çıkarsammı kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…