fitile bebek yagi dök canim poposunuda yagla o zaman kolay olur hissetmiyor.oğlum kabız oldu,fitil aldım ama beceremedim koymayı,ağlıyo sokarken,ne yapıcağımı şaşırdım,çok acı çekiyo kuzum,yapamıyo(
yavaş yavaş alıştırcaz canım, mecburen, doktor önem veriyor kan ilacına
neeeeben bayılırım o sıcaklıkta. bizimki 22-24 derece arası hep ama biz de hep kısa kolluyuz. çocuğu da gün aşırı yıkıyorum hep.
küvet müvet almadım ben evde yer yok zati :) ahizenin altında yıkıyoruz, kolay oluyo bana göre. banyo da ısınmış oluyo, banyoda giydirip çıkarıyorum. hooop gece uykusuna hemen :)
fitile bebek yagi dök canim poposunuda yagla o zaman kolay olur hissetmiyor.
ben dun azcık verdım elma suyu ama bır tatlı kasıgı kadar.
bı bakıma ıyı ya badıyle duruyordur:) ben yaz gelse dıye bakıyom badıyle anca o zaman durur.
bu forum bnı delı edıyo atdı ya uyuz oldum tam bıse yazıyom pat hadı cık:)bnde az az vercem bnm koçiş karısıyo gcn sbh dılıne azcık peynır surdum sen napıon dıyo :)yıyemezmış yemıck zaten tadına bakıcak dedım :)zatn ymk yıyeblmesı ıcın oturması lagzım
bazen çorap bile giydirmiyorum soyunduruyorum çocuğu pijamada giydirmiyorum hava alsın heryeri diye altınıda açıyorum ev sıcak diye yarım saat falan duruyor öyle
kızlar bi tarif sorcam bilen var mı? hani salata var kırmızı sultan deniyor
kırmızı lahana yı bişiler yapıyorlar sirkedemi bekletiolar bilmiom dilimleyip tadı tursumsu oluyor böle eksimdi nasıl yapılıo cok seviom onu ben elimde var bir kırmızı lahana yapsam esimde sever
kızlar bişey sorucam ya..bizimki dün gece den öğlene kadar 4 kez kaka yaptı ve sıvıydı ama rengi normaldi..birde kafası soğuk soğuk terliyor..böyle bişey yaşayan oldumu..neden soğuk terler ki kafası?
arada öksürüyor doktoruna söyledik mukotik verdi sadece..
tuzla ovup sirkede bekletiyorlar galiba
kırmızı lahana yı bişiler yapıyorlar sirkedemi bekletiolar bilmiom dilimleyip tadı tursumsu oluyor böle eksimdi nasıl yapılıo cok seviom onu ben elimde var bir kırmızı lahana yapsam esimde sever
evt canım ben öyle yapıyorum sonrada üzerine zeytin yağı çok seviyorum bennn ama bekletebildiğin kadar beklet sirkede tadı ozaman daha güzel oluyorahhh öle bişi degilmi dograyım bakalım
inş. bişiyi yoktur ama sıkı takip et annesi nette arastırma yaptın mı?
slm kızlar herkeze hayırlı günler benim oğlan bugun kudurdu hastamı olucak bilmem yada 2 gündür kaka yapamıyor onun huzursuzlugu hep mızmız aglıyorrr yatırmak ımkansız anakıcgaında ağlıyor kucakta yüz üstü yatırıyorum karnına baskı yapıyorum masaj susuyor gazı var 2 satt agladı sabah o şekilde sustu benımde kollarım koptu tabi belım agrıyo zaten sabahtan aksama kadar ayaktayım ev işleride bitmiyor yemek,ütü,çamasır gerısını sallyorum ev leş oldu12den 2 kadarda mırmırmır eşim geldi sustu gülüyor sonra ben aldım aglıyo ne emmek ıstıyor memede kuduruyo sonnda verdım emzıfını yatırdım yatagına bide uykusuda geçtimi huysuzluk yapıuyor uyutmak ne mümkün dün aksam her aksam 7 de uyuyan cocuk 9da gece uykusuna gectı en sonunda pes ettı bende pes ettim o uyudu ıcını cektı uykuda sonra bende agladım
bazen çorap bile giydirmiyorum soyunduruyorum çocuğu pijamada giydirmiyorum hava alsın heryeri diye altınıda açıyorum ev sıcak diye yarım saat falan duruyor öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?