ishal gibi mi canım? Doktor ne dedi bu duruma, benimki günde 1 kere yapıyor
canım yok ishal bibi degıl baya baya kaka :) ama gune en az 2 defa yapıyor bazen 4-5 kez oluyor yapması.
endıselenıyorum kilo almıyor bu nedenle diye.dr normal oldugunu soyledi ama yıne de içim pek rahat degıl
ishal gibi mi canım? Doktor ne dedi bu duruma, benimki günde 1 kere yapıyor
Yok canım nerde, 6 ay ayrı kalacağız, 6 ay içinde bir kere 15 gün izne gelecek. Ama hemen hergün görüşüyoruz internette.
Canım uykusu çok gelmeden uyutmalısın, gündüz uyumazsa gece çok uyur diye birşey yok, gündüz uykularını çok önemsiyorum ben, yoksa çok huysuz oluyor canıma okuyor. Ne işim varsa bırakıyorum onu uyutuyorum vakti geçmeden, iki saat-iki buçuk saat dayanabiliyor uyanık.
Hazır alabileceğin şeyleri hazır al bence, nasıl uğraşacaksın o kadar? Kurabiye ve su böreği dışardan alınabilir, böreği küçük dilimlersin. İki çeşit de zeytinyağlı yaparsın, mercimek köftesi ve dolma olabilir, bir de revani yap yine küçük dilimle. Çeşit çok olduğundan tabağın az görünmez.
Ya da koca bir tencere pilav yap, tavuk yap,
Sünnetle doğum gününü birleştirmek mi gerek acaba
2 saatte biryerse ağzını hayatta açmaz benim ki, artık saat arası açıldı 3 -4 saat ara oluyor.
Ay yengem anlattı dişi çıkan yaramaz bir bebeği, yeni çıkan dişleriyle, deri kaplamalı sandalyeleri delmiş, fare kemirmiş gibi hepsinden minik bir parça koparmış
Bizim de daha 0 dişimiz var
Ben yürüteç kullanmayı düşünmüyorum
Sizin de mi geç yapılıyor aşılarınız?
yapmışsın şeker... tickerin çok güzel olmuşş...Hımm.o ne canım ya
Ya normalde işim gereği tüm gün bilgisayarın başındayım, öö gelmişti bilgisayardan.Hamile kalana kadar eve bilgisayar almadık o yüzden.Hamile kalınca sorular sorular internet şart oldu.K.k. de yemek tarifleri için giriyordum ilk baştabakar çıkardım.İlk defa 2 ay önce falandı bişeyler yazmaya başladım yani acemiyim biraz, eksiğim çok :78: öğreniyoruz işte
İlgin için sağol canımyapalım bakalım şu ticker'dan bi:26:
ben gündüz uyutmadığım zaman gece uykusuna hiç faydası olmuyor aksine daha hırçın oluyo daha az uyuyor...gündüz 2-3 dafa yarım saat bir saatte olsa mutlaka uyutuyorumeşimde tam tersini söylüyor,o bize uyacak diyor,biz ona değil..bugün baya zordu.hala uyanık tutmaya çalışıyoruz işte.gün içerisinde 3 kere sızdı.20 dk yarım saat kadar.10 buçuk 11 gibi yatırcam bakalım gece nasıl olacak..
aaa canım çok iyi olmuş gezin... dinlenin hasret giderin bizide buralarda unutma şekerimm:92::92::92:selamm kızlar izmirdennn sevgıler hepınıze. dün geldık kımsenın haberı yoktu annemler eylülü görünce çıldırdılar eylülün bıraz düzeni bozuldu yol , kalabalık derken onun harıcınde keyfımız yernde kalabalıkta hareketlerı bıle degıstı cocugun napıcanı sapıttı ınsan yuzu gorunce:92: bende rahatladım bıraz dınlenıcem artık ıkı ay burdayız sıkılıcaz ama evımızı cok ozluycez hepinizi öpüyoruzzzzz :79::79::79::79::79:
bu arada ben bugun kızıma dugun elbısesı aldım balerın gıbı bıde beyaz gullu bandana ohh fıstık gıbı oldu :)) sankı gelın benım kızz..damatt adaylarına duyurulurrr
8-9 gün içinde çıktı ilk 2 dişi.Darısı başına canım.Su işini doktora bi soracağım bakalım normali neymiş.:44:canım ne kadar sürdü sende çıkması? doktor çıkacak dediama ne zaman sölemedi bekliyorum saf saf
çok güzel olmuş canım100 ml su fazla gibi geldi bana ama içiyorsa elleme derim.. benimki anca 20-30ml içiyor anca..
