2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

Fistiklar hepinize tek tek tekrar tesekkur ederiz oglumla:) allah hepimizin yavrularina saglikli uzun basarili yillar nasip etsin :)

fragola canım eteğinize ve ayakkabılarınıza bayıldım yaa.. kız annesi olmak harika gibi geliyo şimdiden.. nasipse seneye yaza cıvıl cıvıl gezecek kızlarımızz... bayanssulusmile

pamfilyacım maşallahh herşeyimiz hazırlanmışş.. çok güzel olmuşş. İnş. Allahım sağlıkla oğluşunu kucağına da versin tatlım..

çokkk sağol canımm gerçekten öyle boshayallersmile inşallah o günleri de göreceğiz sağlıkla a.s.

fragolacım ve parmfilyacım güle güle kullasın bebişleriniz cicilerini inş

fragola
pamfılya bebişler güle güle kullansın

çok teşekkürler kızlar çok sağolunn a.s.

pamfilyacım çok güzelmiş oğluşunun odası... Allah sağlıkla doğup hayırlı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin oğluna...

Bugün şeker sepetimizi yaptım şekerlerden sonrada içine şampuan setini ve tarak fırça,tırnak makası gibi malzemelerini koyacağım..

Bunlarda son aldığımız cici şapkalarımız :)

Bugün şeker sepetimizi yaptım şekerlerden sonrada içine şampuan setini ve tarak fırça,tırnak makası gibi malzemelerini koyacağım..

Bunlarda son aldığımız cici şapkalarımız :)

çok güzelmiş canım iyi günlerde kullansın bebişin
benim böle marifetlerim yok ((

Nevyas cım sepet cok güzel olmus emeğine sağlık canım güzel düşünmüşsün..

şapkalarınızda cok güzel sağlıklı günlerde kullanın inş.:)

nevyascım sepet harika olmuşş ellerine sağlık canımm

o minik şapkalar da cokk tatlı minik kuzuna cok yakısacak inşallah onları taktığı fotoları da paylaşıcaz burda

nevyas ellerine sağlık coook güzel olmuş sepetiniz canım :)
şapkalarınız da cok güzel güle güle kullansın paşa

çok tatlı olmuş nevyascım
güle güle kullanın

çok güzelmiş canım iyi günlerde kullansın bebişin
benim böle marifetlerim yok ((

Nevyas cım sepet cok güzel olmus emeğine sağlık canım güzel düşünmüşsün..

şapkalarınızda cok güzel sağlıklı günlerde kullanın inş.:)

nevyascım sepet harika olmuşş ellerine sağlık canımm

o minik şapkalar da cokk tatlı minik kuzuna cok yakısacak inşallah onları taktığı fotoları da paylaşıcaz burda

Nevyascim bende sepeti kendim yapicam sen cok iyi becermissin gule gule kullanin :)

nevyascım saglıkla kullan ogluşuna inşş canım eline saglık

nevyas ellerine sağlık coook güzel olmuş sepetiniz canım :)
şapkalarınız da cok güzel güle güle kullansın paşa

Hepiniz sağolun arkadaşlar daha güzelleri sizin bebişlerin olsun..Kendi yapmak isteyenler çok büyük yetenek gerekmiyor bence herkes yapabilir hemde daha güzelini bile..

çok güzelll nevyas güle güle kulanın ,
evet yaa gyidirsek çıkarsak dışarı kucağımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…