• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
M meraklibirkisi Ben de o kadar oturmuyorum ki nasıl bir şey unuttum resmen, bu aşamadan önce de el tutma ve evin içinde volta atma hastalığı vardı uzunca bir süre, şimdi de uzun zamandır oturuyorum ama yerde 😁😁😁 Feryasu Feryasu senin bebenin el tutma durumu geçti mi ya sen de bu konudan muzdariptin epeydir. Bir de kolu nasıl oldu daha iyi mi alışabildi mi? Sen nasılsın en önemlisi o
Benim oğlum her aşamayı bokunu çıkara çıkara yaşıyor 🤣 sürekli kucak istiyor anneanne dede var hiç gitmiyor sürekli yine üüstümüzde. Koluna alışmaya çalışıyor işte arada çekip çıkar falan diyor yatarken zorlanıyor bayağı koyacak yer bulamıyor. Engelliyor onu gün içinse de rahat hareket edemiyor. Ben ise nasıl olduğumu bilmiyorum ama çalışmak kesinlikle iyi geliyor. Bu durumda olduğu için gidince kötü oluyorum ama babası evdeydi bu süreçte hep. Başlayınca zor olacak. Programımı müdürden istediğim gibi yaparsa ya babası ya ben evde olmuş olacağız bakalım

Çok şanslısın maşallah ama sende de güzel enerji var sende destek oluyorsunuz insanlara ondan geri geliyor işte 🥰 benim çevremde öyle bebeği olan birisi yok ama insanlar çok pinti olmuş çöpe atar yine vermez durumundalar kimse kimseye fayda sağlamak istemiyor. Bizde kuzenler hep büyük ama bazı eşyalarını tutmuşlar mesela verdikleri oldu öyle. Annenin sürdüğü bisiklet var ya şemsiyeli adını unuttum şimdi ondan görümcemde vardı istedim mesela biraz kullanıp geri vericem
😍😍Hepimiz iyiyiz canım, her zaman bizden daha iyisi veya daha kötüsü vardır. Biz kendimizin "en iyisi" olmaya çalışalım inşallah🤲🤲

Benim oğlum her aşamayı bokunu çıkara çıkara yaşıyor 🤣 sürekli kucak istiyor anneanne dede var hiç gitmiyor sürekli yine üüstümüzde. Koluna alışmaya çalışıyor işte arada çekip çıkar falan diyor yatarken zorlanıyor bayağı koyacak yer bulamıyor. Engelliyor onu gün içinse de rahat hareket edemiyor. Ben ise nasıl olduğumu bilmiyorum ama çalışmak kesinlikle iyi geliyor. Bu durumda olduğu için gidince kötü oluyorum ama babası evdeydi bu süreçte hep. Başlayınca zor olacak. Programımı müdürden istediğim gibi yaparsa ya babası ya ben evde olmuş olacağız bakalım
İnşallah gönlünce olur ya çalışmak hem kolay hem zor. Sen hep iyi yanlarını düşün kolay olsun inşallah.

Kızlar ben oğlumun zıbınlarını çamaşır suyuna bastım lekelerin hepsi gitti ama daha önce hiç onun kıyafetlerini çamaşır suyuna koymamoştım zararı olur mu acaba ya kıyafetleri baya kötü haldeydi

Umarım istediğin gibi olur okul durumun 🙏Nasıl rahat etsin ki tahminime göre gece yatarken de 550 kere dönüp duruyordur

Kızlar ben oğlumun zıbınlarını çamaşır suyuna bastım lekelerin hepsi gitti ama daha önce hiç onun kıyafetlerini çamaşır suyuna koymamoştım zararı olur mu acaba ya kıyafetleri baya kötü haldeydi
Bence kendi deterjanı varsa onunla yıkayınca bir şey kalmaz, olmadı iki kez yıka?

Ben küçükken kaka bulaşınca çamaşır suyuna koyup sonra kendi deterjanı ile yıkıyordum herhangi bir şey olmadı hala arada geçmeyen leke olunca çamaşır suyuna kotarım

Ben sürekli çamaşır suyuna basıyorum lekeli olanları iki kez deterjansız yıkayıp sonra durulatıyorum canım yoksa her şey lekeli bizim

Bi önden durulama yaptır sonra tekrar normal programı ile yıkarsın arınır herhalde

Umarım istediğin gibi olur okul durumun 🙏Nasıl rahat etsin ki tahminime göre gece yatarken de 550 kere dönüp duruyordur
Evet çok dağınık yatıyor tüm yatağı dolanıyoruz gece boyu. Zaten çok uyanıyor normal şartlarda da şimdi her hareketinde kalkıyor bu günlerde geçer inşallah bakalım

Ben küçükken kaka bulaşınca çamaşır suyuna koyup sonra kendi deterjanı ile yıkıyordum herhangi bir şey olmadı hala arada geçmeyen leke olunca çamaşır suyuna kotarım
Bende bu zamana kadar koymadım ama artıl çıkmıyor lekeler önceden heöen büyüyordu sorun etmiyodum şimdi bir kıyafeti baya giyiyor

Ben sürekli çamaşır suyuna basıyorum lekeli olanları iki kez deterjansız yıkayıp sonra durulatıyorum canım yoksa her şey lekeli bizim
Makinede mi 2 kez yıkıyosun deterjansız ben 60 derecede uzun programa attım sadeve yeterli olur mu acaba böyle

Back
X