2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Dilekcim merhaba, eminim başka sayfaları okuyorsundur ama, belki görürsün diye selam vermek istedim.Umarım herşey yolundadır.

evet canım ya hastanede yattıgımız donem asımız vardı hasta oldugu ıcın gecyaptırdık sonrada boyle arkadan gıdıyoruz sızındemı gecyapılıyor yoksa

yapmışsın şeker... tickerin çok güzel olmuşş...
ben gündüz uyutmadığım zaman gece uykusuna hiç faydası olmuyor aksine daha hırçın oluyo daha az uyuyor...gündüz 2-3 dafa yarım saat bir saatte olsa mutlaka uyutuyorum
aaa canım çok iyi olmuş gezin... dinlenin hasret giderin bizide buralarda unutma şekerimm:92::92::92:
bu arada ben bugun kızıma dugun elbısesı aldım balerın gıbı bıde beyaz gullu bandana ohh fıstık gıbı oldu :)) sankı gelın benım kızz..damatt adaylarına duyurulurrr

ayyy yerim ben onu ısırırım o bacakları.. görmek istiyorum face'e fotosunu ekle guruba maaşallahh

merhaba kızlar :) oğlumu uyuttum şimdi banyoya gircem sonra da bissürü işim var..
biberonu hiç sevmedi bebeğim sadece benim sütümü aldı biberondan. su dahil, benim oğlum hareketli de olduğu için kaşıkla da veremiyorum anında ya el ya ayak hareketiyle hemen dökülüyor.. hayat bi şişe çıkartmış, bebek suyu diye suyun özel olduğunu düşünmüyorum ama ağızlığını çok beğendi oğlum çok güzel su içiyor ondan.. su içmeyen bebeklere tavsiye ederim..
utkumuz? oğlunun iştahı nasıl? geri dönüş var mı?

8-9 gün içinde çıktı ilk 2 dişi.Darısı başına canım.Su işini doktora bi soracağım bakalım normali neymiş.:44:

İçerikleri aynı ama ferra sanol daha etkiliymiş +2 değerliymiş, diğerleri +3 değerliymiş canım ama tattığım en kötü şeydi
Bende herşeyden vermiyorum, masada ona uyan mutlaka bişey oluyo

Bende yarın bi suluk alıyım diyorum oğluma

Benim eşim asker canım, yurt dışı görevi çıktı o da gitti, olsun 20 günü geçti bile , sabredeceğiz artık ne yapalım. Emir demiri keser demişler.
Senin eşinde mi asker :80: anlıyorum canım seni emir demiri keser iyi bilirim

yapmışsın şeker... tickerin çok güzel olmuşş...

Biraz alıntı olmuş ama Çabuk çıktın Lovelyangel'cim.

Çarşamba Perşembe 2 gün doktora gideceğiz, oğlumdan kan alacaklar kızlar.umarım güzel şeyler söyler, çok daralmış durumdayım çünkü:85::85::85:

Son düzenleme:
Kızlar yoksunuz yine olsun yine de
Kafa dağıtmaya çalışıyorum şu 2 günü bi atlatsak oğlumla
Doğumdan sonra sizde durumlar nasıl, kilolar falan filan.Niye soruyorum; bizim bu yaz 2 önemli düğünümüz var katılmamız gereken.Normalde düğünleri hiç sevmem söylene söylene giderim hep, kendi düğünüme bile
Hamileyken kendimle çok barışıktım göbişime bayılıyordum çevreden de hamilelik sana çok yakışmış diye güzel şeyler duydum hep.Amaaaaa sonra; kilom hiç kalmadı Allah'a şükür 55 tim hamilelik öncesi 3.ayda yine 55 e indim fizik iyi yani Çatlak, varis, selülüt de olmadı.e derdin ne senin derseniz yüzüm çok bozuldu yorgun bi ifadem var, temmuza kadar bişeyler yapmam lazım

Son düzenleme:
neden alınıcak kan belki bahsetmişsindir ama geçmişi okumadımmm canım ya kıyamam ben ona canı çok yanmasa
ben hamileyken 13 kilo aldım 3 kilo fazlam var şimdi onunda hepsi göbüşteeee ve midedeeee