İçerikleri aynı ama ferra sanol daha etkiliymiş +2 değerliymiş, diğerleri +3 değerliymiş canım ama tattığım en kötü şeydiiçerikleri aynı ama biraz daha tatlandırılmışlar diye biliyorum bir dene bakalım ne yapacak seninki:44: bizimki de suyu bu kadar ya içiyor ya içmiyor az sayılmaz normal sonuçta anne sütü de alıyorlar eğer anne sütü almasalardı az denebilirdi. benimki de gözü benim yediğimde ama her şeyi de veremiyorsun ki[/COLOR]
merhaba kızlar :) hayat bi şişe çıkartmış, bebek suyu diye suyun özel olduğunu düşünmüyorum ama ağızlığını çok beğendi oğlum çok güzel su içiyor ondan.. su içmeyen bebeklere tavsiye ederim..
Senin eşinde mi asker :80: anlıyorum canım seni emir demiri keser iyi bilirimBenim eşim asker canım, yurt dışı görevi çıktı o da gitti, olsun 20 günü geçti bile , sabredeceğiz artık ne yapalım. Emir demiri keser demişler.
yapmışsın şeker... tickerin çok güzel olmuşş...
neden alınıcak kan belki bahsetmişsindir ama geçmişi okumadımmm canım ya kıyamam ben ona canı çok yanmasaSenin eşinde mi asker :80: anlıyorum canım seni emir demiri keser iyi bilirim
Biraz alıntı olmuş amaÇabuk çıktın Lovelyangel'cim.
Çarşamba Perşembe 2 gün doktora gideceğiz, oğlumdan kan alacaklar kızlar.umarım güzel şeyler söyler, çok daralmış durumdayım çünkü:85::85::85:
ben hamileyken 13 kilo aldım 3 kilo fazlam var şimdi onunda hepsi göbüşteeee ve midedeeeeKızlar yoksunuz yine olsun yine de
Kafa dağıtmaya çalışıyorum şu 2 günü bi atlatsak oğlumla
Doğumdan sonra sizde durumlar nasıl, kilolar falan filan.Niye soruyorum; bizim bu yaz 2 önemli düğünümüz var katılmamız gereken.Normalde düğünleri hiç sevmem söylene söylene giderim hep, kendi düğünüme bile
Hamileyken kendimle çok barışıktım göbişime bayılıyordumçevreden de hamilelik sana çok yakışmış diye güzel şeyler duydum hep.Amaaaaa sonra; kilom hiç kalmadı Allah'a şükür 55 tim hamilelik öncesi 3.ayda yine 55 e indim fizik iyi yani Çatlak, varis, selülüt de olmadı.e derdin ne senin derseniz yüzüm çok bozuldu yorgun bi ifadem var, temmuza kadar bişeyler yapmam lazım
Hemencecik kavuşursunuz inşallah canım. Emir Demiri keser sözüne bayıldım.Benim eşim asker canım, yurt dışı görevi çıktı o da gitti, olsun 20 günü geçti bile , sabredeceğiz artık ne yapalım. Emir demiri keser demişler.
Biz hic denk gelmiyoruz zaten bak ben geldim gene kimse yokben geliyorum kimse yok ben çıkıyorum sayfalarca konuşmuşsunuz
8-9 gün içinde çıktı ilk 2 dişi.Darısı başına canım.Su işini doktora bi soracağım bakalım normali neymiş.:44:
İçerikleri aynı ama ferra sanol daha etkiliymiş +2 değerliymiş, diğerleri +3 değerliymiş canım ama tattığım en kötü şeydi
Bende herşeyden vermiyorum, masada ona uyan mutlaka bişey oluyo
Bende yarın bi suluk alıyım diyorum oğluma
kızlar dün doktora gittik.aslında kontrol için gidecektik ama kızım da hasta oldu.boğazı kızarmış biraz,öksürüyor,burnu da tıkalı.
gelişimi çok iyi maşallah.10 kg olmuş dombili.boyuda 72cm.
doktor ne yedirdiğimi falan sordu anlattım.peyniri künefe peyniri al onlar tuzsuz tadıda güzel dedi.
ben sormadan başka bişey anlatmadı sinir oldum.ceviz ve bademe yedir dedi.kıyma koy çorbalarına dedi.tavuk suyuna da ok dedi.
benim muhallebi ve sütlaç konusunda merak ettiğim mamaylamı inek sütüylemi yapılması gerektğiyidi.inek sütü tek başına yasak dedi.muhallebide kullanabilrisin dedi.zaten milupanın muhallebilerine de baktım onlarda inek sütü kullanmışlar.
kendinize yaptığın çorbalardan yedirebilirsin tuszsuzken dedi.
yürüteci kesinlikle kullanma dedi.
televizyon izletmiyoruz biz dedi eşim.o da çok iyi dedi.1 yaşına kadar hiç tv izlemesin dedi.zaten o yanımdayken asla televizon açmıyorum yoksa bütün dikkatini ona veriyor.
benden bu kadar...
harpy nasılsın,benim kuzum uyuyo günlerdir bu kadar uyumamıştı dün gecede iyi uyudu.ilaçlar uyku yaptı galiba
arada bi sade verirsen bırakmaz bence.onun bisküvili yoğurt olduğunu anlamz.farklı bi yemek gibi yemiştir zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?