2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

evet hepsını ordsan alldım yenı sezonlar gelmıs comk cıcı seyler vardı patıklerde vardı ama onuda bu ay bıtsın oyle alıcam cok harcama yaptım bu ay...

evet gördüm aldıklarını orada ondn tahmin ettim.. bende bir takım beğendim alacağım inş. oğlusuma ilk bayramında giysin :)

ya bende bayramda gıymesı ıcın mını mınnacık bı elbıse alcam ama oek goremedım beklım dıyorum gercı kurban bayramında gıyecek oyuzden 3-6 ay almalı dımıgercı ben artık aldıgım herseyı 3-6 ay alıyorum 03 ay aldım bı kac takım yeter

ben zıbınları hastane cıkısları dısında hiç birseyini 0 3 almadım canım.. hep 3 6 aldım.. mothercare de elbiseler takımlar 0 3 bile var ama bayrama kadar 3 6 lığa girer bizim kuzular:)

ozaman 3-6 almak mantıklı kılotlu corap aldım cok cıcılerdı onları kayınvalıde unuttum mınıcık bı elbıse gıydırmek ıstıyorum bıde badisini altına mınıcıkk patık ve corapları..ama cantada yedek bı kac takım daha bulundurmak lazım gezmede falan kusar kırlenır falan dıye onlarada daha sonra bakcam .....

Demet hepsi çok güzel canım tchibodan aldığının bizde mavisini aldık ben bayıldım çok şeker bişey..Kuzun güle güle giysin inşallah..

Demet hepsi çok güzel canım tchibodan aldığının bizde mavisini aldık ben bayıldım çok şeker bişey..Kuzun güle güle giysin inşallah..

demet güle güle giysin yavrun canim.

demetcim cok dadluuuularrr masallah güle güle kullansın inş. bebişinde sende

demet harika şeyler sağlıkla giysin inşallah kuzunnn

jelly
bat
demet güle güle giyinsin kuzular sağlıcakla ınsallah

güle güle kullansın kuzum hepsi çok sevimli

demetcim montu tulumları çok güzel saglıkla giydir prensesine inşş

demet güle güle giysin prensesin hepsi çok hoş

cok tesekkurler kızlAR begendıgınıze sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…