Son düzenleme:
Benim eşim asker canım, yurt dışı görevi çıktı o da gitti, olsun 20 günü geçti bile , sabredeceğiz artık ne yapalım. Emir demiri keser demişler.
Hemencecik kavuşursunuz inşallah canım. Emir Demiri keser sözüne bayıldım.
ben geliyorum kimse yok ben çıkıyorum sayfalarca konuşmuşsunuz
Biz hic denk gelmiyoruz zaten bak ben geldim gene kimse yok

Önemli olan 2 değerlik olması onu da verince kusuyor. Ben chicconun alıştırma bardağını kullanıyorum biberon güzel ama ne var ki oğlum oyun oynuyor suyu çekiyor biriktiriyor biriktiriyor sonra ben bardağı çekince fiissssstt suyu puskurtuyor o kadar komik ki kizamiyorum da

kızlar dün doktora gittik.aslında kontrol için gidecektik ama kızım da hasta oldu.boğazı kızarmış biraz,öksürüyor,burnu da tıkalı.
gelişimi çok iyi maşallah.10 kg olmuş dombili.boyuda 72cm.
doktor ne yedirdiğimi falan sordu anlattım.peyniri künefe peyniri al onlar tuzsuz tadıda güzel dedi.
ben sormadan başka bişey anlatmadı sinir oldum.ceviz ve bademe yedir dedi.kıyma koy çorbalarına dedi.tavuk suyuna da ok dedi.
benim muhallebi ve sütlaç konusunda merak ettiğim mamaylamı inek sütüylemi yapılması gerektğiyidi.inek sütü tek başına yasak dedi.muhallebide kullanabilrisin dedi.zaten milupanın muhallebilerine de baktım onlarda inek sütü kullanmışlar.
kendinize yaptığın çorbalardan yedirebilirsin tuszsuzken dedi.
yürüteci kesinlikle kullanma dedi.
televizyon izletmiyoruz biz dedi eşim.o da çok iyi dedi.1 yaşına kadar hiç tv izlemesin dedi.zaten o yanımdayken asla televizon açmıyorum yoksa bütün dikkatini ona veriyor.
benden bu kadar...

maşallah bebişinie :) tüm eylül bebişleri tombik biz, utkumuz ve mavi dışında neyse biz de toparlancaz inşallah en azından 1 yaşına geldiğinde 10 kg olsa bana yeter

harpy nasılsın,benim kuzum uyuyo günlerdir bu kadar uyumamıştı dün gecede iyi uyudu.ilaçlar uyku yaptı galiba

harpy nasılsın,benim kuzum uyuyo günlerdir bu kadar uyumamıştı dün gecede iyi uyudu.ilaçlar uyku yaptı galiba

geçmiş olsun canım.. benimki oyun battaniyesinde 2 oynuyo 1 şikayet ediyor.. şimdi uyandı karnı tok altı temiz ama neden şikayet ediyor bilemiyorum..
bu arada oğlum yoğurdu seviyor ama arada değişik vermek istiyorum.. meyveliyepek yanaşmıyor amabugün bisküvili verdim sevdi. ne dersiniz bisküvili versem onu yiyip sadeyi bırakır mı sizce?

arada bi sade verirsen bırakmaz bence.onun bisküvili yoğurt olduğunu anlamz.farklı bi yemek gibi yemiştir zaten:)

nabe rkızlar ,benim çok canım sıkılıyor yaa.Bunaldım iyice.haftasonuda gezemedim hiç o yuzden galiba. duvarlar ustume geliyor zaman ilerlemiyor sanki.önümüzdeki hafta sonu anneme gitcez ama daha cok var..

merhaba kızlar ,uzun zamandır giremiyorum ,bugün abimlerdeyim geçmişi okumaya pek zamanım yok artık cuma günü evime dönüyorum o zaman okurum rahatça, neler yaptınız ben yokken bebişler nasıl ,inşallah herkesin keyfi yerindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…