2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

NevYas

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
6.007
8
356
İstanbul
Oğluşumun Cicileri
5'li Setlerimiz

Tulumlarımız

Pantolonlarımız

Yeleğimiz ve Tşhirtümüz

2'li Setlerimiz

Badilerimiz

Montumuz, Kazağımız

Alt Açma Setimiz ve Havlumuz

Uzun Kollularımız

Badilerimiz

Omuz Bezimiz ve Önlüklerimiz

Şapka, Eldiven ve Çoraplarımız

Ayakabı ve Patiğimiz

Biberonlarımız,Emziklerimiz ve Pompamız

Mama Kaşımız,Fırça Setimiz,Tırnak Makasımız,Dişliğimiz,Meyve Filemiz Ve Çıngıraklarımız

Göğüs Pedlerim ve Yeni Doğan Islak Mendillerimiz

Battaniye, 3 çorap , 2 Yelek ve 1 Süeter :))

Son düzenleme:
oy çok şirinler ama kardeşim büyüdü iyi satışlar :)

nevyas canım hepsi birbirinden güzeller...güle güle giyinsin prensesimiz...çok uygun fiyatlara almışsın

al benden de o kadar.mavi tuluma bayıldımmmm.gerçekten uygun fiyata almışsın.güle güle kullansın meleğin...

İnşallah canım :) Valla kızınız olursa bu astronot montu kaçırmayın diyorum piyasa fiyatı 60-70 TL civarı içi polar dışı yağmur geçirmez..

WENİCE BAK BENCE kanz %50 ındırımde.

Wenice hem cevahirdeki hemde fatih deki mağazasına baktım canım bugün hep yeni sezondu :) bizim yeni doğan kış bebeklerine göre bişey bulamadım Kanz'a bakmadım sadece bakmakta fayda var demekki..

Next-Debanhams-Mothercare-Wenicee-Bücürük bu mağazalar yeni sezona geçmişti malesef :)

bende çılgınlar gibi bebeğime alışveriş yapmak istiyorum, ama daha cinsiyetimiz bile belli değil. 15 nisanda olacak inş. gerçekten çok uyguna almışsın nevyas. ankarada civil nerde varki acaba. ben bi hastane çıkışı bakmıştım 65 tl ydi. gözüm korkmuştu çok. arkadaşta en az 5 tane hastane çıkışı al çok kusuyolar demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…