2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

son ciciler şeker ve sepetler eyvahedigeldismile

güle güle kullanın kızlar :)

ilk önce batcım melikecim ataseven ve demetcim cicişleriniz harika ii ünnnlerde kullansın minikler.
sonrada bilgisayarım alıntı yapamadığı için özür dileyerek beğenen tüm arkadaşlara teşekkürler.

e-pack cim şekerleri ben bir akrabamızın arkaşınnna yaptırdım daha doğrusu hepsini o yaptı. benim vaktim yok onlarla uğraşmaya aslında kendim yapmayı isterdim ama çalışınca olmuyor.

kızlaaaar üşenmedim tek tek baktım.. cicilerin hepsi çok güzeller.. daha güzeli bunları kullanmak için çok az zamanımız kaldı.. güle güle kullanalım hepimiz inşaaallaahhh...

kızlar hepinizin çiçilerine bayıldım çok güzeller inş. bebişlerde hayırlısıyla gelirler.
kızlar benim bi derdim var burada sormam yanlış belki ama sizleri sürekli takip ettiğimden sizinde bilginizi almak istedim ben 35 haftamdayım dün kontrole gittim son 2 haftadır kafa ölçülerimiz hiç değişmemiş çok korktum ilk duyunca drum olabilir anormal bi durum sayılmaz dedi ama çok canım sıkıldı şimdiye kadar iyi giderken bu iki haftada neden böle oldu diye düşünmeden edemiyorum bilgisi olan başına gelen varsa nolur yardım etsin...(

kızlarr bunlar benim bebekliğimden kalma el örgüsü cicilerr. annem az önce bulmuş bana verdii ben de yıkayıp kızım için dolaba kaldıracağımm :asigim:

bu pelerinim :)

bu yeleğim

bu bolerom :)

bu da hırkam :)

fragola cok ciciler sende sıkmıssın yanı su sal gibi boyundan baglamalılar nasılda belli edio senesini modaydı dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…